Подібно VTB розпилювання.

Нещодавно з великим вболівальником, Москва провела Форум з інвестицій Росії, організований VTB Group.

Це чудовий захід. Родзинкою програми був Володимир Путін, який в кольорах описав, як це правда і право: інвестувати в Росію.
І що дуже важливо, щоб інвестиції захищені, і бізнес використовує професіоналів, які стануть вашим надійними партнерами.

Великий, красивий банер за Володимира Путіна нагадав нам про успіхи одного з цих партнерів. Прапор внутрішньої економіки: VTB Group.
Це чудова, надійна і відповідальна компанія! Не дивно, що наглядова рада ПАТ «ВТБ Банк» очолює міністр фінансів Олексій Кудррін, а також Володимир Путін закликав інвестувати в акції банку.

85% ВТБ належить державі, яка є додатковою гарантією. Після всього, виходить, що основним досягненням останніх років – вертикальна потужність – також працює для VTB.

Ми вирішили, що один з ефективних менеджерів (далі – EM) від VTB Банку для ведення бізнесу. Багато фондів, успішно провели «народне ІПО». Ви повинні добре розмістити гроші на роботу. На користь акціонерів.

- Чому не ми починаємо лізинг? - Випробувано EM. Компанія VTB-Leasing була заснована в Україні.

Що робити швидше, ніж казка.
Ми вирішили зробити EM лізинг бурових установок. Стосовно дорогий, затребуваний. Ви купуєте бурові установки, ви орендуєте на нафтово-газових робіт, ви отримуєте гроші. Красивий.
Вибрані холодильники з китайського виробника - Sichuan Honghua Petroleum Equipment Co.Ltd. Романтична назва ZJ50DBS. 30 бабуся.
Щоб бути чіткими, 30 бабуся є багато. Це чотири і пів тис. автомобілів з обладнанням. Я побачила себе - вражаючий, але більше на цьому пізніше.

Коли рішення було прийнято на розгляд справи, EM перенесли на тривалий час. Вони не сплять вночі.
Вони хотіли б зробити деякі поліпшення угоди. Що це не просто покупка і продаж, і покупка і продаж в кращих традиціях ВТБ і державного бізнесу. Знайдено розчин.
Я пофарбував графічно (не судді категорично, я пофарбував в фарбу):

Це, за вартістю інсталяцій від виробника $ 10 млн для кожного, вони купуються з посередництва Cypriot за $ 15 млн!
Загальний дохід від однієї угоди становить $156 млн.
Чи не так геній?!?
Ви ніколи не думали про себе! Де знаходиться Кіпр і де Китай?
Таким чином, 150 зелених лимонів є найменшим і найбільш скромним, що необхідно винагородити EM від VTB Bank.
$456 млн - ціна договору. Враховуючи митні обов’язки, ВТБ витратив $650 млн грошових коштів з держателя на угоду.

Якщо ви думаєте, що це все, то ви, ймовірно, людина без підприємця.
Але в VTB, кожен має це вену. І це пульсує.
Заборонено $156 млн недостатньо. Також є друга частина оренди.

Чи буде логічно орендувати гілочки до яких?
«Дирілінгові компанії» ви припустимо, що в тонкому голосі.
- Хаха, - ехо від VTB Bank відповідає Вам.

За два місяці до угоди було створено Well Drilling Corporation. Хто нічого не мав. Але це було те, що орендоване обладнання вартістю $650 млн. Для підняття.
Графічна ілюстрація знову.

Жорстке кажучи. ВТБ забезпечує встановлення свердловини буріння за ціною близько 200 тис. рублів на добу. І Well Drilling дає дрилі ( some Tyumenburgaz) 400 тис.
При тридцяти установках посередництво заробляє 1,5 млрд рублів на рік. Термін оренди 8 років. Це $ 400 млн.

Чи не це мрія бізнес? Уявіть собі лежачи на пляжі в Канкуні. Дівчата в рожевих бікіні приносять Пінаколаду. Ви подрібните сонце і посмішку. Оскільки ви знаєте: в далекій Росії, для вас працюють мізери Ямалу та гроші акціонерів ВТБ. І кожні 60 хвилин (в тому числі ночі, вихідні, подяки і Новий рік) Ви отримуєте багатший чотири тисячі доларів.

Насправді, до речі, все майже схоже, але не зовсім.
В реальності Пінаколада не повинна пити відразу. І залишити його на деякий час, щоб думати серйозно про Росію.
Про розвиток. Стабільність Beneficial Effect of Power Вертикальний.
Не дивно, що головний ефективний менеджер ВТБ Банку Андрій Костін є членом Верховної Ради політичної партії Сполученої Республіки.

Але ми звернулися.

