Екскурсія на пивну завод

У словах автора: Я був з групою дивних людей (ідентично вдарив) - колекціонери пивної параферноїлії (конгести, етикетки та ін.) - у них є ціле суспільство таких людей. Звісно, для мене дуже важко зрозуміти цей вид хобі, але як демократична людина я визнати, що «що б дитина любить». Наш тур був проведений парою працівників компанії - пр-мангером Ольги та головним пивоваром Михайла.

Це те, що завод виглядає зовні. Фрост і сонечко - чудовий день. Особливо коли в суботу і вдень починається пиво.

І так ми йдемо всередині. Звісно, в нашій групі необхідно бути особою формату Авдєвський.

Екскурсія на пивну завод

Поставити речі, але вони також пити каву в цьому заводі. Я думав, що на таких підприємствах навіть в раковині замість води вона заливається.

Екскурсія на пивну завод

І ось перший солодкий атрибут пива.

Екскурсія на пивну завод р.

А потім почали — танки і труби. Ніщо не зрозуміло, що я не слухав роз'яснення, але все ще вражає.

Екскурсія на пивну завод

Екскурсія на пивну завод

499.00 Р

Екскурсія на пивну завод

Екскурсія на пивну завод

Екскурсія на пивну завод

Екскурсія на пивну завод

Екскурсія на пивну завод р.

Екскурсія на пивну завод

Екскурсія на пивну завод

Екскурсія на пивну завод

Екскурсія на пивну завод

Для того, щоб побачити чоловіка в цій фабриці є великою удачою. Цікаво, як привиди. Поблизу знаходиться кладовище.

Екскурсія на пивну завод

І ось красиві жінки за склом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

539129

Мова не звертається до працівника особи, яка робить таку річ.

Екскурсія на пивну завод

Екскурсія на пивну завод

341518

І ось фінальна частина - починається виробництво і розлив.

Екскурсія на пивну завод

Але за цими воротами є місце вашої мрії, де ви хотіли б жити.

Екскурсія на пивну завод

Звичайно, такий смачний шматочок - він захищений у строгому вигляді. Він охоронець безпеки.

Екскурсія на пивну завод

В цілому це склад готової продукції.

Екскурсія на пивну завод

Люди завжди зацікавлені в тому, що людина може виглядати так, хто відповідає за які смаки пива і несе відповідальність за неї. Людина, яка повинна пити пиво щодня, щоб контролювати свій смак. Михаїл - людина, як дуже з нашого формату, працював в Ефесу перед, був в Ірландії - і навчався пиво в Німеччині. Я впевнений, що він має стільки знайомих у всіх тих, хто любить, як я дороблю. Я попросив Майкла, якщо він мав бажання пити пиво поза роботою. Він сказав, що він насолоджується питтям. Я пишаю, що такі люди живуть в нашій країні.

Екскурсія на пивну завод

7623989

Екскурсія на пивну завод

Екскурсія на пивну завод

Екскурсія на пивну завод Габаритний зображення

У кутку складу було знайдено деякі з них. Надіслане словом "Яд." Не прочитайте дуже добре.

А потім дегустація. А якщо ви шукаєте в пивному офісі - ви є генеральним - це, стоячи на барі і заливаючи пиво для всіх - це не проблема.

Це остання картина. Я відразу пам'ятав Радянський Союз.