50
Цей мед морозива Рецепт зробить вас забути про магазин пустелі, Реальний смак літа
Стира глобальної індустріалізації призвела до того, щоб зробити морозиво в домашніх умовах практично неможливо. Після всього, для ідеальної консистенції, як переконані продавці техніки для дому, просто потрібно морозиво! І ніхто не плутався тим, що морозиво з'явився 5,000 років тому. Так, і рецепти його приготування без спеціальної техніки є багато. Один з моїх улюблених прикладів медово-кремовий яєчні жовтки. Його смак миттєво відправляється до дитинства, коли такі десерти ще можна знайти в кафетерії.
У морозиво Більше переваг, ніж покупка. По-перше, немає необхідності зберігати на товарах. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. По-друге, ніяких ароматизаторів і консервантів - тільки натуральний смак! Домашнього приготування морозива завжди свіжі, що ще одна історія. Після того, як продукт не може заморожувати протягом місяця без втрати смакових властивостей. Безперечно використовуються спеціальні хімічні речовини.
Почнемо з коханим рецептом, який мій бабуся ретельно записаний в її кулінарній книзі. Цей рецепт, в один раз вона побачила в телешоу. Потім було дуже модно записувати рецепти безпосередньо з телевізора. Рік після року, як тільки сонце починає гарячим, я відкрив старий акумулятор, який шукає його. морозивой
Нешпристойний мед - ідеальний цукровий сиропЗазвичай використовується для приготування цього популярного десерту. І хоча мед все ще такий же цукор, але є переваги від нього. Крім того, смак і аромат делікатесів стають набагато багатшими.
Для морозива з медом потрібно:
Підготовка:
Окремо збити крем-маси Потім поверніть їх до вогню. Стирайте майбутній морозиво до тих пір, поки він починає загусуватися. Немає необхідності кип'ятити. Поведи мене, жовтки краще, ніж будь-який інший загусник допоможе досягти мусової консистенції. Тепер покласти майбутні морозиво в морозильній камері протягом декількох годин. При послуженні можна залити її додатковою порцією меду і посипати горіховою крихтою. Це дивовижна!
Морозиво з горгонзолою сир Я давно знайомий про десерт. Але морозиво я спробував один раз в той час. геліатриДоведено один раз і для того, що він розкриває їх з найкращої сторони. Звичайно, ви можете спробувати цей рецепт з добре підібраним гуртом. Але це найкраще. Горгонзола з її яскравою маленькою точкою. Якщо говорити про найбільш підходящий мед, то гречана буде просто правою.
Інгредієнти для морозива з горгонзолою:
Підготовка:
Вишуканий сорбет з ківі з медом Жовтий з вершками, звичайно, смачний. Але дуже жирний. А на літньому вогні, іноді хочеться чогось соковитого і освіжаючого. Крім того, свінгери Приготування набагато простіше морозива з медом. Принаймні його консистенції не так званий. Але вам обов'язково знадобиться блендер.
Цей морозиво не тільки смачний, але дієтай Це набагато нижче калорій, ніж інші десерти. І можна приготувати його практично з будь-яких фруктів, які легко заморожують: ківі, кавуна, диня, манго, банан і навіть ягід. Додавання спирту необов'язково, але це ложка алкоголю, яка не дозволить сорбет перетворити в незламний лід. Він буде тримати його. консистенція повітря десерт.
421361
Підготовка:
У літньому вогні немає нічого кращого, ніж освіжаючий десерт. І тепер ви знаєте, як зробити морозиво з медом. Я люблю мед, як найсолодша. Але іноді я зроблю додаткові солодкі сиропи з свіжих фруктів і ягід. Я особливо люблю свіжі полуниці з шоколадними чіпсами! Велика пара для домашнього наповнення. Який рецепт вибрати?
У морозиво Більше переваг, ніж покупка. По-перше, немає необхідності зберігати на товарах. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. По-друге, ніяких ароматизаторів і консервантів - тільки натуральний смак! Домашнього приготування морозива завжди свіжі, що ще одна історія. Після того, як продукт не може заморожувати протягом місяця без втрати смакових властивостей. Безперечно використовуються спеціальні хімічні речовини.
Почнемо з коханим рецептом, який мій бабуся ретельно записаний в її кулінарній книзі. Цей рецепт, в один раз вона побачила в телешоу. Потім було дуже модно записувати рецепти безпосередньо з телевізора. Рік після року, як тільки сонце починає гарячим, я відкрив старий акумулятор, який шукає його. морозивой
Нешпристойний мед - ідеальний цукровий сиропЗазвичай використовується для приготування цього популярного десерту. І хоча мед все ще такий же цукор, але є переваги від нього. Крім того, смак і аромат делікатесів стають набагато багатшими.
