Дейя ву або прогноз?

р.
Навіть у віці рабидного матеріалу люди продовжували вірити, що ми можемо бачити майбутнє. Не менше снів. Крім того, якщо це питання береться серйозно, але без надмірного висоту і догматизму цілком можливо розробити цей подарунок і використовувати його в повсякденному житті.
Останнім часом Південь корейських нейронауковців після чергової серії досліджень радує світ із заявою, що так, людина здатна мріяти про своє майбутнє і навіть, в певній мірі, щоб імітувати його. Гаразд, з великою кількістю Бронювання. Бронювання також стосується загального стану «видалення», тобто ступінь хвилювання, загальної втоми, повноти шлунку та інших «корекційних» чинників. Тобто, якщо людина перевищена, впала дупа, попередньо скориставшись досить багатом спирту або наркотиків, то навряд чи варто розглянути мрію, яку він бачив як «злиття». Але якщо людина в «натуральній» сниться і його емоційний стан збалансований, то так. Можливо бачити фотографії з майбутнього. До речі, саме на цьому, за даними дослідників, створюється ефект «дея ву».
Однак, навіть ці фотографії є попереднім варіантом розвитку подій, які можна істотно регулювати, в тому числі іншими людьми, які ще не відомі в часі сну.
З мого досвіду я можу додати, так, це робить. І досить чітко дати майбутній малюнок подій. Питання про емоційний стан. Як правило, на дні (ночі) коли прийшли такі мрії, емоції часто відійшлися від масштабу. І під алкоголем один день уві сні прийшов розчин комерційного питання.