До весілля мій чоловік і я не живу разом, і це не здавалося мені проблеми, але через 2 роки шлюбу все змінилося.

Нещодавно ми отримали цікавий лист від звичайного читача. У ній дівчина поділилася своєю складною ситуацією в сім'ї. Її любов історія має казковий початок: читач зустрів чоловіка в перший рік інституту і не був відокремлений з тих пір. Проте, ніжність і гарне виховання пари відіграли жорстокий жарт з ними. На сьогоднішній день ми будемо говорити про те, як поділитися сімейними обов’язками, які можуть руйнувати ідеальні відносини.

Неважливо, як роздратування і непристойні сучасні союзи можуть здатися старостим, є частка загального сенсу в них. Наприклад, перш ніж офіційно одружитися і мати дітей (або принаймні кішка), поціновувачі хочуть жити разом протягом декількох років. Вони тестують один одного для звичок і пріоритетів. Чи зможуть два дорослі приховати один від одного? Або господаря вбере свої почуття...

Наш головний герой придбалий, що пропустив цей етап відносин. Ви дізнаєтеся деталі з листа!

Я був одружений тільки протягом 2 років, але мій романтичний зв'язок з моїм партнером почав 7 років тому. Виходячи з такого вражаючого періоду, здавалося мені, що було достатньо часу, щоб «загубити». Але зараз наша пара переживає реальну кризу. І це тому, що ми не завадили своїх обов’язків.

Я не згоден з кохабітацією. І це не доки я почав жити з чоловіком, що я зрозумів шлюб був другим завданням. Для перших 2 років ми заповнили почуттями. Я закрив мене очі і взяв свої дивні звички з гумором, і він ніколи не скаржався на мій стиль хаусингу. Але з часом життя почала негативно впливати на наші відносини. Я розповідаю вам, як.

Мій чоловік - сильна людина. Він є потужним і ошпарним, любить чистоту і порядок. У той же час він вважає, що домашня робота є жіночим обов'язком. Отже, отримувати допомогу від нього, наприклад, в очищенні нереально. Чоловіча робота, незалежно від того, наскільки важко, надзвичайно рідко. Так виходить, що треба працювати цілодобово, і він – при необхідності.

Спочатку я займав позицію як прийнятна непарність. Я вирішив собі не переробити, щоб зробити все по-справжньому. Після того, як працює робота пилососа і ходьба по кухні з тканиною набагато простіше, ніж розкачати загальне прибирання щодня. Я також впровадив напівфабрикати в нашому раціоні: вони зробили життя набагато простіше. Але була проблема! Мій чоловік помітив свої трюки і закликав до серйозних розмов.

З дверей мій чоловік сказав мені, що я був ледачий. Вони сказали, що вона і її мама говорили і прийшли до загального висновку: Я не можу впоратися з повсякденним життям, і мені потрібно спробувати важче. Звісно, його слова болять мене. І той факт, що мати-в-право брав участь у формуванні даної думки, як правило, необережно.

Не ярмарок! Я не маю на увазі, що я хочу взяти його на себе. До речі, я йду на роботу, поповнивши сімейний бюджет і втомився стільки ж чоловіка. Так чому я, як йому, не дозволяв відпочивати після роботи?

Відносини з чоловіком погіршилися

І мій чоловік скаржав, що я рідко варю нічого значного і з запасом. Він каже, що він хоче приїхати додому і мати обід з борщами з насосами, пельменями з картоплею, голубами ... Не дивлячись на те, що чоловік повинен буквально запитати, щоб закріпити змішувач або гвинт в лампочках світла. Хтось мій господиня, як він розуміє його, береться за надану, і його чудова користь.

3610Р. 4200Р.

Під час чергового спору з предметом повсякденного життя я поставив питання квадратно: чи я кинути і зробити тільки внутрішню роботу, або ми наймаємо домовласника. Не зроблю мене неправильно, я не маю чоловіка, який маніпулює чоловіка. Але ситуація була дійсно напруженою, і я хотів дізнатися справжню позицію мого чоловіка. Як здивувати мене на відповідь!

Моя людина відповіла швидко на ультімат. Він сказав мені не залишити роботу, бо не потрібно дружини. І послуги господині є додатковими витратами, які не впливають на розподіл сімейних обов’язків. І в цілому, перед жінками, наприклад, матір його, і пішли працювати, і діти були привезені, і будинок зберігався чисто, і чоловік був задоволений всім. Чому я не можу?

Я втратив руки на своїх вимог. Я дуже втомився на роботі, але я не хочу йти додому. Після всього я розумію, що другий етап важкої праці чекає мене: миття, прибирання, приготування їжі. Тексти пісень, а це означає: Немає сліду романтики зліва.

Але я не хочу, щоб дати мої аргументи до мого чоловіка. Я люблю його так багато! Я боїюся, що я гона гвинтові речі, і він залишить мене. Шановний редактор, підкажіть мені: як я можу дізнатися з цієї ситуації?

У цьому випадку важливо відзначити, що шлюб є делікатною і завжди неповторною. Поради, які застосовуються до однієї пари, можуть бути не придатними для іншого. Тільки спілкування залишається універсальним. А щира бесіда з вашим партнером про почуття і почуття можуть працювати чудеса.