4m алегатор

Один з найбільших алегаторів світу був спійманий в штаті Флорида, США. Alligator, спійманий рибалок Tras Аммерман на Хеллоуїн ніч, є рекорд власника Флорида на 14 футів 3,5 дюйми (4.35 метрів). Вважається, що вік такої тварини вагою 654 фунтів (296.7 кг), коливається від 50 до 60 років.

«Я подумав, що я зловив Богіллі», - говорить рибалок, який половив рекорд 4-метровий алегатор на Хеллоуїн.

Останній державний рекорд був встановлений в 1997 році, коли алегатор був близько 14 футів (4,25 метрів). Зловживання Аммерманом 10 сантиметрів більше. Риболовецька планує запропонувати тварину для таксідермів (народи, які виготовляють фари) за $ 1000 стопи, яка буде копати його більше $14,000.

«Я відчуваю, що я просто виграв лотерею. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це просто дивно, він ділиться враженнями.

Трас Аммерман, який спочатку з Йоркшира, Англія, був риболовля з двома друзями в неділі ніч в Озеро Вашингтон. Амерман зумів вичерпувати його.

Він був запущений, жовчогінний, спінінг, боротьба і намагатися прикусити мій човен. Я думав, що я зловив Бога.

Перед завантаженням алеїгатора в вантажівку витягують його протягом двох годин, так як він був занадто великим, щоб відповідати на човні. Комісія з консервації риби та тваринництва Флорида підтвердила лову є новим державним рекордом.

Найбільший алегатор коли-небудь спійманий в Луїзіані. Його довжина була 19 футів 2 дюйми (5.84 метрів).