1368
Які труби на малюнку? (5 зображень)
Що ви думаєте про труби і що таке джойстик від PlayStation?
Виявляється, що це саморобна зброя, яка працює від Sony Playstation, створена сирійською армією визволення. Я не є експертом у військовій технології, але навіть для мене, Ламер, зрозуміло, що повстанці змогли зробити речі, які яскраві глави військових, які неспроможнінні бойові стипендії, не можуть думати. І все, що вам потрібно, - китайський калькулятор, автомобільний акумулятор, пучок дротів і двох дивних труб, очевидно, що стріляти на ворогів.
Все, що я хочу зробити, хоча тут на цьому сайті ми намагаємось не доторкнутися до політики, а не наших, але коли люди породи ЗМІ, як, подивіться, як вони борються з капелюшним урядом, хочу посміхатися з якоїсь причини.
І цікава річ, що скрипт повторює себе, нічого нового. У Лівії все вирушилося за таким же малюнком.
Якщо ви згадуєте новину бойових дій у Лівії, то найпопулярніша зброя не мала Калашника, а старі японські пікапери, в тілі яких вони встановили кулемет. І все це було зроблено в невеликих майстернях, які перед війною займалися ремонтом тракторів і автомобілів.
Для того, щоб не бути недобрим, я хотів би дати посилання на джерело, але немає такої речі. Це всі аналіз ситуації і цілком можливо помилкові припущення, але ми продовжуємо. Після того, як в інтерв'ю вони показали, як майстер робить його авто. Перед створенням іншого шедевра він переглядає фільми Голлівуду і вже на основі них створює свою дивовижну зброю. Головне, що виглядає більш лякаючим і переконливим.
Створення іншої бронетехніки, механік скаржав, що китайські пікапери дуже ненадійні і при повісці бронепластин, вони іноді трапляються, що вони не можуть пересуватися з місця пізніше, і це тільки перед журналістами, які вони їдуть на них.
І не всі ці саморобки для боротьби. Ну, подумайте про те, як можна зробити гвинтівку з водопровідної труби, і навіть так, щоб вона падала. Хоча, в такій високотехнологічній зброї з труби, сама система може розпізнати ворога, прицілитися і стріляти в голові. 21 ст., хоча! Головне, що труба для такої зброї була з під гарячою водою. :
Джерело: strajj.livejournal.com