Виноробництво в Німеччині

Франція ... Вентилятори німецького пива, що літають в Баварію, щоб насолоджуватися нею, не йдуть занадто далеко на північ в пошуках різних відтінків цього напою. Там, на півночі Баварії, лежать землі Франії, які отримали свою назву від одного мешкання тут німецькі племена - франки. Тут немає пива, але вино є великим. Тут виробляються кращі німецькі вина, вигідні в якості до французьких сухих страв.

Виноробництво в Німеччині р.

Виноробництво в Німеччині р.

Виноградники охоплюють більше 6000 га Франоне. Коли ви приводите на дорозі вздовж Головного, або спустити річку на поромі, здається, що немає кінця або краю до них.

Виноробництво в Німеччині 0808

Вони оточують міста, дістаються до самих будинків і намагаються піднятися на вікна.

Основні сорти винограду тут три - Müller-Turgau, Silvaner і Bacchus. Це білі сорти винограду. Більше 95% вина виготовлялися тут білими. Тепер частка червоних вин зросла до 15-20%. З якоїсь причини я використовую, щоб гарне вино було бродіння в бочку. Вимкнено я неправильно, біле вино варене в величезних металевих термоях, де підтримується постійна температура під час молодих винних ферментів.

Всі номери заповнюються термосхемами, і кожен має своє вино, і так як є багато сортів винограду, і деякі не дуже, всі термосири різних розмірів, щоб вони могли повністю заповнювати сік.

У бочках готують тільки червоні вина.

Вони також різні розміри - від декількох десятків літрів до декількох десятків тисяч літрів. Наприклад, в кожному з цих величезних бочок з червоним обідком вписується 24 тонн виноградного соку! Заради інтересу я спробував розрахувати скільки винограду потрібно вичавити, щоб заповнити одну таку бочку - вона виявилася близько 20-30 мільйонів.

Найцінніші вина зберігаються в невисокому освітленні в підвалі, вже розливаються над темними пляшками, покритими пилососами.

На противагу франзонські вина можна відразу ж відрізняти від інших пляшок спеціальної форми - так звані кубики.

За однією легендою, ці пляшки радять свою форму до сумки, виготовленого з козячої шкіри, в яких ченці – перші німецькі винороби – перенесли цей напій з ними. Здається, що така сумочка, розміщена на столі, повинна приймати ці форми.

Однак тепер з традицій повільно починають виходити і висушувати франконські вина все частіше зустрічаються в пляшках з вузьким шиєю, такими як Бургундія або Бордо.

Поговоріть про традиції виноробства Франонського та Франонського вина протягом тривалого часу, але все це говорить нічого, якщо це не намагалось і, заради справедливості, слід зазначити, що я не п'яний такого дійсно гарного вина протягом тривалого часу.

Виноробництво в Німеччині Р

Так, якщо ви знайдете себе на півночі Баварії, не забувайте, що це дійсно варто.