20
Зен бульб. Осо, "Бейонне освітлення". Колекція малюнків різних митців

У Японії є чудова серія малюнків «Ten Zen Bulls». Ця серія малюнків відображає всю історію пошуку.
1,1 км Шукаю булька / Пошук бульбашок (безкоштовний пошук, тільки звук кадади).
У першій картині людина дивиться навколо... його не вистачає. Ви бачите ліс навколо вас, ви побачите старі дерева, і вирощена людина стоїть там, де він не бачить бика.

2,2 км Напади на причіп / Виявлення слідів (паті маршруту).
На другому малюнку людина дивиться більш життєрадісним, він бачив відбитки бика. Малюнок є таким же, тим самим лісом. Але в цьому малюнку чоловік вже відкрив щось: він бачив відбитки бика; тепер він знає, де бик пішов.

3. У Я відчуваю бик (але тільки задню, не голову).
У третьому малюнку людина стежка і бачить спину бука - бик стоїть за дерево, а людина підійме її ззаду, тому фігура показує тільки задню частину бука.

4. У Я зловив бульчик / кицька булька (погана боротьба, булька проходить багаторазово, дисципліна необхідна).

5. Умань Зволоження булька/сушення бульбака (без помилок, менша дисципліна, бик стає пеккою і слухняним).
У п'ятому фігурі чоловіка захоплює булька рогами.

6. Жнівень Їжте на бульці / поєднуючи будинок на хроні.
У шостому малюнку людина їзда булька. Це важко, бик намагається відкинути його.

7. Про нас Біг виходить назовні / Бик лівий позаду (будинку, бик забутий, відкладений привід дисципліни; серенність).

8. У Я пішов, і я пішов за межі.
І вже восьмому фігурі людина повертається додому, булька захоплюється.

9. Навігація Отримання джерела/відновлення джерела (натуральні, очевидні).
У дев'ятій фігурі бик поміщається в високий, і людина грає флейту.

10. Повернувшись до світу з подарунками (прочитавши освіту серед людей).
У десятій картині бик не видно на всіх. Ми бачимо чоловіка на ринку площі з пляшечкою вина, п'яного.

Будди були дуже плутані цим десятим малюнком. Здається зовсім не-Буддгість - немає підключення, досить дев'ять малюнків, немає необхідності на десять.
Таким чином, в середні віки буддисти відхиляли десятий малюнок, вони почали говорити про дев'ять малюнків. Тільки нещодавно в античних рукописах було знайдено десятий малюнок з його описом - так як кожен малюнок має власний опис. Загублений бик твої душі; бик символізує вашу душу, вашу енергію, настрій. Коли бик знайшов, ви стаєте реалізованою душею. Ви граєте флейтову пісню, яка є сценою, де ви йдете за межі освітлення, ви станете звичайним знову. Зараз немає проміжку між цим світом і що зараз немає проміжку між хорошим і злом. Тепер всі протилежності об'єднуються в одну гармонію; що таке пляшка винних засобів, пляшка вина в руках Будди.
Але для мене я бачу природне зростання від дев'ятого до десятого, від освітлення за межі освітлення.
Знімок робить вас особливим. Це означає, що щось з его ще зберігається в дуже тонкій формі. Інші є негарантійними, ви зрозумілі; інші збираються пекти і ви гарантовані рай. Це останні залишки вмирає его. І коли це вмирає, Будда стає звичайною людиною, абсолютно ненавигідним, що він добрий, ніж інші, що він перевершує інших, що він щось особливе - він так звичайний, що навіть пляшка вина прийнятна. Все життя прийнятне: дні і ночі, квіти і роги, святі і грішники все прийнятні, без розмежування. По суті, ця закономірність є найбільшим цвітінням людської реальності.
Щоб вийти за межі підсвітки, щоб стати звичайною особою. Забудьте все про те, що просвітлення і чудові духовні прагнення і просто жити щасливо, грайливо. Ця звичаї є найбільш незвичайним явищем у світі.
Але не можна розпізнати таку людину. Перш ніж Gautama Buddhahood, визнання все ще можливо, але як тільки людина виходить за межі Gautama Buddhahood, вони ковзають з рук.
Ті, хто визнає його, як знебарвлений істота може бути ще відомо про те, що він, але ті, хто зустрічає його вперше, ніколи не зможуть розпізнати його, тому що він просто буде дуже невинним, звичайна людина істота - як дитина, що забирає оболонки на березі моря, розчісування метеликів, підбір квітів. Немає поділу тіла і душі, не поділ матерії і духу, не поділу цього життя і що – все це забуте, людина повністю розслаблена.