Гарантія ремонту мишки (2 фото)

Моя комп'ютерна миша зламала. Подається віра і правда в композиції клавіатури. Це смішний, ліва кнопка вимкнено. У гарному вигляді ремонтник з рук і запасних частин на 10 хвилин. Зателефонуйте за підтримки виробника. Прості сім-дигітні московські номери. Політ молода людина, фізично сидить, можливо, в індійському селі (тобто кажуть, що це дешевше, щоб організувати контакт-центр там) відповіді російською мовою і просить читати серійний номер на підошві мишки. Вимкніть гарантію. Ми змінимо, каже він.

Ну, я думаю, що це простіше для них змінити... Тоді виходить, що компанія видобула мільярдну мишу в 2008 році, менше тисячі з них не вдалося. Тому компанія не має сервісних центрів, вона дешевша для них, щоб змінити все, що зламався на першому попиті на новий. Далі політ молодий чоловік пояснює процедуру заміни. Я не можу вірити вуха, він каже, що ніхто зазвичай не робить, так що він надішле мило, повне процедури.

Я цитату.

Вам необхідно виконати наступні дії:
1,1 км На аркуші A4 напишіть клієнт No 090113-004330 з ручним маркером, поставте набір і всі його частини на цьому аркуші, щоб клієнт No 090113-004330 був видимий. Ви приймаєте першу картину.
2,2 км Візьміть повний набір і всі його частини, візьміть шляпний або еквівалентний інструмент, і з його допомогою доведіть комплект і всі його частини в неробочому стані. Все, що залишилося з нього, за допомогою щітки і овець, перенести на існуючий аркуш паперу A4 з номером клієнта, щоб номер клієнта був видимим. Візьміть другий фото.
3. У Надішліть нам ці фотографії. Після отримання фото ми надішлемо Вам новий набір. Протягом 14 робочих днів буде доставлено в зазначену адресу.

Чистий з куріозності, не дуже блювота в результаті, я сказав, що я. Я покажу вам прямо, це не було легко зламати - міцний,... Тепер ви не можете вірити мене, але другий фото від 15 січня і з ранку 20 січня кур'єр приніс мені новий комплект, відправлений з будь-якої частини Центральної Європи. Завіса.

Я попередив вас про розумні питання. Я попросив полум'я, чи не буде більш доречним замінити тільки мишею, не розбиваючи гарну клавіатуру двох окремих частин. При знижки миша окремо коштує не більше 15% вартості комплекту. Відповідав, що номер присвоюється тільки на комплект і для мишки навіть окремий пакет не існує.

Цей пост не реклама. Просто подрібніть мене до глибини свого істоти. Ймовірно, цей підхід є дійсно доцільним економічно, але мій радянський суть перетравлює його з великим креаком ...