Сенс гумору ВС Самооцінка

У Кавазькому заповіднику в один раз приносили блокування бабоонів. Найкрасивіші місця на стику Краснодарської Території, Адижа та Карача-Черкесія. І, хоча взимку для примати є жорсткими - хвости замерзають, але вони забрали корінь, скульки і буквально місцевими Раїди на місцевих селах почали влаштувати в пошуках модрини, влаштували досить серйозні борти з місцевими селянами (а потім тільки радість додаткових розваг). Добре, придбані в цих битвах відповідні навички ручного бою.
Не були волохаті відчуження і ласощі. Ті, хто приїжджає у високо, щоб зв'язатися з екзотичною істотою, немає хорошості годувати, ті, які рясно живлять себе і допускаються. Чому? Коронка, чай, не впаде.
І ось зламаний малюк з наступної тур-групи стоїть, годуючи вражаючий розмір альфа-чоловічого. Жінки, як призначені для користувача в flock, вичавити далеко в очікуванні дозволу. Всі дозволи не приходять, тому що чоловік є великим підвалом - не тільки те, що вони лікують його цукерками, і це смачно самому, тому естетичний компонент присутній. Кожна цукерка в красивій обгортці. І лікував один, перш ніж ковтати інший, розгортає його виразом неприпустимого блаженного на неголеному обличчі.
І хлопчик раптом став нудним просто так лікує. Він вирішив отримати деякі задоволення. Я маю на увазі, я не хочу годувати вас. І замість іншої цукерки вона дає чоловічому живому. Це просто красива обгортка. Бавіан приймає з гідністю. Поверніть його навколо. Кілька разів непристойно перетворює очі від шматка паперу до хлопця, не бажаю вірити, що він був оброблений таким чином. Потім він опускає шматочок паперу і, добре опрацьований в христинах, відправляє жартувальника на злом. А потім повільно обертається і, повною від гідності, знімається в сторону самиць.