Мені потрібен хлопець.

Chang Meng Xian, китайський студент першого року в університеті Ченду електроніки та технологій, опублікував оголошення на День дівчаток, який вона шукала другу. Таке оголошення відповіли тисячі чоловіків.

Мені потрібен хлопець.

Тисячі бакалаврів відповіли на звернення Chang Meng Xian, першого курсу в Університеті електроніки та технологій в Ченду, провінції Січуань Китаю, який розмістив оголошення “не був дружцем”. й
Зібрали під балконом час, обшиваючи ім'я Шана.
Керівництво цього університету, де є 25 хлопців для кожного студента, оголошеного 11 березня «День дівчини».
Кожна з них була надана форма, на якій вона написала її побажання, після чого всі листи були розміщені на бюлетені.

Мені потрібен хлопець.

Чан писав на своєму листі: "Священник не може знайти друга".
Я доброзичливий, але трохи дивний і вірний в долі.
Якщо ви хочете отримати подругу, будь ласка, прийдіть до мого гуртожитку на 11 березня між 12:30 і 12:50, і подрібніть свою назву.
Я послухаю вас, і якщо ви здавалися привабливими для мене, я зустрінеш і познайомитеся з вами.

Мені потрібен хлопець.

На нооні кілька тисяч юних чоловіків переповнилося під вікнами дівчини, які чекали одного або двох абітурієнтів, але дуже мало з них виконали другу частину її запиту, щоб вирізати ім'я Шана.
Автор цієї оголошення був настільки відлякуваний її несподіваною популярністю, що вона заблокувала себе в спальні, розчаровує потенційних дружників.

59534

Мені потрібен хлопець.