Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Марасмус росте сильніше, вибори прийдуть

Іноді стає цікавим, що потрібно годувати людей так, щоб такі геніальні думки приходили до розуму?
Наприклад, Харківська обласна організація партії регіонів приймала дуже актуальну, з точки зору, ініціативу - відкрити музей. Не думаю, що це історична або культурна спадщина. Це все невелике і не викликає помішання. Творчість авторів і надихачів проекту страйкує з простотою і розумінням маліси дня. Музей підкреслить історію самої партії. Вони говорять, що дуже важливо, щоб молоді дорослі відчували певну безперервність, і приїдуть до цього музею, могли б познайомитися з історією лідерів партії і їх славних дів.
Тут я маю певні сумніви про наявність таких матеріалів, щоб розмістити їх в зазначеному місці. Якщо я даю свою уяву у вільному, неконтрольному польоті, то для того, щоб ви зрозуміли, що прокуратура або приватні колекції документів і фактів дозволить виявляти реальні історії славних мас. Дуже малоймовірно, що музей знайде місце для перлин і марасмусу, властивих добовим суспільним існуванням лідерів і фігурам нижнього звання.
Отже, в кінці не зовсім зрозуміло навіть хто ініціатива Євгена Савіна призначена для - або для клінічних олігофрен, або просто для людей, які бояться не тільки сказати щось навпаки, але навіть думати про це. Однак ostentatiousness є ознакою екстремального розпаду структури як такої. Так не варто дивуватися наявністю таких нестандартних ідей, які випромінюють від партійного середовища.
Я просто хочу рекомендувати вам думати про будівництво мазолей і канонізації гарантора.