Трохи за годину тому, званий і попросив мене, щоб зробити щось смачним на вечерю, але я абсолютно не хочу робити це для нього.

Для сім'ї в ці дні розробкаНам потрібні великі фінансові інвестиції. Ви все ще повинні витрачати величезну кількість часу отримання всіх необхідних документів, вибираючи праву ділянку землі, знаходьте працівників в кінці. Але найважчіше і водночас приховані від цікавих очей - це стосунки між подружжям, які в цьому непростому періоді для всіх змушені пересуватися нерви і емоції, щоб в якомусь моменті вони не розірвалися в свою другу половинку. Ми всі люди, які мають стрес, це нормально.

Однак така нерухомість не дуже швидко будується. І були навіть випадки, коли будинок не був навіть заповнений фундаментом, а ще пара за цей час вже подали для розлучення. Добре, очевидно, деякі відносини насправді більш крихкі, ніж навіть самі недорогі будівельні матеріали. Але перед тим, що навіть після приватного будинку вже був побудований, заміжні пари також займалися його тривалим розташуванням. У той час, коли будувалися будинки, і шлюби були сильнішими, ніж кам'яна стіна.

Час і половина назад, мій fiancé назвав мене. Зайдіть, що він був повернений з роботи пізніше, дуже втомився і хотів би щось смачне на вечерю. Не, як звичайно, картопля з салатом або вареною куркою, але гасити або випікати м'ясо. Я добре відрізаний в гастрономічних смаках Андрія, але останнім часом я не хочу його приготувати. Тіред. І все через його ставлення до мене і нашої спілки. Я просто не бачив впливу.

Так ви розумієте, що ми співаємо на своїй території. Бабця залишив мені стару трикімнатну альтанку в гарному районі. Стеля високі, стіни густі. Кожна мрія дівчини. Тільки для обігріву потрібно сплатити кінні гроші, але це слова. Для мене і Андрія, мій житловий простір досить. Для дитини, якщо виникла така потреба. Але я не думаю про це ще.

Далі, мій хлопець і я розбити комунальний рахунок навпіл. Але я даю більше їжі. По-перше, мої продукти дуже дорогі. Я знаю це, хоча я вірю, що економія на продуктах для себе – це рішення. Другий, Андрій не має ніяких грошей. Він все ще сплатив автомобільний кредит. Він не відчуває себе як чоловіка на всіх.

Так виходить, що в цьому зв'язку я маю власний маяк. Я, хто оплачує кав’ярню, всі види жіночого настоянки, подарунки та солодощі. Мій хлопець тільки робить великі цуценя очі і поширює руки. «У нас є все, але не відразу. Не бути так і амбулаторним. Слова, які насправді роблять мене хворими.

У той час, коли місяць тому Андрій зробив піднятися на свою зарплату, він вирішив зробити це свого шляху і не заважав, як типовий хлопець у любові. Зробіть свою дівчину, яка ви живете безкоштовно, до речі? Ні, краще відкрити банківський рахунок і внести туди збережені кошти. Чому? О, просто у випадку. Для майбутнього. Може бути щось не божевільне з ним. Або хтось хворий. Це свого роду подушки, але як його улюблений автомобіль, це просто для нього.

У той же час, він не соромиться запропонувати мені продати квартиру і купити або побудувати приватний будинок десь в країні з отриманими грошима. Так само, є більше номерів і свіже повітря. І той факт, що все підходить мені у власній квартирі, що я особисто відремонтував його навіть тоді, коли Андрея і я навіть не знаю один одного, він взагалі не піклується. Він каже, що він провів свій дитинство в с. з його бабусям, а ті були кращими роками. Він хоче, щоб наші діти не були гіршими.

Але я не можу уявити її на практиці. Кращий варіант - купити будинок. Але що таке Шиш треба ставити його в порядку? Навіть якщо ви продаєте авто Андрія, то для цього не вистачає грошей. Я не знаю. Як правило, така конструкція, коли гроші в кишені, триває роками. Ви живете на місці позачергового будівництва і вона не може бачити закінчення краю. Чи це життя?

У той же час я люблю мій хлопець і я не можу допомогти йому. На початку наших відносин, коли ми знаємо один одному менше, він здивував мене своєю творчістю, почуттям гумору, його харизмою. Але тепер після роботи він приходить і грає консолі. І це не робить нічого іншого, якщо ви починаєте піднімати тон. Де такий чоловік, який повинен бути хлібинцем, захисником, лідером своєї жінки? Як приїхати у мозок п'ятнадцятирічного хлопчика?

Друзі, як завжди, радимо залишити Андрія, бо він не має перспектив життя і в цілому, вони завжди не люблять його дуже багато. Але це зрозуміло. Неприємний шлюб з чоловіком, а інший вже розлучається. Я не хочу обдурити, але я думаю, навіть якщо був казковий князь в Андріївському місці, вони знайдуть універсал недоліків в ньому.

У той же час болить відчувати себе таким, готовим когабітантом. Я просто не знаю. Звісно, почуття Андрія для мене просто охолоджують. І тепер ми рухаємось разом просто інерцією. І це робить мене навіть сумним. Вечеря на ніч буде нормальним, без дрилі. І серйозна розмова після. Якщо у мене є казки, щоб зробити це самостійно. Давайте подивимося, що відбувається.