Найгірші фрази при знайомстві

7087615

Головне для чоловіка при знайомстві дівчина не дає їй прийти до неї почуття і відійти. Вам потрібно вкрасти якийсь оригінальний, вдаривши саме мету заяви, а потім відразу вводити себе і почати розмову. Проблема не впадати в банализм і неперевершено сказати щось відкрито вульгар або зношене.

Більшість дівчат знають, що є школи пікапів, і вже забезпечені інструкціями про те, як не запускати в такі речі. Ось п'ять кращих і п'ять страшних способів привернути увагу. Вони працюють навіть на ходу, не потрібно зупинятися.

Так ось п'ять слів "на очі булька":

до Ось мій мобільний телефон. Зателефонуйте нам

Всього хітів! Ненав'язливо і ненав'язливо - замість нудно блювоти для контактних деталей - просто досягнете вашої речі! Просто не забудьте попередньо перемістити з пам'яті гаджета жирних SMS з інших пристрастей!

- Чи можна ти сміятися?

Гумор завжди цінується! Тут ми повинні пам'ятати, що продовження слідувати у вигляді дійсно смішного жарту, інакше - завершення.

Ви зустрічаєте всіх сьогодні?

Що звучить досить впевнено, реально. Якщо ви думаєте, що ви маєте право заважати конфіденційність незнайомця. Але ви скоро перейдете до «ви». В цілому, такий тиск є до речі, тільки якщо він не сказав в бразен «махо» тону, але безперечно.

- Чи можу я прийняти вас додому?

Знову в залежності від тону. Якщо виправите, це звучить і весело, без відповіді не залишиться! До вас.

- Чи можу я втратити номер телефону? Чи можу я запозичати тебе?

Старі як світ, але шокуючі і можуть принести успіх.

Після цього ваші шанси будуть переповнені нуля:

Який час ви очікуєте, щоб піти додому на небо?

Це банальна річ. Здавалося б, ви проконсультуєтесь з великим вибором для задоволення. й

- Ви хочете спати мені?

Немає коментарів.

Ваш батько, мабуть, твій, бо він опинив всі зірки з неба і дав їм очі!

Солодкий смак.

Якщо я дотримую вас, запрошуйте мене?

Не можна їхати так далеко на першому знайомстві - як буквально, так і фігурно, особливо з тих пір, поки не буває.

Я думаю, що я зустрів вас десь... Я пам'ятаю тебе уві сні!

Перевірити перше слово «погано».

Олександр Хунутдінова