Реальні радянські шедеври (8 фото)

У радянських часів рекламні каталоги не були рекламними.
Для того, щоб показати громадянам, які ми робимо якісні речі, порівняні з західними аналогами.

Каталог 1977 р. Чохол Слави годинник.

Тим не менш, загиблого хворого і молотка, а прапор або Лівія або Йорданія над ним)
Навіть виглядає як сором'язливість, бути чесним. 27 каменів. Багато або мало, добре або не дуже мало людей розуміли, але, як правило, жартували, що це не достатньо, щоб поставити два на одному і лякати інших.

Уві сні радянської людини був Сейко. Найхолодніші можуть дозволити їм. Не тільки тіні і крококи, але і тверді роботи, які працювали на півночі, які збудували БАМ. Легко менш процитований Sitezen і ... Але для більшості японських годинників були деякі небесно-високі блузки.

Поставляючи годинник на гілці ясен є спірним рішенням.

Кольорові телевізори в той час були розкіш, дорогі, але все ж в безкоштовному продажі не лінгв. Дефіцит Багато людей щиро вірили, що перегляд кольорового телевізора шкідливий для очей, а в цілому чорний і білий більш звичний і приємний.

Не вдалося показати дециметрові канали, але в 77 р. не існує. Вже в 80-х роках майстри продавали спеціальну дошку, а потім можна дивитися ще кілька каналів, крім двох центральних. Коли відео вийшов, ці телевізори також повинні мати декодери PAL.

Дуже хороша камера GDR.

Учні використовували Shifts і Vilia, більш просунуті FEDs і Zorkimi, дуже класно - Київ і Zenit ... Практики фотографували професіоналів, які не мають достатньо грошей на Nikons і Canons.

Туфлі були знежиренням якості. (В даний час, хоча)
Вечір Саратовська

Я пам'ятаю, що мода ідеально! Як школяр, він сам обурює такі туфлі, куплені на ринку, на платформі і високі каблуки, з ефектом тертя. Цікаво, що вони пришивають не в державному заводі, але в деяких магазинах. Я не знаю, що була юридична форма. Майбе під егідою командира, яка включала студію, звукозаписи ...

Вони дивилися, як вони нижче.

І ось ще одна модна особливість: складні парасольки. На блетку або спекуляторах можна купити справжню японську - "Роза" або "Три слони".

У радянських землях з'явились лише ті, що ненадійні, миттєво зламали, а також не були дешевими - 20 рублів. державна ціна. Це як нині тисячі двох...

Акредитовані портфелі були крихітними товарами. Це було насправді мрія... Вони були вкрадені в школах... Я пам'ятаю про те, що мій студент брат для дипломата і збирається в школу з ним протягом декількох днів. Головне не пустити його з рук. Вони були виготовлені з шкіри або пластмаси. У своїх шанувальників, Всередині на кришках часто клеїли фото половинок жінок або Висоцького. Інколи Даля. Білмондо.

Джерело: soviet-life.livejournal.com.

р.