Національний географічний міжнародний конкурс фотографій (25 фото)

З кожним роком Національний географічний міжнародний конкурс фотографій приваблює тисячі фотографів всіх рівнів з усього світу. У той час як фотографи цього року надіштовхуються, для перегляду та голосування за ваші улюблені фото. Ми обрали низку фотографій для участі у конкурсі цього року. Цей номер містить 25 зображень з трьох категорій: людей, місць і природи. З самого фотографа приходять коментарі.

3250Р. 3700Р.

956484

1,1 км Цікаві гелі на острові Санібел, штат Флорида. (Фото та застава Річарда Руша)

2,2 км Наприкінці дорожньої поїздки по У.С., я їздив на сході на шосе 40, коли буря раптом занурилася з зануренням розмір гольфу. Біля Groom, Техас, була ознака – «найбільший хрест у Західній півкулі». Це місце, здавалося, підходить для очікування бурі. І раптом я бачив силует цього хреста, що відокремлює сонячне небо від хмарного неба. (Фото та заказка від Brad Maule)

3. У Ця картина була взята під час подорожі до вулкана на острові Ломбек в Індонезії на сході. (Фото та запис Давида Бізмюта)

р.

4. У Приклад люмінесцентної фотографії на коралі на заході Папуауа. (Фото та запис Стівена Мартіна)

5. Умань Чоловіча гелада на Гуаса-Платау в Ефіопії високогір'ях користується хірургом. (Фото та підписка Robin Moore)

6. Жнівень Я був в першому перевезенні короткого підходу між Пудун і Банда і побачив цей чудовий вид поїзда, що надходить в тунель, як світильники змінені в тунелі. Я проходив камеру в вікно і натискав кнопку кілька разів, як можна отримати цю картину. (Фото та підпис Gail фон Берген Райан)

7. Про нас Сліди, що залишені «віддаленим камінням» в Долині смерті. На сухій поверхні глини ви зможете побачити чудову фактуру, а над всю гру 3 квадратних миль, здається, захопити таємничу атмосферу. Однак ця область ще не повністю позбавлялася від людського впливу: через кілька тижнів до цієї картини були вкрадені кілька каменів - сліди, що закінчилися нікому. (Фото та заказка від Tucker Sylvestro)

499.00 Р

8. У На мій другий день відвідую дивовижну Ігуазу нападу на Бразильську сторону, мені довелося замінити камеру з ширококутним об'єктивом. До приходу, і тому водоспади були особливо пишними. Підійшовши на підвищений оглядовий майданчик, я змогла взяти цю картину групи туристів, що стоять, якщо копати, додатково розкрити справжню міцність і розмір осені. (Фото та заказка Ian Kelsall)

9. Навігація Фото на сонячний осінній день на сході біля Чікаго. Для поліпшення насиченості кольору я покрила сонце спиною. Синя фон була прямо перед камерою. Всі кольори на фото реально, я не використовував редактора. (Фото та застава Річарда Сусанто)

10. Моя дід народилася і піднялася на нашій фермі в Новій Зеландії. Він і мій бабуся був одружений майже 60 років. Підготовка до фото на ячмінь поле, мій бабуся акуратно досягається для фіксації його шапки. Його останній урожай. (Фото та підписка Gemma Collier)

11. У похмурий дощ вранці в мальовничому місці Дикого Госу на озері Сент-Марія в Національному парку Glacier, Монтана, сонце викинуло з-за смуги хмар, виливаючи золото-жовте світло на поверхні гори протягом 15 хвилин, а потім зникне знову. (Фото та підпис Rebecca Latson)

12. Молодий Орангутан переходить з дерева до дерева в Національний парк Tanjun Puting на Борнео. (Фото та заказка від Sean Crane)

13.00 р. Ці феєрії об'єднали будинок в Онтаріо майже годину. Точність зіркового причепа на фоні є відмінним контрастом до хаотичного візерунка вогнестійок. (Фото та заказка від Steve Irvine)

14. Краї айсберга, що пливе з узбережжя Антарктиди. (Фото та підпис Майка Матаса)

15.00 р. Під час відвідання Національного парку Кругера мій син і перехрестив міст над Сабію і побачив два чоловічих хіппо боротьбі за право переважати. Крило цих тварин під час кривавої боротьби був неймовірним. Вони вперше воювали в неглибоку воду біля берега, а потім переїхали на більш глибоку частину річки. Ми не знаємо, як він закінчився, але ми насолоджуємось шоу. (Фото та підписка на Steve Mandel)

р.

16.00 р. Андрій і його друг молодий сперма whale Scar swam разом з на заході узбережжя Домініка. «Френди» привітали Андрія Шрама. (Фото та заказка Петра Аллінсона)

17.00 р. У центрі Каракум Десерта в Туркменістані знаходиться природний газ Дарваза. У 1950-ті рр. утворилася пектр у ДТП під час розвідки природного газу СРСР у 1950-ті роки. Кріплення діаметром близько 60 метрів, а його глибина до 20 метрів. (Фото та заказка Наталії Срібла)

Р

18 років Коли хвильовий режим правильний, є така хвиля - результат зіткнення скелі і нової хвилі. Це викликає вхідну хвилю, щоб піднятися в повітря, створюючи вентиляторні хвилі. Я провів близько двох годин на скелях, що день, і ця хвиля тільки з'явилася. І можна побачити його. (Фото та заказка Аарона Фейнберга)

р.

19.00 р. Девід Гансон проходив внизу падіного колоди під вежами дерев і ткацький туман у Вашингтонському Олімпійському національному парку. (Фото та заказка Михайла Гансона)

20. Навіть під час грандіозного шоу «Ариран» - вираз ідеології держави - одна людина іноді може виділятися з натовпу і відтінятися колективу. Але тільки за хвилину. (Фото та заказка Бредина Захарі)

, Україна

21. Каррі стоїть на пустельній дорозі в Центральному Огайо на заході. (Фото та підпис Лізи Робертс)

22. Ця бджола була нещаслива, щоб впадати в свій басейн, але намагаючись вийти, вона створила дивовижні візерунки на воді. В кінці вдалося втекти. (Фото та підпис Майкла Джонсона)

р.

23. Фото було прийнято на Quen Kroc Farm в Південній Африці. (Фото та підпис по Wayne Holloway)

16359,000

24. Один з багатьох піщаних дунів в Йорданії. Важкий кісточок був знижений до двох кроків вперед і назад. (Фото та заказка Андрія Квіклевіча)

25. Водитель Елефант (mahout) Nazra приніс своєму вихованцю Rajan, щоб плавати - на цій фото він позбавляє на тлі пляжу Radha Nagar в Havelock, Andaman Islands. Rajan є одним з декількох слонів в Havelock, які можуть плавати. У вільний час він зберігає туристів. Як правило, відносини між дівчинками і слонами триває життя, створюючи неймовірно сильний зв'язок між тваринами і людьми. (Фото та підписка Cesare Naldi)