Нетрадиційна математика

Справа в тому, що поточні підручники для школярів часто страждають, оскільки це буде більш м'якше сказати, неточності і своєрідне тлумачення предмета вже досить знайоме явище. (Чи дійсно, людина швидко звикла до того, що викликала бурхливу реакцію вчора або, принаймні, буде здивований). Але породи невинності, багатоповерхівки і росте сильніше. Дивитися на цій сторінці. З п'яти проблем в три — Я навіть не знаю, що викликати — перегляньте автора тексту, редактора, вичитувача, або це повне пологи всіх екземплярів? Після того, як хтось написав його, хтось прийняв і затвердив його! До речі, відрізок друку для школярів є найсвіжіші шматки всієї навчальної літератури, адже це потрібно щорічно і в значно більших кількостях, ніж ті ж навчальні заклади. І так, при невеликому русі руки такі нещільно зроблені для найменших. Після того, як я не чіплявся до цього конкретного факту - хто не ледачий, вони можуть руйнувати мережу і знайти безліч прикладів такого роду, як здається достатньо, щоб переконатися, що це просто система. До речі, особливо бере на душу тонкий гумор від проблеми No. 3. У Відмінно і вишукано. Якщо ми пам'ятаємо, що великий відображений в невеликій і навпаки, у нас є повна картина. Це уробор. Хтось згорнув назад, і вони не дбають, інші закочували назад, і вони знають, що ви не можете пропарити ще.
Ласкаво просимо на землю нетрадиційних знань, дітей.