День ВМС РФ 2010 (15 фото)

День ВМС РФ 2010 в Севастополі.
Я не можу йти до одного з моїх улюблених свят. Я вирішив заздалегідь, що це було час, щоб зупинити перегляд з Кристала, де весь ефект присутності втрачається. Сайд – зробив, проте, заради перегляду з передніх рядів (назволено з балкона Приморського) довелося доїхати до 6 ранку і приїхати до місця о 6:45. Першим рядом балкона був вже зайнятий, але я висохнув над жінками перед, і побачив (і чув) все, як ніби в долоні руки.

Дивлячись вперед, перегляд з балкона і з Кристала як небо і земля. Весь ефект присутності, пострілів, волей і машинно-гумових черг буквально 300 метрів, трохи чути від Кристалки. Моє враження і відчуття були так само, як і в дитинстві на одному святі, коли мій слух постійно тестувався на міцність. Знаходилося багато зйомки, що добре. Звісно, в середині бухти не було ніяких ударів, не було підводних човнів, не було літака, і не було запуску з ракетно-пропелених бомбардувальників. Це все в минулому, але сподівається, що в якийсь день вона повернеться до програми. Але навіть без цього, він виглядав і добре прослуховувався з балкона, крім невеликої деталі, звичайно, що з 6:45 до кінця паради, тобто 11:20, потрібно стояти в одному місці без руху в будь-якому напрямку (в другому ви втратите свій охоронець і люди вже викинуті). Багато українських спікерів. Цікаво, що західники проти Чорноморського флоту залишаються в Севастополі, чому вони приходять дивитися свято ворожого флоту? Це не тільки Росія, яка не розуміє:

На рейді цей час викреслено наступні кораблі - в першому формуванні ТФ "Питлівий", фригат ВМС України "Гетьман Сагайдачний", ТФ "Сметів", БПК "Керч". Недалеко від входу в бухту є перевезення зброї "Загальний Рябіков", а в другому формуванні вже були МРК "Штиль", шахти, ІПЦ "Владіретс" і опорний посуд.

1819789 р.

Відбувся урочисте свято з підняттям прапорів на кораблі, після чого відбулася офіційна церемонія на Графській (не для пам'ятних морталів), а потім командир-в-чиф Чорноморського флоту, щоб привітати моряків, що стоять на поході суден.

до 1 2 3 4+

Традиційно відкритий парад суден ракетного корабля на повітряній подушці «Бора». На відміну від старих днів він не відкрив свою подушку.

Також розпочався фестиваль військового спорту.

р.

Прибуття і посадка на понтоні Господнього, Нептуна.

Морські шахти "Іван Голубець" і "Turbinist" з траулом

Перед висадкою з BDK на південній плечі розгортається артилерія, яка вішала так, щоб приморський шок.

,00 Р

БДК "Каезар Куніков" "ландці" війська - бронетранспортери йдуть в напрямку південного мулу, що веде пагон з ворожим катером і артилерією на мулі.

Відповідачі, які показали свою майстерність, проходять на швидкому човні

Герой-ліберт вантажного корабля "Артичне море" патрульний корабель "Ладний" розкинувся спокійно і спокійно. Немає ракет або волей, шкода.

1 999 р.

Але пожежники радують втомлювати глядачів фонтанами води на будь-який смак