Автомобілі в Іраку (32 фото)

Однією з показників стабілізації ситуації в Іраку стала поява великої кількості сучасних автомобілів на вулицях країни. Вперше за кілька років сотні тисяч нових автомобілів затопили країну. Раніше на вулицях з'являються солісти, які є символом міжнародних коаліційних сил, але зараз більше і більше джипів, що належать Іраку. Фотограф, який зняв цей звіт, який проїхав до Багдаду раніше цього року, і взяв ці фотографії, щоб довести рехірургію автомобільної культури в Іраку.

р.

1) Є багато автомобілів в Іраку.

2) Навіть алеї в сливах переповнені автомобілями.

(3) Я не знаю, що водійські ліцензії в Іраку. Все йде, куди він хоче, при цьому постійно натискаючи ріг і відкидаючи руки. Педестріани перетинають вулицю, де вони хочуть, не сплачуючи найменшу увагу на переміщення автомобілів. Драйвери оцінюють з ними. У той же час, без нещасних випадків під час перебування в Іраку помітили автор. Дитина не засмажена в передній частині сидіння.

Р

(4) Кілометрові джеми для цієї країни поширені. Але автомобілі досить різні з різних причин, ніж, скажуть, в Москві. Для того, щоб дістатися з одного округу будь-якого міста Іракі до іншого, потрібно пройти через блокпост. Через контрольну точку, автомобілі йдуть в ряд на швидкості 5 км.

(5) На додаток до дорожніх блоків місто є повним озброєним чоловічим вибірково-перевірочним автомобілям для вибухових речовин.

2904071, Україна

7) Є аерографія.

р.

(8) Але автомобільні інспектори, поліцейські та військові в цілому завжди компламентовані. Драйвери теж, хоча.

р.

10) Місцеві GAI

(11) Автодоріжжя в Іраку з'єднуються. У деяких місцях плести ідеально. У будь-якому випадку її якість набагато краще, ніж російська.

4559440

Газ (12)олайн в Іраку з точки зору наших витрат на гроші близько 12 рублів.

13) Незважаючи на відсутність нестачі бензину, іноді на дорогах є такі оригінальні АЗС.

Р

(14) На дорогах Іраку знаходиться кілька жінок. Я бачив один.

15) Коли американці з'являються на дорозі, то вакуумні форми навколо них. Небалансовані і нерви можуть відкривати пожежу. Тому, бачаючи їх, драйвери сповільнюють від гріха.

16) Є дуже мало російських автомобілів в Іраку. Наша автоіндустрія представлена тільки Волгамі.

17) Знайте найкращі часи ГАЗ-24 та нові ГАЗ-31.

18) Тільки проходячи через Хілл, автор отримав враження, що кожен другий автомобіль в цьому місті є старою радянською Радою.

19) На вулиці немає багато автомобілів.

р.

20) Цей драйвер був проти мене зйом знімки його ... в другому він буде виходити на показ.

21) Tahoe дуже поважна в Іраку.

22) Ірак є колишньою британською колонією.

23) Серйозні люди тільки подорожують з ескортами безпеки.

24) Тут транспорт.

25) Якщо потрібно ввести косу, можна взяти трактор.

26) У Індії такі скелі називають «тук-тук».

Р.

29) Є також такі маршрути в Індії.

(Б)

30) Є також залізничний транспорт.