Швидка дівчина Юлія

Я стояча від гардеробу, чекаю на милий, щоб спробувати на джинси. Молодий мама приходить в з дочкою, її дочка є роком, займає кабіну, бере її дочку з нею.
Дочка чекає її матері, щоб взяти її штани і різко відкрити завісу, вийти з кабіни і голови до виходу з магазину. «Юлія, приходь сюди швидко, тепер я поставлю на мій алет!» Уг! Дитина задається до дверей, але вона заблокована молодим хлопцем – співробітником Collins.
Дитина усвідомлює, що ніхто не дасть їй йти, мовчки обертається 180 градусів і йде в гардеробну, в якій її материнські височинки. Гострий відкриває завісу...
Булсіт! Дитина перетворює кола навколо фітингових кімнат, досліджує всі вільні кабіни, відволікається хлопчиком. У цей час в гардеробній кімнаті, яка знаходиться поруч з підгодівлею мами, ще одна тітка йде в ... все так нечітки ... Дитина, врівноважена, перетворюється навколо, щоб поновити свою матір... і що він бачить? Право! Два кабіни закриті ... Де Мами... Дитина, не думаючи двічі, простягається вниз і намагається визнати матір її ніжками ... Наступна думка? Право! Дівчина різко відкриває завісу ... кабіни, де стоїть тітка. . й!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мама, знову в її нижню білизну попає вгору і захоплює дитину...
В кінці завісу з кабіною, де була її мама, ніколи не закрита. І дитина зуміла в'язати** всі ложки для взуття, які вішали під в'їзд в фурнітурні номери (але потім вони були взяті з неї), протерти підлогу курткою і підійти голову в стійку з номерами (наприклад, на стенді фурнітури).