Рубрика «Особливості захворювань». Маніпура.

Функції Chakr.

Маніпура (Частина четверта)

Більш повний перелік захворювань, пов'язаних з маніпулею:

хвороба Паркінсона;
хвороба Мисливця;
Лайсе.
Розвантаження;

Грижа (муніфікований шнур);
діабет (гіперглікемія);
Живіт;
Забутість;
Legastenia;
Захворюваність (захворювання емоції);
Неуралгія.
Параметри;
Перитоніт?
Вирізи;
Лепроси, лепроси;
Птоз?
Злягання;
Шар, рубець;
синдром Ретта;
Сонячний плекс;
Сомнабулізм;
Похід;
Травма;
Брюки;
Фістула;
Густле;
Зінга;

Системи харчування та напої:
Амебіаз?
Анорексія;
Додаток;
хвороба Крона;
Тифоїд;
Гази, метеоризм;
Гастрит, виразки;
Гастроентерит;
Гемороїди;
Дивертикуліт;
Дисентерія;
Стомах;
Запор;
Печиво;
Надмірна вага (обов'язковості);
Ілюет;
Кахар товстої кишки;
Інтестини;
кишкові, колітові, кишкові суди;
Індикція;
Клейтонія, булимія;
Бурп;
Відсутність апетиту;
Панкреатит?
Езофаг;
Харчові отруєння;
підшлункової залози;
Діарея;
Солітер;
нудота і блювота;
холера;
Езофагіт;
Ентеробіоз, штир, оксиуроз;

Житло:
Гепатит (яндіце);
Галbladder (стежки);
Цироз печінки.

Маніпура (Частина Три).

Оппресована Маніпура утворюється у людей, які постійно згинаються. Такі люди не схильні брати відповідальність за свої дії, вони переходять на когось. Вони прагнуть жити в боргі і не мають можливості захищати свої інтереси.

Маніпура несе відповідальність за доміну серед свого роду. Якщо людина має цю здатність ослаблений або заблокований, то він дає свою енергію іншим людям. Що вони повертаються, вони дають назад. Якщо він дає більше, ніж він має, якщо він перебуває під постійним тиском, формується образ «лівої людини», і Маніпур природно пригнічений. Психологічний стрес, що проявляється в постійним почуттям тривожності і страху для життя: «Як жити?» Що станеться мені завтра? Чи можу я залишитися в цій роботі? Що робити? – це всі синдроми пригніченої Маніпури.

Пригнічений Маніпура веде, в першу чергу, для підвищеної кислотності, гастриту. Виразка є результатом особи, яка накладається на позицію когось іншого, що він вимушений приймати, але не в змозі «пропустити». Він хотів би захистити свої погляди, але не може, оскільки він не знає, як і передбачена виразка. У психології виникає поняття, що виразка є автоагресія. Якщо людина не може заявити агресію іншим особам, він передає його на себе і буквально бере участь у самоідентифікації.

При збудженні Маніпура людина живе в стані «кінного воїна». Якщо Svadhisthana пригнічений одночасно, він буде характеризується червоним обличчям, сухим тілом. Капіляри можуть лопатися. При збудженому Маніпурі знижується кислотність шлунка, стає дуже чутливим, що призводить до частого отруєння.

Іноді проблеми з зачаттям дитини у жінок асоціюються з пригніченою Маніпурою (пресія від чоловіка або тиску від батька в дитинстві). Потрібно дізнатися емоційну самостійність. Якщо Маніпура пригнічує, плод не може отримувати енергію навіть на початкових стадіях, жінка набуває вагітної, але вона втрачає дитину. Необхідно видалити свою залежність від будь-яких думок, концепцій, відносин, відчувати себе незалежною. З кармічної точки зору: якщо людина не самостійна і незалежна, то нова народжена людина буде психологічно відхилена. Хто хоче це? Ось душа, яка хоче некоректно і ігнорувати таких батьків.

У жінок, під час вагітності маніпур капусти краплі: зниження кишечника, шлунка і т.д. Тому багато з них стають жирними, страждають від хронічного запору. Як Діагностувати Manipur Chakra Loss? У нас є альба лінія, середній меридіан. Поставте (на ранок, на порожньому шлунку) середній палець в центрі пупка і якщо ви відчуваєте пульсацію в своєму центрі, значить, чакра знаходиться в місці (в горизонтальному положенні під час діагностики). Якщо у вас є часті запори - Маніпура опускається вниз, якщо діарея - Маніпура піднімається вгору.

Маніпура (Частина два).

Мантра «ЛАМ». Маніпура чакра жовта, трикутник опускається зверху вниз. Це над пулом двома пальцями, анатомічний субстрат є сонячним плексом. Це центр фізичної енергії, фізичної міцності та емоцій. Періферія даної капели - всі органи травлення і нирки. У Маніпурі є три аспекти Маніпури:

1,1 км Адаптація життя (здатність перетравити життя, здатність вижити в суспільстві, серед інших людей). У цій капрі є соціальні страхи: страх того, як я дивлюся, страх, як я лікую, страх не відштовхуватися, страх бути небажаним, сором'язливим,... З’являються емоції. Про те, як ви адаптуєте до життя. Якщо наша адаптація не загрожована, ми спокійні, впевнені, якщо у нас є щось неправильне, у нас є небезпечний, небезпечний, сором'язливий, сумний і т.д.

2. Фізична особа (живо). Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Захищаючи нас індивідуально: небезпечна. Щоб сердитися, коли хтось пройде по волі (неможливо, не буде...). Або коли людина маніпулюється. Коли вони зраджуються, вони серйозні причини небезпеки. Найнебезпечнішим є заперечення вашого небезпеки. Якщо людина приховує її від інших - він не особливо шкідливий, але якщо він приховує його від себе - людина буде хворий: виразка, коліт, гастрит. Ви повинні бути чесними з собою – так, це stupid, але я сердитися, я відступив. Сприяти собі і почати працювати внутрішньо деструктивним станом – запорукою здоров’я. Агер необхідно обробити обережністю, як ніж.

