1353
Марасмус росте сильніше, вибори прийдуть
Іноді стає цікавим, що потрібно годувати людей так, щоб такі геніальні думки приходили до розуму?
Наприклад, Харківська обласна організація партії регіонів приймала дуже актуальну, з точки зору, ініціативу - відкрити музей. Не думаю, що це історична або культурна спадщина. Це все невелике і не викликає помішання. Творчість авторів і надихачів проекту страйкує з простотою і розумінням маліси дня. Музей підкреслить історію самої партії. Вони говорять, що дуже важливо, щоб молоді дорослі відчували певну безперервність, і приїдуть до цього музею, могли б познайомитися з історією лідерів партії і їх славних дів.
Тут я маю певні сумніви про наявність таких матеріалів, щоб розмістити їх в зазначеному місці. Якщо я даю свою уяву у вільному, неконтрольному польоті, то для того, щоб ви зрозуміли, що прокуратура або приватні колекції документів і фактів дозволить виявляти реальні історії славних мас. Дуже малоймовірно, що музей знайде місце для перлин і марасмусу, властивих добовим суспільним існуванням лідерів і фігурам нижнього звання.
Отже, в кінці не зовсім зрозуміло навіть хто ініціатива Євгена Савіна призначена для - або для клінічних олігофрен, або просто для людей, які бояться не тільки сказати щось навпаки, але навіть думати про це. Однак ostentatiousness є ознакою екстремального розпаду структури як такої. Так не варто дивуватися наявністю таких нестандартних ідей, які випромінюють від партійного середовища.
Я просто хочу рекомендувати вам думати про будівництво мазолей і канонізації гарантора.