Ювілей Phantom Man

до 60 000 100 000
Сучасне покоління, насичене плівковим і телевізійним виробництвом різноманітних жанрів, навряд чи пояснюється захопленням і трепідуванням, з якими діти шістдесят і ранні сімдесяти пішли на «Фантомас». Що таке діти? Дорослі з миючим серцем дивилися іксіту на екрані. Це був щось. Трилер, дія, жах, детектив - все в одній пляшці. радянський кінотеатр не зробив цього.
Цього року синістерський характер святкує його стать. Правда, що «Пантомас» режисера Луї Файда з Рене-Наваром в ролі заголовка мав дуже мало спільного з комесією «Пантомас» середніх кінцівок.
І фільм, який став улюбленим для багатьох, з'явився в радянському офісі коробки в основному за шансом - в обмін на виробництво Олександра Зарха Анна Каренана. Цікавий факт – плакати не вказують на те, що «Пантомас» режисер Андрій Винебель – комедія (або точніше, пародія «бонд». Багато радянських глядачів взяли те, що сталося на екрані серйозно. Погода
У вічно-криміногенному Ростові з'явився навіть банда братів Толстятова однакової назви. Вони кладуть чорні панчохи на своїх головках під час хобі.
Ну, зателефонуйте на телефон і в гравійному голосі, щоб повідомити абонента, який за кілька хвилин він відвідає Fantomas - один з улюблених розваг підлітків цього часу. Затих-six мільйонів глядачів, які дивилися цю трилогію, кажуть щось.
До речі, інший компонент успіху є дивовижним дублюванням. Зокрема, De Funes були дубліковані Володимиром Коенігсоном. «Я не думаю, що я був таким гарним актором!» У цьому коментарі, звичайно, справедлива кількість тонких залізних лауреатів премії «Цезар», але не кажучи вже про роботу Коенігсона просто неможливо.
Після «Фантаоми» однаково вдало «Фантаоми розірвалися» і «Фантаоми проти Шотландії Ярд». Далі пригоди планували стріляти в Москві, але спочатку прибули удар з фондами і проект був замкнений.
Уже в наш час, за однакову фінансову причину, робота над проектом, в якому була віддана головна роль Вінсенс Кассел «Енемія держави No1». Про нас Я хотів би бачити Віннсент у цій ролі. Я думаю, що він був великим.