Чоловіки та діти

р.
Що це означає бути найстарішою дитиною в сім'ї, я знаю по-перше. З лікарні я знав, що життя змінилося назавжди.

Я вже не був один і тільки людина, був хтось інший, хто був маленькою дівчиною, яка була сердитися в обличчі і хто здавалося б, любити більше, ніж я був. Я теж мав любити його і подбати про нього. Займав мене десять років, щоб прийти до умов цього факту. В кінці мій брат і я розділив територію і, на задоволення інших, припинив нізійно переварку над трюфелями.

І я виріс, одружився і мав дитину. Коли мій син і я виписав з лікарні, не обмежувався щастям. Як тільки я перехрестив поріг квартири, я з дитиною в руках почала давати інструкції до чоловіка, що потрібно робити, і відразу ж. Свою реакцію припинили мене: перед очима, у старшу дитину перетворилося високий чоловік. Він був квублінгом, квублінгом, поділом живого простору з сином!

Чудово, я, десять днів тому, egotist to the core, зліва необмежена любов для себе в лікарні. Цей хлопчик, який я дав народження, щоб так довго і болючно, став мій Всесвіт, сенс мого життя. Мій батько змагався з ним за свою увагу. Як це може бути? Я думаю, що одна з причин післяпологічної депресії це. Жінка, яка повернулася з лікарні з однією дитиною раптом виявить, що насправді вона має два діти, і старший хлопчик дуже примхливий і неслухняний.

Чи варто це зробити? Ноп. Чи варто боротися з цим? Так! Як? Якщо ситуація повністю відсутня з контролю і атмосфери в сім'ї складно, то приватний психолог допоможе усунути ситуацію. Але в більшості випадків можна зробити це самостійно. В цьому випадку використовується як старий, як світ: ви великий і сильний, це невелика і беззахисна. Не дуже добре зашкодити маленьким, вони повинні бути захищені, вони повинні бути обережні. Але не варто забувати про чоловіка! Подаруйте своїм дітям час і проведіть час. Пара тижнів такої підготовки плюс практичні вправи (один або два безсонні ночі (у нас є манжети), недільні прогулянки в парку з коляскою, купання дитини без допомоги мами, зміна підгузників на власній) - і чоловік-чили майже сто відсотків, ймовірно, перетворюються в повноцінну голову сім'ї.