День за днем в Україні: з Херсона до Києва.

За останні кілька днів Україна переживає від снігової погоди. Зима, як завжди, прийшла в Україну. У своїй країні заблокували тисячі українців. сот тисяч не змогли доїхати до місця призначення. З останніх були дружини і І.

Повернувшись з Криму, ми знайшли себе в епіцентрі поганої погоди, яку ми вирішили послухати в Херсоні. Після того, як витрачати пару днів в місті, ми вирішили переїхати, як час почав нас вичавити. З цього кроку, бо ситуація на дорогах була далеко від процвітання. Ми вирішили взяти на себе ризик і піти в Київ.

Вибираючи яку дорогу – через Миколаїв далі до Одеси (ми радимо так), через Миколаїв далі до Воскресенського і Першомайського, через Миколаїв до Кіровограда, нарешті через Дніпропетровськ, ми нарешті опинилися на другому варіанті. Я розумію, що це було ризиковано в зв'язку з тривалою рогатої місцевості біля Вознесенська та Первомайська, але після консультацій ми оселилися на цьому варіанті.

Херсон був паралізований снігом в ці дні. Навіть на ключових трасах було багато снігу, а на бічних вулицях можна відразу збивати. Місто чітко не готувався на зиму, тому на вулиці було хаос. За 40 хвилин ми спробували залишити місто, яке в місцях нагадує ділянки американського фільму День після завтра.

"День після завтра" в Херсоні

Якщо ви, скажете, не ввімкнулися вчасно, то реальна можливість перетворювати навколо вас буде тільки до тих пір, поки ви досягнете наступного кільця.

У Херсонській міській владі не було.

р.

У всьому місті є чотири сортувальники.

Нарешті, ми повернулися до повороту на Миколаїв.

Хто ебать піклується?

Коли елементарний сноуборд збиває половину країни в кому

Типове зображення цих днів

Типове зображення цих днів

Переміщення до Миколаїв

- відео @

По дорозі, не кожен автоцистерн. Шелл був особливо вражений, його працівники стояли і хвилювали руки, що не було ніяких перевірок, «не очищених від нас»: На малюнку, дійсно не Shell.

Так, немає кноче...

Доброго дня!

Ніщо подобається тунель...

У цій ситуації Володимир Михайлич

Деякі Херсон андроїд.

Натюрморт Херсон

Запобігання використання, yopt.

80376Р

Але я тебе скажу, вона була настільки гарною, моя душа sang.

127980 р.

Приїзд до міста.

498981

Bye, Херсон.

Не побачити Миколаїв...

р.

Відправлення до автомагістралі Херсон-Миколаїв вражається

Перші снігососні жертви

р.

Очистити, але в реальності дворядний повністю покритий шаром півметра снігу. Так рух з Херсона в Миколаїв можливо тільки в одному провулку.

Р

Не скажеш, "Лорд" до дна будь-якої "гадуванни". До тих пір, як наші люди роблять свої розуми таким чином, ми заморожимо по полях тисячами на першому серйозному снігу. Найкраще розповісти про себе за допомогою АК.

Ви хочете газ? Пошта!

р.

Так, у вас є історія, у нас є проблеми.

Отримання руху.

Занадто погані автомобілі не літати.

сто відсотків, а старий колективний могильник

57

Так ми збираємо єврокоридор! :

Р

Уявіть 12 км, 35 хвилин.

3250Р. 3700Р.

Чи є дорога національного значення, або самопрокатні лижі

Направо.

Десь біля аеропорту Херсон

6255940

Я не розумію його.

р.

GUES

Ги-ге

Безкінечні сноуборди.

Не дорожній, але деякі гумки.

Три дні тому 700 автомобілів застрягли тут. Багато з них все ще кидаються.

, Україна

Як виглядає галант MOE.

499 р.

Давайте перезапуск.

Зал зустрічі завжди порожній, він виходить на поліцію трафіку не дозволяв авто

123456наступна

Деякі вантажні автомобілі відверто поїхали.

І він слизнув.

р.

