Впродовж тривалого часу я спробував розібратися, як змагався вкрасти ідею, правда була ще гірше, ніж очікувалась.

Про це Як перевірити дроти на телефоніНе багато хто знає. Особливо серед ляльників. Тим не менш, одна інформація все одно доступна і ви можете спробувати знайти її, є бажання. З іншого боку, навіть використовуючи найбільш звичайну логіку, можна зробити певні висновки для себе. Наприклад, швидкісний акумулятор нещодавно пропонує, що телефон має більше програм, встановлених, ніж його власник вважає. Не всі вони однаково корисні.

Ще один «забудьба» може служити опаленням телефону, коли він спокійний. Додаткові звуки і шуми під час розмови, додаткові лунки і незвичайні втручання - все це говорить про те, що ваш телефон більше не обслуговує вас самостійно. Хоча, якщо ви не берете участь у будь-яких незаконних заходах і не займаєтесь жодною високою позицією у вашій роботі, ви не повинні турбуватися про це. Потрібні давати свій гаджет спеціалістам і чекати результату експертизи. У цей час буде корисно виглядати колегам і підлеглих навколо вас. Іноді вуха ростуть навіть на стінах.

Незважаючи на те, що за фахом я повинен стати фізичним педагогом, життя перетворилося на мене праву сторону, що я дуже щасливий. Технічні завдання завжди були простими для мене, і тепер я працюю між інженером і програмістом. У нашому сучасному віці ви можете використовувати голову, обчислювальну потужність комп'ютера, і навіть створити щось, що ви можете зв'язатися з руками. Спасибі тим, хто придумав 3D принтери. Політ фантазії навряд чи зупиняється що-небудь.

Тепер ми можемо говорити про це, і рік тому моя ідея залишається в строгій секреції. Ніяких спеціальних, але люди, які проживають в приватних будинках, будуть розумітися. Пам'ятайте американський кіно, коли домашні тварини не приходять в звичайні двері для людей, але використовувати невелике вікно знизу і назад, як вони будь ласка? У наших широтах це незручно через клімат і безпеку, але я завжди любив поняття.

Так я придумав ідею встановлення невеликого пристрою на катанні або кішки коміра, який би сам працював і підключав до дверного кріпача, щоб власники могли реагувати на повернення вихованця. У мене є дорослий французький бульдог, який любить ходити в дворі в свіжому повітрі. Ззовні він захищений високою огорожею і хвіртами, але не завжди має часу ходити з ним. Особливо коли моя дружина йде в місто, щоб зустрітися з друзями.

Peels Основний композит Після нападу, ми, як і багато інших професіоналів, були допущені працювати з дому. Я і моя команда декількох людей працювали над цим. І все про це влаштовано мене, крім однієї деталі: мій лебідь «другий» з наступного відділення також приймав його. Як це сталося? Тут ми йдемо, на власній. Ця ідея прийшла до мого розуму. І це не перший раз. Так, очевидно, я повинен прийняти деякі дії, щоб з'ясувати спосіб уникнути таких витоків в майбутньому.

Я інтерв'ю з нашою командою. Але я ніколи не сумнівав цих людей, і чому б вони виявляли інформацію нашим прямим конкурентам? Очевидно, що всі відмовляються від будь-якої складності в нашій спільній задачі. Тоді я повернувся до своїх премій: хто знає, раптом він мав своїх фаворитів, з якими вони провели вільний час і іноді згадували свою роботу в приватній бесіді? Але до речі теж. Я не можу нічого зробити.

Я навіть перевірив мій телефон і ноутбуки. По-перше, я відсканував саму систему, не знайшов ніяких шкідливих програм. Я звернувся до фахівців, і перевірила все вручну протягом декількох днів. Я не сидю там, поки йду. Я не маю дітей, я теж хобі. Ну, принаймні я провів час з коханою дружиною. Ми пішли в місто, купили багато речей для будинку, відпочивали. Так, коли ви працюєте з дому, це важко в цей час, щоб належить коханій людині 100%. Однак вона повинна розуміти, що гроші не падають з неба. І якщо я працюю в шлюбі, то я маю нагоду відчуватися. Що б це було.

Габаритний зображення

Залізо, вона була дружиною, яка згодом стала «заморожене посилання». Вважаю, звичайно, вона часто залишила наш будинок на бізнесі. Протягом дня вона об'єктивно сидить окремо. Не потрібно варити, бо більшість доставки прийшла до нас. Іноді, звичайно, я попросив її зробити щось специфічне. Але це не сталося так часто, і це не займе багато часу, щоб приготувати макарони з куркою або морепродуктами.

Чистка є загальною проблемою, ніхто не міг стояти прибирання, тому я подбаю про це теж: Я отримував дві приємні жінки, щоб допомогти дружині з готелем. Ми приїхали один раз на тиждень і половину і професійно займалися всіма завданнями, призначеними для них. Без дітей, по суті, прибирання не так багато. Я не відчув багато дискомфорту про це. І гроші, щоб бути чесними, не пішли багато.

І дружина, я повинен визнати, що не знаю, як зайняти себе. У відеоігри вона не грає, вишивка хрестом, теж немає бажання. Вода рослин, граючи з собакою, це все. Серіал дивився, і мій похилий малюнок за ноутбуком не хочу дивитися. Так з'явилися причини виходу будинку самі: друзі, покупка, відвідування родичів, відвідування тренажерного залу.

118420р.

Він був там, в залі, що зустрівся з колегою. У той, хто в кінцевому підсумку опинився дуже перспективним ідеям від мене. Вікі починався з ним. Хоча він жирний, ніж мене, заробляє трохи менше, і, в цілому, його зовнішній вигляд далеко від моделі. Наприклад, він пішов в тренажерний зал, щоб спробувати отримати телефон від когось з місцевих жителів. І в цілому, він був відомий там, як свого роду, хто не піклується, що, просто, щоб вбити когось. Це характер, коротко.

Але навіть він вразив дружину. Завдяки соціальним медіа та фотографіям онлайн. Вик був швидко визнаний, тому мій конкурент приділяв пильну увагу. І тоді він сказав їй історії про те, як шпигунство на своєму чоловікі був «холодним», як вони можуть почати нові, останні відносини, і я просто тримати жити з собакою, якщо я не можу зробити достатньо часу для дружини. Що, як ви можете бачити, вона повністю погоджується з.

Я втратив цей проект повністю. Чи не вичавити в потрібний час. Крім того, конкурент і його команда зуміли зробити його дешевше, ніж планувати. Виріб скоро зайде в масове виробництво. Але я не маю депресії про це. Я знаю, що я можу довіряти і хто не можу. Звичайно, він отримав розлучення. За допомогою надійного фахівця він зберіг майже всі свої фінанси і, головне, його будинок. Я хочу розповісти вам.

р.

Я не хвилююсь про це. Зараз купили хороший будинок, жити разом і планувати одружитися. Незважаючи на минулу перемогу, я вже бачу, як команда наших конкурентів повільно починає стояти. Добре, так багато турбот, це не дивно. Для себе я вирішив, що я збуджу своє майбутнє тільки з особою, в якій я повністю впевнений. І приділити увагу появі або дитинчатому типі персонажа - нехай це залишається в минулому. Відтепер я підійде до відносин з жінками тільки з холодним серцем і різким розумом. В іншому випадку я боїться нічого хорошого прийде з нього.