Новий скандал у родині Волочкової. Candid інтерв'ю балериної (VIDEO)

Анастасія Волочкова, яка, після незгоди з чоловіком, розказав долі художника Мхатова, знову впала в відчай. Балерина настільки майстерно зображує жертву, не забуваючи знайомитися з новими олігархами, що її серце усаджує з життю. Здавалося, що Настя спали все: незрівнянний чоловік захопився йоги, любов пройшов, і вказали на перехрестях: де шукати нове кохання? Волочкова зібрала свій дух і розмістила до відповідального ЛІФА. План пошуку нового щастя і переліку психічних чуй.

«Що потрібно робити речі в цьому житті, а не чекати наступного втілення», - сказав Анастасія. - Ігор зробив навпроти. Так, він сказав мудрі речі, але він глибоко пішов в релігію, яка була відчуженою мені. Іноді я думав, що під тиском. Я є християнином і завжди був збережений наставником, батько Борис. Я втратив, якщо це не за нього.

Юрист Ігор Вдовін оточений Волочковою з турботою про королівську вагу: шикарні подарунки, незвичайні вечірки на її честь, неземний терпіння в виконанні змів. Через кілька місяців після того, як чоловік обмінився Нестям для йога мату, балерина занурилася в старі дні.

«Я все ще люблю його, але я розумію, що нічого не вийде з цієї любові», Я сподіваюся, що Ігор повернеться до нормального життя і створює нову сім’ю. У мене є багато планів для майбутнього. Я знаю, що все буде добре і я познайомлюся з моєю сім'єю. Я з дитиною знову, не один. Моє серце тепер відкриває любов.

Той факт, що Анастасія дійсно познайомить тільки одного, багато колег у світському магазині вірять неохоче. Повідомляємо, що романтичні оповідання Волочкової гідні окремого зв’язку. До речі, Настя насправді написано книгу. Не дуже.

— Тепер я пишу автобіографічну книгу, в якій я розповість про найважливіші події в моєму житті, — плани акцій для творчого майбутнього Волочкової.

На додаток до книги 33-річної Настя готує велику екскурсію - це благодійні заходи, які допоможуть незрівнянним дітям. Екскурсія почнеться в Беслан: навесні відбудеться майстер-клас по балету для дівчаток. Трохи пізніше Волочкова відкриє школу в цих частинах. Назва себе.

Є багато дітей, які потребують допомоги. Я також планує відкрити школу, але не балетну школу, але для освіти дівчат, говорить Волочкова. Тут будуть такі дисципліни, як танець, етикет, культура країни, щоб вони зростали гідні особистості.

Настя зробила власний досвід спілкування з матір’ю, щоб думати про її виховання.

- Мама виштовхує мене важко. «Я 33 роки і вона все ще контролює мій кожен рух, кожен концерт, кожен акт, кожне слово». - Зробіть чоловіка... Мені дуже важко, я спробую мати різні стосунки з дочкою.