Коли мій мама-в-право хворий, вона попросила нас шукати після молодшого брата чоловіка, і він довго запам'ятував ці дні.

Освіта важкої праці Важливий момент життя кожної людини. Якщо він пропущений як дитину, він може негативно вплинути на всю наступну біографія. Навіть при сімейних проблемах і особливо з роботою. Як це може, батьки, які повинні навчати важкої праці, не вчителі в школі або онуків. Це дуже важливий момент, для якого потрібно заздалегідь підготуватися. На жаль, не всі розуміють це.

Ми знаємо, що сьогодні молоді люди не особливо радіти роботі та роботі. Студенти можуть сидіти на своїх телефонах щодня, а потім піти додому і зробити те ж саме на ігровій консолі або комп'ютері. Старші не далеко. Вони просто мають незначні різні інтереси, але вони не мають нічого спільного з корисною діяльністю. «Ці рослини стоять», як вони звикли сказати. Вони не доглядають. Нехай інші роботи, і вони не зацікавлені.

За 5 років життя разом з Ігорем, я добре розумію, що його батьки залишаються героями. Вони завжди лікували свого дикого сина з деякими боями, якби він був дивним. Як не рідний або щось. Це був особливо очевидним, коли я бачив їх двома синами. До Кости, наприклад, вони були дуже позитивними і доброзичливими. Я навіть не знаю, я міська дівчина, можливо, що це зроблено в с., але це завжди здавалося мені дуже неправильно.

В короткий час батьки мого чоловіка часто пішли за кордоном, коли вони були молодими. У той же час Ігор пішов з дідом, який швидко навчив його, що життя не рай і він повинен мати можливість працювати з раннього віку. Освіта важкої праці була основним принципом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Тут він швидко знайшов роботу і навіть деякі житло. Вирощування, здобутий досвід, навчався професії, а потім зустрів мене.

Не поганий хлопець. Але він отримав все на плащі. Пізня дитина, з якої мусить мати-в-праву і батько-в-праву росити пил і продовжити удар до цього дня. Не було розмови про несудиму освіту. Він ще не дитина, навіть живе з однією дівчиною в своєму приватному будинку, яку його батьки давали йому. Вони зараз сусіди, він виходить. Але за умови, що батько його допомагає йому з господинею, і матір його може вільно прийти без запитань і принести щось до їжі, наприклад. Хлопець працює з дому, над Інтернетом. Але він отримує деякі ручки. Він щасливий всім, і я трохи страшний цього життя. Які перспективи?

На місяць і половина тому все змінилося досить багато. Моя мати-на-правила, щоб вона мала йти до лікарні. батько-в-право, який не любить душу, також пішов з нею. І пішов, щоб побачити їх як. Ми приносили букет товарів, правих речей і всіляких дрібних речей. До речі, кістка не була близька до видимого. Але ніхто не мав ніяких скарг про нього. Він єдиний зліва на фермі. І мама мій чоловік теж поставив стан, що Ігор виглядав після свого молодшого брата, поки вона набирає сили.

Ви бачите, для нашого весілля батьки мого чоловіка дали нам невелику суму грошей для оплати за нову квартиру. Хоча ми вирішили жити на знімних, умови підходять. І чому кисть в іпотеку зараз, коли це не зрозуміло, що буде завтра. Але гроші зберігаються в безпечному місці і приносить не менше інтересу. Бог заборонений, буде повітряна сумочка. Приїжджайте, що немає точки. Тим не менш, що молодший брат мого чоловіка отримав цілу домі. Що він отримує на весілля, літак? Це відносини, я сподіваюся, що ви розумієте.

Починалися, коли ми пішли бачити брата чоловіка. Я місто, я використовую для того, що країна ледача є твердим працівником у порівнянні з нашим братом. Вимкнено, не всі. Костя обладнана кімнатою в будинку особисто для себе. Там він мав комп'ютер з швидкісним Інтернетом, акваріум з рибою і великою кількістю непотрібних нечудових. Порожня піца коробки на підлозі, дивно, що вона не займе. Все, навіть підвіконня, заповнюється сміттям та іншими речами.

До речі, приміщення, в якому проживала друга Костя, за принципом, не було іншого. В середині дивана, подрібнена і дуже брудна, багато одягу в куточках, багато макіяжу. Якщо вони були 16 років, я напевно розумію. Але тепер дорослі. За більш ніж двадцять років, і навіть батьки живуть поруч. Що таке жаха?

Але Ігор в цій ситуації радий мене. Він продемонстрував, що він зробив великий батько і майстер. Я вже знав, що. Спочатку він займався братом, говорячи дуже легко. Я ніколи не чув, що, але вони брати. Що робити. Потім він відключив електрику в увесь будинок і дав ультиматум: або Костя починається прибирання, або чекає на вечір, поки він повністю темний і йде на ліжко. З гранатометом навпіл, Костя кріпиться.

У мене було мити підлоги кімнат і протерти пил. Я майже волонтерів, щоб допомогти собі, але вони припинили мене різко. Чистка була оброблена Костянтином і його другом, який прийшов до порятунку. Так завершився перший день. Наступного ранку були ще більш роботи. Ігор поїхав на батьківщину. Незважаючи на те, що вона була чистою, необхідно було видалити деякі дрібні речі. Після завершення цього завдання Костянтин і його подруга дізналися, як він вийшов, реальна робота.

Батьки не змогли залишити прибирання свого сина і його подруги, адже вони просто не знали, як доглядати за курчатами, гусиками і в приміщенні. Всі вони повинні бути в'ялені, очищати, відпустити і повернути назад. До того, як ми приїхали, наші сусіди зробили це. Не безкоштовно, звичайно. Тепер виходить Bones'. Неважливо, скільки він кинув і скаржав, що його «реальна» робота також вимагає його присутності, чоловік нічого не робив з ним. Так Костик почав розуміти, що життя села.

Продовжуємо з ними кілька днів, спати в будинку молодшого брата чоловіка. І ці дні Костя пам'ятав дуже добре, Я запевнив вас. Успішне навчання важкої праці. Але щоб бути чесною, він зробив його добре. Тоді, як ми вийшли, чоловік послухав його брата і сказав йому, що він прийшов частіше, щоб переконатися, що все було зроблено для того, щоб. Що вони погодилися.

А потім, коли Ігор і Я, щасливий, і наша робота, прийшов до лікарні знову, наш настрій трохи погіршився. Я не чекав багато похвал, хоча. Коли мій мама-в-право чув про те, як було добре Кося, бо його старший брат навчав його, як очистити і дивитися птах, мій мама-в-право дав наступне: «Якщо ви сказали так, Ігор, що Костя зараз хороший власник, ви знаєте, можливо, ми можемо дійсно зробити це?» У мене є два будинки, і мій батько і я старий. Що ви думаєте, що ми підпишіться на наш будинок на Костику? Нарешті загострить на повну вагу. й

Я розумію, що батьки улюбленці. Так, буває. Але чому б я сказати, що до Ігоря, я просто не розумію. Тоді він був німим, ми просто пішли додому без обговорення моменту з одним. Я ще відчуваю себе поганим для нього, щоб бути чесним. Я блю тебе. Вашим дітям є почуття. Іноді краще залишатися безшумним і не зіпсувати будь-який настрій. Будь ласка, зв'яжіться з нами