1099
Три аспекти жіночої міфології Частина 1.
Людина ніколи не розуміла жінку. Тому він завжди думає, що жінка є чимось таємничим, elusive. Що це про жінку, яка, здається, elusive? Чоловік і жінка є незрівнянним: людина народжується жінки, живе з нею все життя, він любить її. Що це про жінку, яка завжди залишається нерозчинною таємницею чоловіка? Ця таємниця жінки Lao Tzu називає жіночий міфізм. Мистична долина, міфізм темряви, досконалість стиглості! Що це таке?
Три аспекти жіночої міфології Частина 1.
Пасивність
Коли жінка потрапляє в любов, вона ніколи не агресивна. вона не агресивна навіть в любові - вона просто чекає. Надає можливість агресії. Чоловік ніколи не може сказати жінці, «Ви закохали мене, ви одружені мене». І хоча це жінка, яка зазвичай маніпулює відносини, вона ніколи не бере ініціативи. Це його міфізм: залучення без зусиль; пасивна привабливість. Дуже наявність жінки приваблива. Це те, що Krsna називає akarma; це міфізм жінки.
Коли жінка падає в любов, вона не зраджує себе. Її дуже присутність приваблює чоловіка. Це людина, яка вперше визнає свою любов. Жінка ніколи не змусить сповідатися. Вона ніколи не бере ініціативи, ініціатива агресивна. Коли я кажу комусь, «Я тебе люблю», я крок за межами своєї території і перехрестя чужих кордонів. Жінка ніколи не перетинає кордонів, але при цьому залишається привабливим. Її пам'ятка насправді пасивна. Вона викликає чоловіка, але ви можете ледь чути її голос. Вона розширює руки, але вони ледь помітні до очей. Він приваблює вас до неї, не надягаючи його в будь-яку форму.
Ініціатива бере чоловіка. Він завжди бере перший крок. Він підійшов її і пропонує їй. Але навіть тоді вона може відмовити йому і залишити.
Якщо жінка занадто бажає сказати так чоловікові, знаю, що вона нічого не знає про жіночий міфізм, адже один раз жінка каже так, вона стає нездужанням. Її постійним відхиленням, її "не", - це міфізм з нескінченним значенням. Її «не» – це не те ж «не», що говорить людина. Коли людина говорить ні, він не означає. Коли жінка говорить ні, вона означає так. Коли жінка хоче сказати не чоловікові, вона навіть не говорить, що це занадто багато для неї.
По відношенню до своєї дружини до дев'ятидесят дев'ятсот дев'ятсот дев'ятсот дев'ятсот дев'ятсот дев'ятсот дев'ятсот дев'ятсот дев'ять відсотків насильни, тому що дружина не скажеш, і її тиша сприймається як згода. Згідно з правилами суспільства, дружина повинна виконувати її обов’язки до чоловіка. Коли чоловік вимагає любові, вона дає мовчати, але якщо в той момент вона не відчуває себе любові до нього, любов його стає актом насильства. Людина може зробити це, тому що він насильне.