Ці люди народилися в сорочках.

Чудові порятунки в Гаїті. Після 5, 7, або навіть всі 14 днів під рублом будинків і магазинів, ці щасливі люди все ще побачили сонце, хоча багато з них більше не сподіваються на спалювання.

27 січня – 15 днів після землетрусу – рятувальники змогли витягти живу дівчину з рубця. Darlene Etienne, 17 вдалося збивати "як ви" її рятувальників. (АП)

Рятівники думають це диво. Сусіди почули слабкий голос під рублом і закликав допомогти. Лікар в польовій лікарні полковник Мішель Орел, каже, що дівчина щаслива і тепер тільки турбота про своїх друзів. (АП)

26 січня Гайтани з групи лоотерів витягли чоловіка з рубля магазину і закликали солдатів допомогти. (РЕУТЕРИ)

Rico Dibriwell, 35, каже, що він був під рубкою з першого запиту, але рятувальники і медики вірять, що він був забитий після одного з наступних змій. (РЕУТЕРИ)

У порту-ау-Принц 23 січня після 11 днів в рубльці. Людина їсти чіпси і Кока-Кола. (AP)

Він провів 11 днів під рублом магазинів, постійно пом'якшуючи, іноді спить. "Я не боїться, бо я знав, що я знайшов би будь-який шлях", - сказав він. (AFP/GETTY)

22 січня: Еммануель Буша, 22 р. отримала від ромби будівлі біля президентського палацу. Він був рятувальний ізраїльським військовим. (АП)

"Я відчував будинок ходьбою під мною", - каже він. Я не знаю, що я був Він сказав, що йому довелося випити власну сечу, щоб вижити. (АП)

22 січня: Члени сім'ї та друзі рятують 84-річний Марія Карида Роман після слухання її слабких монів з рубля будинку. (AFP/GETTY)

У Нью-Йоркському міському волонтерському лікарі Ернест Бенджамін розповідає 84-річну жінку зламаного грудей і паразитів на тілі. (AFP/GETTY)

20 січня восьмих днів після катастрофи сусіди витягують 11-річну дівчину Menji Bahin Sanon з рубмуру. (АП)

Дівчина має кошмари вночі. Вона часто чує, "Мама, не залишає мене." І мама не кинути. (АП)

20 січня: Єлизавета Йоасанант, 23 дні, порятунку будинку в руїнському містечку Жамель на півдні Гайті. Дівчина витрачала 7 днів під рублом. (EYEVINE)

19 січня: Француженські рятувальники, 26-річному Hottelyn Lozama, витягуються з рубла. (AFP/GETTY)

На момент землетрусу дівчина була в квартирі над супермаркетом. Після землетрусу вона прожила тиждень під рублом будівлі без води або їжі. (АП)

р.

19 січня: Анни Зізі, 70, витягується з рубру собору в Порт-ау-Принці. (АП)

Навіть рятувальники, які побачили багато сліз. (ПА)

18 січня: Ця дворічна дівчина була також відтягнута з рубля негарним. (SIPA PRESS / REX ОСОБЛИВОСТІ)

Жан-Луї Брамс, який становить всього 8 місяців, був виведений з рубла його будинку, де він провів п'ять днів. Він був прийнятий до ізраїльської лікарні. (АП)

Французькі пожежники та рятувальники з Лос-Анджелеса порятунку 22-річні Марі Франція після 12 годин роботи. Щоб вийти з дівчини, вона мала ампутувати одну руку. (AFP/GETTY)

17 січня: У штаб-квартирі УНЖ Крістенген витягується з рубла будівлі ООН, де він провів 5 днів. (AFP/GETTY)

Р

15 січня: Іспанські та бельгійські рятувальники вивели дворічний Реджесон Хаустін Клод, який провів два дні в руїнах свого дому, з рубла. (АП)