Для морозива з медом потрібно:
- 250 мл жирного крему (краще від 20, і краще і 30%)
- 100г мед
- 3 яєчні жовтки
- щіпка ваніліну або 0,5 ч.л. ванільного цукру
Підготовка:
- Виберіть непристойну каструлю, або навіть краще приготувати чашу в водяній бані. Таким чином, ви будете впевнені, що ваш морозиво буде ідеальним.
- Змішайте жирний крем з медом і покладіть його на невеликий вогонь. Додайте ванілін або ванільний цукор, перемішайте до повного розчинення.
Окремо збити крем-маси Потім поверніть їх до вогню. Стирайте майбутній морозиво до тих пір, поки він починає загусуватися. Немає необхідності кип'ятити. Поведи мене, жовтки краще, ніж будь-який інший загусник допоможе досягти мусової консистенції. Тепер покласти майбутні морозиво в морозильній камері протягом декількох годин. При послуженні можна залити її додатковою порцією меду і посипати горіховою крихтою. Це дивовижна!
Морозиво з горгонзолою сир Я давно знайомий про десерт. Але морозиво я спробував один раз в той час. геліатриДоведено один раз і для того, що він розкриває їх з найкращої сторони. Звичайно, ви можете спробувати цей рецепт з добре підібраним гуртом. Але це найкраще. Горгонзола з її яскравою маленькою точкою. Якщо говорити про найбільш підходящий мед, то гречана буде просто правою.
- 140г горгонзол
- 200 мл жирного молока
- 200мл жирний крем
- 3 яєчні жовтки
- 7 ст. меду
Підготовка:
- Зріжте його або просто розсипте її. Горгонзола Руки в мисці. Спробуйте уникати утворення великих шматків.
- Три яєчні жовтки збити з ложкою меду в маленькій каструлі або мисці, покласти в сторону.
- Доведіть молоко до кипіння. Потім повільно додайте його до жовтків, постійно помішуючи, щоб вони не згорнули у грудях. Повернути отриману суміш в невеликий вогонь і перемішати до консистенції кремовийй Головне тут не переборщити, щоб нічого не спали і локони догори.
- У ще не охолоджену суміш додайте кришку горгонзолу. Дочекайтеся, поки він плавиться трохи і розмішайте, потім додайте холодний крем і мед.
- Далі потрібно покласти морозиво в морозильну камеру і вийняти її три-чотири рази, щоб перемішати при заморожуванні, щоб маса не була такою щільністю. Весь процес застигання займає від 4 до 10 годин, але досить заважати тільки в перших двох.
Вишуканий сорбет з ківі з медом Жовтий з вершками, звичайно, смачний. Але дуже жирний. А на літньому вогні, іноді хочеться чогось соковитого і освіжаючого. Крім того, свінгери Приготування набагато простіше морозива з медом. Принаймні його консистенції не так званий. Але вам обов'язково знадобиться блендер.
Цей морозиво не тільки смачний, але дієтай Це набагато нижче калорій, ніж інші десерти. І можна приготувати його практично з будь-яких фруктів, які легко заморожують: ківі, кавуна, диня, манго, банан і навіть ягід. Додавання спирту необов'язково, але це ложка алкоголю, яка не дозволить сорбет перетворити в незламний лід. Він буде тримати його. консистенція повітря десерт.
421361
- 650г ківі
- 2 ст. л.
- 1 ст. л. лимонного соку
- 1 ст.л. міцного алкоголю (під ключ, коньяк або горілка)
Підготовка:
- Ківі попередньо очищені і заморожені до повного застигання. Для зручності фруктів можна попередньо розрізати на шматки.
- Поставте заморожені ківі в блендері. Додайте мед, спирт і ложку лимонного соку. Поверніть блендер ретельно. Не потрібно додати. пердятй
- Поставте масу в форму або відро, потім відправте її в морозильну камеру. Сорбет краще змішати два-три рази в перший час заморожування, і його можна подавати на столі через 6 годин.
У літньому вогні немає нічого кращого, ніж освіжаючий десерт. І тепер ви знаєте, як зробити морозиво з медом. Я люблю мед, як найсолодша. Але іноді я зроблю додаткові солодкі сиропи з свіжих фруктів і ягід. Я особливо люблю свіжі полуниці з шоколадними чіпсами! Велика пара для домашнього наповнення. Який рецепт вибрати?
3 знаки Зодіаку, які липень принесуть несподіваний дохід, гроші потокнуть
Архієпископ Олександр Проченко розповів про те, що минулі часи і чи є ми майбутнім