Навігація Під час операції залучено купу посередників та прокладок. Для всіх операцій, від розвантаження і зберігання до монтажу.
І тут зустрілися наші фритюрки. У зв'язку з тим, що деякі посередники відмовилися від деяких підрядників і в результаті чогось обладнання вішали на складах, обтяжують судами і конфліктами.
Що таке «Пінаколада» так далеко працює тільки в теорії. І я роблю краще не працювати на практиці.

Недавні поїздки до Ямалу пов'язані з цим кейсом, який я зробив протягом шести місяців. Ми повинні отримати додаткове підтвердження шахрайства. Ми зробили це.
Пуповське село Пуловського району Автономної області Ямало-Ненець. 15 га заливають праскою під снігом.
Я збираю фотографії і, можливо, навіть невеликий фільм.

Тепер поціновувачам:
Ви все ще думаєте, що акції VTB знизилися з 13,6 kopecks apiece (ціна «людського IPO») на поточний 6 kopecks через одну міжнародну фінансову кризу? Чи є причини падіння також вкорінені в ... конкретні методи управління?
І це не симптоматика, що самі VTB ефективні менеджери вважають за краще інвестувати гроші в інші банки?

Ми переїжджаємо з текстів на практику.
Що це таке?
3610Р. 4200Р.

Ці запити, скарги та скарги у справі.
У багатьох екземплярах.
Кожен супроводжується набором документів, повністю розширюючи вітчизняні крокоди.
Зайдіть до цього місяця. Ми очікуємо перших відповідей.

Чи є що-небудь ми можемо допомогти?
Звичайно, ми можемо і, крім того, нам потрібна допомога.
ВТБ налічує близько 50 000 акціонерів. Ці люди були жорстоко покинутими і гнилими.
Я зараз формую пул акціонерів, які готові ввести цей бізнес. Продовжити розслідування. Запобігти шкоди. Прорізка. Катування і висить. Етк. Кілька людей вже там.

Для залучення більше учасників необхідно розкласти інформацію про випадок.
Як звичайні, посилання, коментарі, повідомлення всі ласкаво просимо. Якщо є акціонер VTB серед ваших знайомих, надсилайте його цим посиланням поштою / ICK або іншими засобами.
Неважливо, якщо ви читаєте п’ять людей. Один з них може стати акціонером VTB, який готовий приєднатися до гри.

Я хотів би освоїти максимальну кількість наших громадян з стилем банку в державному управлінні.
Я дуже рекомендую бачити, скільки державної допомоги VTB отримав останнім часом. Ви будете розуміти, що це стосується не тільки акціонерів, але і платників податків.
Якщо у вас є будь-які контакти в будь-яких носіях, надсилайте їх.
Сьогодні, перше видання про справу, виготовлене газетою Vedomosti.
Пам'ятайте, що чим більше суспільності, тим більше шансів успіху!

Окремий запит.
Бажаєте:
Кудрін Олексій Леонідович, голова правління ВТБ, Міністр фінансів
р.

Дворкович Аркадій Володимирович, член Наглядової ради ВТБ, помічник Президента РФ

Олексій Улюкаєв, учасник Наглядової ради ВТБ, 1-й заступник Голови Центрального банку

Ескіндаров Мухадін Абдурахманович, членом Наглядової ради ВТБ, ректором фінансової академії.

Дергунова Ольга Костянтинівна, член правління ВТБ, екс-президент Microsoft в Росії.

Всі ці люди мають репутацію «відсотних»
Зустрічайте їх десь (у роботі, в круглому столі, в коридорі, в ресторані) запитайте: як це зробити, мій дорогий? Ви не заважали отримувати платежі, де акціонери робляться?

Я не маю сумнівів, що всі перераховані вище будуть читати цю посаду. Так Я звертаюся до них:
Ми, друзі, ви не зможете приховати або зберігати спокій. Всі члени Наглядової ради та всі члени Правління ВТБ отримали офіційні листи від мене, які вимагають ініціювати перевірку.
Публікуємо всі відповіді.
Як акціонер VTB, я поважаю вашу відмову або тишу, як свідомі дії, що охоплюють крадіжку і корупцію, яка борошняна на VTB.
Ви можете стати частиною цієї корупції або ви можете залишатися гідними людьми.
Я впевнений, що всі акціонери та громадяни згодні з моїм підходом.

Моя колега і я вже витратив багато часу і енергії. Більше. Але я зроблю все, що я можу покласти пару EMs, де пінаколада виробляється з п'яти пакетів чаю.
Вони вже пішли.
Я оцінив будь-яку допомогу.

VTB співвласники
Оновлення в SPARK: 19.01.2009
Назва Місцезнаходження Поділитися в Великобританії, RUB. Оновлення в EGRUL
VIERZAN ENTERPRISES LIMITED 22A, Agias Eirinis, Лімассол, Кіпр 3095 (Cyprus) 6400 05.07.2007
VENICON ENTERPRISE LIMITED 30, вулиця Карпенісіо, Нікосія, Кіпр 1660 (Cyprus) 3600 05.07.2007

Джерело