4m алегатор

Один з найбільших алегаторів світу був спійманий в штаті Флорида, США. Alligator, спійманий рибалок Tras Аммерман на Хеллоуїн ніч, є рекорд власника Флорида на 14 футів 3,5 дюйми (4.35 метрів). Вважається, що вік такої тварини вагою 654 фунтів (296.7 кг), коливається від 50 до 60 років.

4m алегатор

«Я подумав, що я зловив Богіллі», - говорить рибалок, який половив рекорд 4-метровий алегатор на Хеллоуїн.

Останній державний рекорд був встановлений в 1997 році, коли алегатор був близько 14 футів (4,25 метрів). Зловживання Аммерманом 10 сантиметрів більше. Риболовецька планує запропонувати тварину для таксідермів (народи, які виготовляють фари) за $ 1000 стопи, яка буде копати його більше $14,000.

«Я відчуваю, що я просто виграв лотерею. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це просто дивно, він ділиться враженнями.

Трас Аммерман, який спочатку з Йоркшира, Англія, був риболовля з двома друзями в неділі ніч в Озеро Вашингтон. Амерман зумів вичерпувати його.

Він був запущений, жовчогінний, спінінг, боротьба і намагатися прикусити мій човен. Я думав, що я зловив Бога.

Перед завантаженням алеїгатора в вантажівку витягують його протягом двох годин, так як він був занадто великим, щоб відповідати на човні. Комісія з консервації риби та тваринництва Флорида підтвердила лову є новим державним рекордом.

Найбільший алегатор коли-небудь спійманий в Луїзіані. Його довжина була 19 футів 2 дюйми (5.84 метрів).

4m алегатор