3. У Обробка інформації, обробка знань. Ми споживаємо знання через травлення. Дитина повинна отримувати і засвоювати знання в спокійному середовищі. Але він боїться, він напружений, він сумнівається його здібності. Це викликає судом в шлунку і знання над ним. Утворюється «школьний невроз»: коліт, гастрит і холецистит. Згодом в житті виникають ситуації, коли потрібно показати себе, наприклад, пройти іспит, супроводжуються болем в животі. У шкільному неврозі навчається «незниження». Іноді це призводить до низької самооцінки, самодобрату і є режим мозку «Я фолк», який згодом впливає на весь життя.

Партизани і дуже часто батьківські застрягають в нирках (пожар, що вони будуть хворі, бояться, що вони не справляться з чимось і т.д.). При виникненні проблем у партнерстві з іншими людьми.

У жінок, під час вагітності маніпур капусти краплі: зниження кишечника, шлунка і т.д. Тому багато з них стають жирними, страждають від хронічного запору. Як Діагностувати Manipur Chakra Loss? У нас є альба лінія, середній меридіан. Поставте (на ранок, на порожньому шлунку) середній палець в центрі пупка і якщо ви відчуваєте пульсацію в своєму центрі, значить, чакра знаходиться в місці (в горизонтальному положенні під час діагностики). Якщо у вас є часті запори - Маніпура опускається вниз, якщо діарея - Маніпура піднімається вгору.

Маніпура (Part One).

Маніпура Чакра – центр діяльності. Це третя чакра знизу, чакра важкої роботи, старанність, точність. Маніпура – хакра самовираження, бажання виділятися в суспільстві, хакра самооцінки та інших. Маніпура – право на справедливість, обов’язок, перерозподіл. Сильний Маніпура є першим і найбільш хорошими бізнес-якостями.

Колір жовтий, іноді тьмяне, іноді іскраве. Голос походить від шлунку і від рота, інтенсивно рухаючи щелепи і роблячи крила рухи, голос освітлювача, голос лектора. Маніпура – прагнення постійно говорити, причини, довести, пояснити, аргументувати, виправдати.

Світ Маніпури – це світ різноманітних справ, світ практичності. Дитина розвивається Маніпура в школі, неслухняність і точність в навчанні обов'язково з нього.

Людина в Маніпурі шукає визнання. Він цінний на посади, гроші. Він цінує увагу інших. Навпаки він не помітив його, він не може стояти, коли деякі речі трапляються без нього.

На Маніпурі, його авторитет серед тих, хто прийшов і запитує його мету. Іноді солісти заважають в долях інших, намагаються допомогти, відновлювати порядок і зміцнити їх вплив.

Самовдосконалення, амбіції, скопіювання також Маніпута, іноді поєднується з Свадістаною.

Але Маніпура – це чесний купець, гордість його товарів, і чесний катер, гордо транспортуючи інші по річці.

Маніпура – бажання бути корисним, прагнення взяти контроль справ інших, бажання брати участь у справах інших. Якщо ви не змогли піднятися на соціальні сходи, стати босом або отримати почесне звання, то Маніпура прагне перетворювати інших в інших інтересах - чи є наука, мистецтво, релігія або просто клуб або коло, навколишнє середовище знайомств. Маніпура в команді – прагнення до лідерства: Якщо я не бос, то я хочу бути близькою до бос. Якщо я не можу бути близьким до мого боса, я хочу привести опозиції проти мого боса. Якщо опозиції також має свій лідер, то я зустріне з іншою сферою інтересу, в якій я стане головним.

З Маніпура цінує увагу інших, людина в Маніпурі завжди (у будь-якій формі) говорить про себе. Слово «Я» є найпоширенішим словом у своєму виступі.

Навіть алтруїсти намагаються показати інші, як само відхиляє себе і смужки інших свого роду. Маніпура – самоаналіз, самолікування, блювотні руху, самовиставка, бажання бути зрозумілим. Ще одне слово, яке Маніпур “нед.” Ми повинні зробити інші в ім'я обов'язки, в ім'я людства, за користь суспільства і т.д. Маніпура працює з абстрактними концепціями, оскільки Маніпура є прагнення до узагальнення, щоб піднятися над бетоном. У віршах, статті, оповідання, пісні, написані в Маніпурі, є майже не специфічні образи - тільки абстрактні слова - люди, суспільство, миро, обов'язок, любов, робота, розуміння, користь, ідея, правда ... Не існує прикладів життя в причинах і припливах причин, і якщо вони роблять, бетон покривається в море абстрактних категорій і причин.

Маніпура – хакра логіки, прагнення до строгості мови, мови з численними бронюваннями та апологиями.

У пісні в Маніпурі головне не мелодія, але слів. Музика неспокійна, турбувати або перехресний. Пісні не “по собі”, і не можна уявити собі маніпуальну пісню, яка потілюється п'яною на вулиці, просто “від гарного настрою”. Поеми в Маніпурі - для них головне - зміст, вони можуть бути розумними, але вони передають думки, ідею, часто - вчити, пояснити моральність.

Співак, керований Маніпурою, ретельно вчиться і точно виконує пісню, слідуючи формальним ідеям про те, що має бути хороша пісня.

Маніпура також самовираження в мистецтві, і з сильними вищими центрами, Маніпур передає дійсно високі думки, ідеї, гармонію. Навпаки, при відсутності вищих центрів Маніпур є