У Петро Санта Клауса і Сніг покоївка

На ніч 27-28 липня на Нєвському проспекті зарекомендувалась температура 31 градусів. Не хочу, щоб подивитися на табло вдень. Якщо це місто не на річці Неви, але на Червоному морі. Це ніколи не сталося тут. Всі входи, як краще, вони можуть, але тільки в кондиціонерах.

Хміль для холодного плавлення, як морозиво, взяті з холодильника. До кінця вересня ця погода тривала. Не зло без доброго, міська влада вирішила і привертала спонсорів до свята. "Зима взимку". Дійсно, в Олександрому саду, недалеко від адміралти в середині спекотного дня, з'явився Санта Клауса і Сніг Мейден, який поведінився, можна сказати, адекватно до поточної погоди аномалії: вони побили босоніж через фонтан.

Організатори не зберігали обіцянку холодних зловживань і льодового напою. Але літературна вікторина з віршами про зиму, запускають повітряні кулі, що зображують сніжинки і прикрашають ялинку. У повному одязі Діда Мороза, який активно запросив мене на зустріч Нового року.

«Коли ви збираєтеся відсвяткувати новий рік?» – Я запитаю Санта Клауса, чия борода не може приховати свій дуже молодий вік.

Через півроку, звичайно, була відповідь.

6 місяців тому Це право. Вам не доведеться. Але не буде тепла до кінця літа?

р.