У Єкатеринбурзі затримали поштовий купець (7 фото)

Ще одна коротка історія від Фонду «Місто без наркотиків».
Є багато подібних історій, але в цьому випадку я був дійсно захоплений зарозумілістю янь.
Я процитував:

Власник контейнерів - Назаров Аріф Хасан-Огли - загублений під ключ. Коли було видалено кілька макових мішків, попадало його в голову.
Він почав називати себе образним словом, званий росіянами свиней, а, поліглотом, розірвав його на німецькій мові - "Rusish Schwein"! І в хорошій вірі перекладається на обличчя.
Ажурирано! Тоді він пообіцяв вогонь всіх і отримати в неприємності. Потім він втратив всі береги - зламати в ID і витягнув офіцер поліції капелюх на носі! Якщо ви впевнені, що ви відчуваєте себе?
Я думаю, що була причина використання зброї і стріляти на місці. Або стріляти себе. Але офіцер мав нерви сталі. СВАТ не працює. Зібрано і відтягували. Але він продовжував загрожувати!
Серед інших речей, в контейнері знайдено стеки паспортів наркоманів, які залишилися як застава, кожен викладає папір, яка доставляє те, що. Кількість серйозних. Закупівля за кредитними картками, вивезення кредитів та здійснення покупок. Але це окрема тема.