Екскурсія на пивну завод

У словах автора: Я був з групою дивних людей (ідентично вдарив) - колекціонери пивної параферноїлії (конгести, етикетки та ін.) - у них є ціле суспільство таких людей. Звісно, для мене дуже важко зрозуміти цей вид хобі, але як демократична людина я визнати, що «що б дитина любить». Наш тур був проведений парою працівників компанії - пр-мангером Ольги та головним пивоваром Михайла.

Це те, що завод виглядає зовні. Фрост і сонечко - чудовий день. Особливо коли в суботу і вдень починається пиво.

І так ми йдемо всередині. Звісно, в нашій групі необхідно бути особою формату Авдєвський.

Поставити речі, але вони також пити каву в цьому заводі. Я думав, що на таких підприємствах навіть в раковині замість води вона заливається.

І ось перший солодкий атрибут пива.

р.

А потім почали — танки і труби. Ніщо не зрозуміло, що я не слухав роз'яснення, але все ще вражає.

499.00 Р

р.

Для того, щоб побачити чоловіка в цій фабриці є великою удачою. Цікаво, як привиди. Поблизу знаходиться кладовище.

І ось красиві жінки за склом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

539129

Мова не звертається до працівника особи, яка робить таку річ.

341518

І ось фінальна частина - починається виробництво і розлив.

Але за цими воротами є місце вашої мрії, де ви хотіли б жити.

Звичайно, такий смачний шматочок - він захищений у строгому вигляді. Він охоронець безпеки.

В цілому це склад готової продукції.

Люди завжди зацікавлені в тому, що людина може виглядати так, хто відповідає за які смаки пива і несе відповідальність за неї. Людина, яка повинна пити пиво щодня, щоб контролювати свій смак. Михаїл - людина, як дуже з нашого формату, працював в Ефесу перед, був в Ірландії - і навчався пиво в Німеччині. Я впевнений, що він має стільки знайомих у всіх тих, хто любить, як я дороблю. Я попросив Майкла, якщо він мав бажання пити пиво поза роботою. Він сказав, що він насолоджується питтям. Я пишаю, що такі люди живуть в нашій країні.

7623989

Габаритний зображення

У кутку складу було знайдено деякі з них. Надіслане словом "Яд." Не прочитайте дуже добре.

А потім дегустація. А якщо ви шукаєте в пивному офісі - ви є генеральним - це, стоячи на барі і заливаючи пиво для всіх - це не проблема.

Це остання картина. Я відразу пам'ятав Радянський Союз.