Валерій Леонтєв шукає сурогатної матері для майбутньої дитини

Валерій Леонтєв завжди приховує своє особисте життя. І правдива дружина Валерія Яковлевич Людмила Ісакович кілька людей побачили навіть з колег художника. За майже 15 років своєї дружини Валерія живе в віллі в Майямі. Валерія Яковльевич, як тільки він зламається з тур-забігу, летить до Америки. Вони разом 37 років. Язики, які стверджують, що це шлюб, але Леонтьєв каже, що Людмила є особою, близьким до нього.

Валерія і Людмила не мають дітей. Напередодні 60-річчя співачка серйозно думала про спадкоємця. Для цього він шукає сурогатної матері, пише «КП».

Валерій Яковльевич шукає сурогатної матері для своєї дитини, - сказав друг художника. Спочатку він подумав про прийняття хлопчика не старше п'яти. А потім він вирішив, що він побажав себе. Він вже проконсультував з відомим академіком Інституту Матері і дитини. Більш того, були жінки, тривалі любителі, які готові народжувати дитину до співачки, але не обрали їх. Він хоче бути не тільки гідною і здоровою, але і розумною.

«Я займав свою кар’єру протягом багатьох років, і тепер я шкодую, що я не маю маленького істота поруч», - сказав Леонтєв. Я сподіваюся, що це не пізно, щоб виправити ситуацію. Я бачу красиву і розумну жінку, як матір мій спадкоємц.