Енергетика від Сонця.

Сонце сонця, перетворюйте відкриті долоні, щоб відредагувати Мантри, звертаючись до Сонця як життя, розуміння істоти, бог, який дає легкий і життя для всіх живих речей на Землі:

Om Bhaskaraya Намаха!
Om Marichaie Намаха!
Om Saavitre Намаха!
Ом Суря Намаха!
Om Agnaye Намаха!
Ом Бханаве Намаха!
Ом Мітрає Намаха!
Верхній вафель акцентує увагу. Довгий волей. Ha -- ледь чутний, більш схожий на видиху.
Санскриті поціновувачі можуть почати повторювати мене писати щось неправильно. Я не Sanskrit науковець, але я чув всі ці Мантри з ротів тих, хто знає, як правильно вимовляти їх – це перше, і другий, я пишу про те, що працює для мене особисто. У вас є робота.
Переклад:
1) Слава запобіжника світла!
2) слава Радяну!
(3) Слава Критору!
(4) Слава з приводу діяльності!
(5) Слава Внутрішня!
(6) Слава Спреду світла!
(7) Слава коханню всіх!
Слово «глорі» також означає «Я вітати» або «Я поклонятися». Намаха - це радісне привітання бога, який називається в деяких аспектах. Спробуйте сказати кожен Мантри кілька разів -зазвичай 3, 7, або 21 - і виберіть той, що дає найбільш відповідь.
Час практики теж вибирайте себе, кожен підійде щось з себе: на світанку, коли сонце холодне, не проявляється на повній потужності, але дає поштовх до діяльності; день, коли він знаходиться в своїй силі; на заході, коли він теплий і дає надії на майбутнє. В цілому, краще дивитися на ній очі відкритими, але протягом дня його можна проблематично. Ви можете намагатися squint або закривати очі: важливо зробити контакт з ним, щоб зробити якомога краще, як ви можете, але дивитися очі.
Ця практика дійсно дає енергію, нехай трохи. Що цінний про те, що навіть хвора людина, яка не здатна робити інші практики, отримає трохи енергії, і це може відштовхнути його для відновлення.