Не заважати себе, довірити професіоналам. Як я зламав CDMA.

438968
Довгий час я використовував Інтернет-послуги оператора CDMA. Так, послуги можна назвати протяжною, так як і швидкість руху, і її стійкість – це сумна пісня. Але, з тих пір, хоча я жити в Києві, але в приватному секторі з досить грубою місцевості, я сприймав ці незручності спілкування досить філософсько. З тих пір, по-перше, особлива швидкість і безперервність для роботи, для яких цей модем був придбаний, не було потрібно, і по-друге, альтернатива було купити антену або маршрутизатор на набагато вище ціна. Усе пішов у спокійний курс до тих пір, поки про місяць тому, коли відверті мене не починали.
Ну і це, з'єднання було встановлено, але в той же час російські сайти не були завантажені повністю і кількість знижок може бути повністю довільним - від переносних один раз кожні два або три години до абсолютної безсонності 10-12 разів на годину. А робочий процес, вже нереактивний, перетворений в епілептичні судоми. І почався епічна сага «комунікація з підтримкою оператора».
Вперше послухали мені симпатично, запитали мене в деталях, записали номер заявки і пообіцяли розслідувати протягом 5 робочих днів. Я. У вівторок, і з тих пір, поки ніхто не повідомив мене про що-небудь до п'ятниці, я спробував його другом на неділю.
Я отримав картину, що я був дійсно очікуваний. З’єднання з Україною в межах заявлених параметрів, а потім – відповідно до ситуації. Європа більше або менше, але як тільки Росія протестована, сигнал досягає певного шлюзу і йде на прогулянку в пошуках запасних способів. З'єднувач технічно там, а зображення – шиш.
Я розповів команду технічної підтримки наступного дня. І знову вони слухали вигідно, сумнівалися в деталях, сказали щось схоже на «Так, так, що життєдіяльність», але відразу повністю зіпсували враження від передбачуваної дружньої служби, кажучи, що вони не змогли знайти свою заяву з минулого тижня. Для цього потрібно почекати ще п'ять робочих днів, тому що прямо тут, в режимі з'ясованих-вишуканих, вони не можуть працювати. Дуже зайнятий.
"Офісна справа", - Думаю, "наче багато важливих речей, щоб зробити, і ось я з мій щит." Але, тому що я хочу працювати, я почав шукати альтернативний постачальник. Звісно, Toad, натискається при пошуку вартості обладнання, добре, це не доречно.
У той же час, п'ять робочих днів лякалися, і служба технічної підтримки мала дати відповідь на мене, коханець. За цей час я дізнався, що Інтертелеком і CDMA були злиттями, і що бігові доріжки були наслідком цього союзу. Не зрозуміло, що це явище є тимчасовим або постійним.
Це питання, яке я приніс до вершини нашого зв'язку. Цього разу я радий, що заява не втратила. Але не існує чіткої відповіді або до питання про можливість усунення причини, або до додаткового питання, що виник - це тимчасова або вже назавжди. Відчувалося, що питання були просто запитані в німому просторі. Але я запитав, щоб відправити екран друку на сайт, який не завантажується, а потім, протягом п'яти чарівних робочих днів, я можу сказати щось. Останнє вироку якось викликало мене, щоб пов'язати з номером КВН імені Галустина-Рева про дівчину Гада. А саме з місцем, де Рева просить Гаді викликати її по батькові «так, для себе, чисто сколд. й
Але з яких причин я не хочу сміятися. Продовжуємо спілкуватися. На наступний день я запросив інсталяторів від одного з постачальників. Так, я сплатив більше 2000 грам. Я не хочу чути про CDMA більше. Не менш скоро.