♪ Я дуже гордий вас.

Стійкість – це подія, яка суджує як несправедливе і непристойне ставлення, це почуття, яке виникає, коли хтось відчуває себе по-різному, ніж ми хотіли б.

Заготівля складається з трьох складових:

1,1 км Наречена (Я знаю, як ви повинні бути)
2. Ангер (Я не зламав, що ви не повинні бути такими)
3. У Невідповідність (Я не несе відповідальності за себе, це ваша відмова)

Природа відродження є небезпечним. Жіноча форма гнів. Дитяча форма гнів. Коли випереджаємо, не збиваємо страв, але гордо піднімемо нашу підборіддя, пропускаємо сльози. Але всередині нас все кричить про несправедливість, незбереження і неприпустимості всіх, що сталося.

Резюме знищує стосунки, підриває нашу психіку зсередини, і ми починаємо хворіти і страждати, тому нам все потрібно дізнатися, як керувати нашими емоціями і працювати з відступами. Я рекомендую вам піти через Медитація О. Гадецького: Передпокій, відразу після того, як ви розумієте необхідність позбутися від нападів і аналізувати негативний вплив на вашу долю.

Основні правила боротьби з гранатами:

1,1 км Про це слід говорити. Найкраща профілактика захворювання полягає в тому, щоб дізнатися про свої переваги. Важливо вибрати форму, місце, час, обставини. Деякі люди можуть бути в змозі висловити свої захоплення в письмовій формі (і ці листи не обов'язково надсилаються). Це важливо, щоб відчути себе. Він був прийнятий і живий.

2,2 км Не маніпулювати на основі переадресації. Так ви можете наполягати у вашому чоловікові ненависть для жіночих сліз, а ваших дітей – безліч комплексів.

3. У Ми повинні вчитися приймати інших людей і розуміти, що ми різні. Кожна людина має власний шлях, власну долю. І в цьому місці звичайна молитва може стати хорошою допомогою. Коли ви створюєте стосунки з Богом і попросіть його підтримки. Запитайте, що це буде надана вам. Відкрито