Ochote DPS (3 фото)

Моя неоднозначна думка полягає в тому, що ця структура не повинна існувати на наших грошей і в цілому. Я говорю про дорожню поліцію. Неважливо, як вони пояснюють їх потреби, не існує вигоди від них, крім шкоди. Я думаю, що ми повинні говорити про це окремо. І сьогодні є фотозвіт.

Знімки смугових паличок освоювали новий, технічно складний трюк - фото полювання з камерою і касовим реєстром. Дивитися, камера встановлена навіть під затиском сітки, а кілометровий потік - це пакет дорогих автомобілів і цифрова інструдер запрошується до «вільного касового реєстру».
У середній картині ви можете подивитися на обличчя людини, яка, сидячи в кущах, дивитися, що камера не вкрадена (Я думаю, це з інших Gaians - дорогий засіб вилучення живих грошей, після усього). Цей друг, як ви можете бачити, є з форми. Бажаю мені фотографувати їх пристрій, я кричущий і погрожений від афарі.

Три Мерседес і портативна камера, і навіть упаковані в затискну мережу.

Все це ферма на дорозі (три кілометри від заміського міста Бронніци) замінює одну стаціонарну камеру, яка може неупереджено фотографувати молодят і відправити надходження штрафів. Але три Мерседес і втечу хмару бійців потрібні для того, щоб «збиті за гроші», отримувати живі гроші. Запрошення на авто на переговори, але видача без наслідків тих, хто відмовляється від виходу з авто - "так вибивають" за себе дорожче, є ті, хто хоче вести переговори.

Справа відбувається на хорошому шосе, в умовах відмінної видимості, поза селом, тому немає питання небезпеки (боротьба за безпеку).

Занадто багато дорожніх поліцейських не було часу і Mercedes.