1159
Як отримати Волхову потужність (2 частина). . й
Ми будемо говорити про моральність і всі психічні причини захворювання. Але тепер пам'ятаєте, що як тільки неофіт просить питання «Чому я хворий?», з цим «хто» коли він спрямований на пошук моральних причин захворювання, починається усвідомлена еволюція людини. Після цього виникають інші питання: чому повага, і як жити так, щоб не було захворювань і домішок. Ви повинні жити, як це? Де є критерії, де правда? У тих, хто почав запитати про себе ці питання вже почали рухатися по духовному шляху. Але до тих пір, поки він ходив лісом, доріжками, а не головним чином, він повинен бути вибраним і стійким. Дуже важливо, щоб відвідувач розумів, що він повинен покладатися тільки на себе. Ми можемо надати консультації або заохочувати, і все інше - це бізнес самого чоловіка, і тільки його власний.
Ні ми, ні лікарі, ні майстерні, ні психіки ніколи не вирішать свої проблеми для нього, і якщо вони роблять, вони принесуть ще більш важкі феттери. Це завжди так.
Дії Покона, які роблять кільце Карми, ніколи не були одержані. Миттєві ефекти craved тільки вузьким людям. І ці люди повинні платити гроші, здоров'я і час для свого життя, і прямо так. Вирішуйте проблеми духу і загоєння себе, з власними роботами, бо кожен з нас, і великий, не потрібно нікому іншим. Багато людей думають, що він прийшов до сеансу цілителя, до ментора, він натисниє пальці або скажеш таємничий заклин, і я відразу дізнався бойове мистецтво магії, телепатії, ясності, він буде видалити зло очей від мене, зіпсувати, вирівняти поле, очистити або видалити карма, відрізати негативні вкладення і все, як якщо вручну видалити. Я платив, я зробив як перукар.
Єдине, що такі «вчительки» та «герої» виводяться з Вас гроші з вашого гаманця. Люди, які шукають свій духовний шлях, приймають найскладніший шлях. І це пошук стає роботою життя... Так ми будемо говорити про початок всього часу:
- початок практики охорони здоров'я
Початок вивчення духовних методів
А ще більш ретельні дослідження, більш серйозні роботи, які представляють собою худоби, ми розглянемо ... після того, як ви пройшли найпростіше в худоби, Шлях Хайринга. І коли мова йде про те, що можна задіяти в духовному освіті, вбивши, заперечуючи фізичну площину, слід розуміти просту правду. Коли рука болить, це навряд чи добре для голови. Людина – це комплексна система, що складається з, що має відношення до тіла, душі та духу, і заперечувати що-небудь з цієї системи означає, щоб зробити себе не духовно розвиненою, але фрака, серпан.