Інтемпти та контракти, що різниця

В одній громаді жінки, які породжують один раз, обговорювали, як вони відрізняються від спроб. Шукаємо «нові образи» і «припустимо описи відчуттів пологів. й

Найяскравішим враженням є в'ялення голови, як якщо в вас з'являється гармата.

... У мене є такі асоціації, які мають право на пологів: Виконавці = біль у вухах. Щоб відштовхнути, спробуйте перемістити вантажівку.

Відчуття після пологів - як спати з футбольною командою Почуття зазору отвір всередині, добре, кровотеча, yeah.

... Витяжки - це просто починається з менструації. А потім ... Він охоплює голову, і як якщо він виходить зсередини.

Виконавці намагаються відірвати внутрішні органи.

... І загорніть її на виделку. й

... народження голови - дивний розтріскування )) після пологів внутрішні органи знизилися, особливо для шлунку )) , почуття пустого і застійного шлунку.

... І легені незрівняні, особливо коли ви вперше вийшли з ліжка. У прямому сенсі дух захоплюється.

...Для народження голови PCC, відчуваючи, що це про розбиття британського прапора.

Не був особливо болючим, але свідомість від усього відключення, це так. Я не пам'ятаю, як народилася дитина.

... це, як якщо пальчик двері шпильку (і затискачі жорсткий і повільно, але ви не можете видалити руки - дихання, дихання)

...

... Виконавці - це коли всередині вас "розкрутити лляну", а потім і повісити на мотузку висихати) Спробуючи, коли 50-розмірна дівчина намагається витягнути розмір 40 черепахи. Уявіть, що черепаха має нервову систему.

... Виконавці - як очистити шкіру живою від напрямку живота до пабісу, спроби - якщо ви починаєте відштовхуватися в часі, це важко, але це зовсім не боляче, якщо ви не встигли почати в часі штовхання, то як скорочення, але набагато болючіше і відчуття, що всередині вас колода, що прилипає до виходу.

... боути - посилені в рази біль під час менструації плюс хтось витягує з обох сторін для придатків, спроб - спроба виштовхувати гармату ... і це не зрозуміло, де він буде відповідати точно, добре, з якого отвір) - так я провів спину своїми руками)

... і мені не було болю "як в менструації". Бувало відчуття, що нижня спина була зрізана аксоном, а потім біль зливається навколо. намагатися - якби зараз всі всередині вийдуть всередину.

. . . 1. 3.14 ht 2.3,14 тт-3,14 тт.шкода за непристойність. інші слова я не можу підібрати до

... Біль в нижній частині спини, на вершині - деяка повна оніміння. «Я зараз ветеран Першої світової війни».

... Виконавці є тихим скручуванням нижньої частини тіла. Тексти пісень, а це означає: Черепаха, тому що я не можу навіть блювоти, просто дихання. Інтемпти - це подрібнення кісточок стегнової кістки, хоча FPA досить широкий. Болить. Голова - гідна остаточна спроба. Не тихий. Це кицька..) Але щасливі, як це.

Боротьба тягнеться, як при менструації. спроби - кавун сходження від вас на швидкості круїза, і ви не можете нічого робити.

... Виняток - сильний дискомфорт, потрібно чекати. При скорочуванні + опускі голови - як при подрібнюванні і втиранні в порошок сахаром. У бою я йшов, забути про все дихання і т.д., і ніхто не сказав мені. І коли дитина була стругана на животі і вона змочила мене - якби не народилися! тільки сльози і радість.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное