1472
НЕ ХОЧУ ЖЕНИТЬСЯ, А ХОЧУ УЧИТЬСЯ.
За словами Ведиків, юнака повинна пройти навчання, стати відповідальною і незалежною, а лише після маррі. Але чому?
Причина перша.
Справа в тому, що при спостереженні вини з рівноваги в результаті економії і накопичення енергії, процес навчання стає набагато ефективнішим. Енергетика є найсильнішою енергією, якщо вона спрямована в правильному напрямку, то з її допомогою ви можете дуже швидко змінити своє життя. Ведас вважає, що вовна зрівноваженості сприяє розвитку доброї риси характеру, збільшує витривалість, збільшує надходження психічної та фізичної енергії, покращує здоров'я, посилює пам'ять, збільшує визначення та ентузіазму в досягненні цілей. Узагальнено кажучи, спостереження вівсяної рівноваги, молода людина здатна швидко виростити і очищати його розум, і це найважливіший фактор успішного дослідження.
Причина другий.
Життя людини поділяється на певні періоди. Кожен з цих періодів відповідає певному способу життя:
час на повну фізичну та психічну зрілість (сильдство, молодь) відповідає періоду запліднення,
Погашення особи відповідає періоду сімейного життя.
Старий вік відповідає періодам виведення з діючих матеріальних обов’язків і переходу до духовних обов’язків.
При необхідності, у старій вікі, особливо духовно розвинені люди приймають визнання світу.
Ведас вважає, що це вигідно зробити все відповідно до періоду, в якому ви живете. Тому в підлітковому віці краще навчатися, а в дорослому віці до маррі.
Причина три.
Збереження протягом терміну придатності сприяє поглибленню дослідження матеріалу, а також без проблем, крім самого дослідження особливо відволікаються.
Зловживання чотири.
До шлюбу несе відповідальність тільки за себе, після шлюбу він також несе відповідальність за сім'ю. Ці додаткові обов’язки (допомога, допомога дитини та дружини, житло) значно перешкоджають фокусуванню на дослідженнях.
Причина 5.
Після шлюбу з явними причинами (зв'язок з жінкою), егоизм людини починає збільшуватися. Це запобігає належному слуханню і глибокому навчанню матеріалу. Ми вже сказали, що для того, що чутно проникнути на розум, вам потрібно зволоження, яке легше культивувати самостійно, не маючи тісного спілкування з жінкою.
Причина шість.
Карма сімейних відносин є найважчим і важко подолати. Тому краще почати цю карма після закінчення.
Ось основні причини, чому краще не одружитися перед випуском.
(з книг О. Г. Торсунов)