Я знаю хлопця, який застрягнув тут на ніч 16/17. Він стояв всю ніч, і вранці він побачив, що паливо було запущено, спрайт, закинувшись на машині і пішли на ногу до Херсона, пройшовши 10 км, потім він був підібраний деякою намистиною, яка вийшла з снігу.

Р

О, це маленький очищувач і це до 80.

Не дозволяв автомобілі в напрямку Херсона

Р

Я шкодую про хлопця, він зламаний. На шляху, ми кинули пару бідних людей до Нової Одеси, які також мали розбитий автомобіль.

Подумав нову бурю, але це сталося.

Хлопці! Ми ще не досягали Миколаєва!

р.

Єпархія Я маю на увазі зиму, що ви думаєте?

Десь на вході в Миколаїв

Надходження на таку дорогу

Підйомники не турбувалися і просто пішли на боці дороги

Не дивно, що ми поїхали 50 миль за годину і половину.

О, її, нарешті! Ми прямо!

Р

Стратегічне кільце

Чуден Інгул взимку

12316712 Габаритний зображення

Цей автомобіль не виходить з снігової пастки протягом тривалого часу.

Відновлений як поле

р.

Перейдіть в Вознесенськ. Натюрморт.

Трохи більше задоволення.

Не всі.

Ми щасливі.

Фрост і сонечко; чудовий день!

Р

Дуже добре дихати.

Чи є це море або тундра?

Наша бойова техніка.

Тут не очищається дорога.

Якщо ви хочете їздити, зайдіть.

Приємно і зручно сидіти в таких будинках в такому холоді. Або може бути не затишним...

thumb=left]http://doseng.org/uploads/posts/2009-12/1261372070_106.jpg[/thumb]
Дорога життя:

Зимовий сільський пейзаж

Цікаві будинки.

Вони виглядають як грязь, але не грязь.

Серце торкнувся...

Полотно, заморожені села. Театр абсурду, Богу...

Ні!

Хороше село Ракове. Тут серце торкнулося ще більш тривожно.

Люди отримують нерви.

Ми пішли в два ряди, GAI давав хороший.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Де ми шукаємо так важко на телефоні?

О, прямо тут.

Ми даємо. Привід ретельно.

Коли ми вийшли, ми пішли на п'ять хвилин. Порожня дорога, але не на довгий час. Наступне село було ще більшим брухтним варенням.

Ось ми йдемо.

(Багато)

Але... Хочу привернути увагу! До тих пір, як ми тут, джекпоти стоять, і Vaughn це prazie!

Про нас Цей хлопець загинув всіх. Ми почули шум і пили на снігу, всі подрібнені в сніговому пилі, відомих гоночних деяких видів автомобілів. Я думав, що це був джип. Немає! Це був звичайний передній привід Chevrolet!

Звідси!

У деяких людей почали говорити, що це може ризикувати. І після півхвилини в степах тирана йшла важка техніка:

Навколо, ми тільки стояв 10 хвилин, а потім пішли. Пройшовши Вознесенськ, ми зламали в оперативне місце. Дорога від Херсона до Вознесенська взяла близько 4 годин. Поблизу Вознесенськ акумулятори сіли, але виявилося, що найцікавіше ми вже бачили.

Після того, як Першомайськ, ми побігли досить життєрадісно, хоча в деяких місцях з'явилися покриті ділянки дороги. Але в порівнянні з чим ми побачили на півдні, це нічого не було. У 19-13 ми вже на Одеському шосе. Ми побачимо час в одному з ресторанів Поплавського. А потім рушили до Києва. 22-23 ми вже були в столиці України. Дорога від Херсона до Києва зайняла 10 годин. За цей час ми проходимо 600 кілометрів. Моя дружина і я не втомилися на всіх, навпаки, тому що по дорозі ми перехоплюємо всілякі перешкоди і приїхали додому в великому настрої. Водночас, ми пощастили, що багато українців все ще знаходяться в снігу. Як завжди зима приїжджає до нас.

Юрій Романенко, «Хвиля»