Що значить, якщо на вікна вибивається синиця, і що звернути увагу?

На прохання чоловіка, за новорічну вечерю, вона налаштовує холодну варильну варильну. Так як процес приготування досить довгий, уздовж способу вирішив вентилювати приміщення. До того, як я міг бачити спину, кинувся через вікно. З сюрпризом я заморожився в місці, а непровітний гість приземливе на підвіконня і почав дивитися на його поверхні з кучерявою. Не знайшов нічого смачного, птах вичавлений розчаровує і висушує.

Як я знаю, що це те, що пролетіти через вікно кухні і не інший птах? Якщо ви не можете плутати її з кимось! Блискавка має жовтий груди і живіт з темною смугою, яка простягається з шиї до хвоста. Сірі крила птаха перехрещуються тонкою світловою лінією. Вона має білосніжні щіки, невеликий акуратний маяк і чорний топ. Деякі підвиди циток надягають «капс» блакитного або синього кольору на їх голові, а відтінок спини варіюється від сіро-зеленого до сіро-блакитного. Звичайно, птахи можуть відрізнятися, але без жовтого груди є надзвичайно рідкісними.

Здавалося б, що нічого не дивно в тому, що ти кинув через вікно. У нас є багато хто з них сидять на дереві біля будинку! Вони чекають на насіння. Може бути птах просто вирішив нагадати мені, що годівниця все ще порожній. Але я почав нервувати і шукати надприродних причин, чому вона зробила її. Щоб заспокоїти свою душу, вона вирішила попросити людей похилого віку про народні ознаки і прогнози, пов'язані з птахами (можна жінка і знає все в світі). Ви хочете дізнатися, що стара леді сказав мені? Далі читайте!

Що це означає, що ти летить через вікно? Довгий птах з жовтим живітом вважається хронтом гарної зміни. Люди вірять, що це приносить процвітання і щастя на крилах. У віконці є старі народні омені: синиця пролетіла через вікно - почекайте хорошу новину. Якщо птах знаходиться в ігровому настрої і заспокоїться, то новина стане приємною і принесуть радість.

Політ в будиночок, цит дляоплетіння нових придбань або подарунків, успішних угод і успішного завершення справи, яке буде розпочато найближчим часом. І якщо вона сіла на руці або плечі, то вам потрібно зробити бажання швидко, і це буде реально.

Коли синиця стрибає на підвіконні і весело збивається на склі, потім в найближчому майбутньому слід почекати відвідувачів. А якщо птах сидить не тільки, але з компанією, то будинок буде наповнений гостям.

Приємні ознаки Пернатаї можуть прогнозувати несподіване доповнення до сім'ї. Якщо увімкнено тюка через вікно вашого будинку, і ви нещодавно відповіли вранці, то варто перевірити, чи ви самі «покриття». Я роблю, але хто знає?

Якщо прилітають індивідуально виглядають хворими або тривожними, то вам не доведеться чекати щасливих новин. Погано, якщо лякає скло. Це може відобразити матеріальні втрати і неприємності.

Р

Це також не добре, коли ви знайдете мертвий синиця на підвіконні або біля будинку. Її залишки необхідно загорнути в тканину або серветку, не доторкнувшись корпсу руками, а закопати в грунт від двору.

Наші предки асоційовані птахи з душею людини. Вони припускали, що птахи здатні відірвати смерть когось близько, тому вони боролися навіть з ситу, яка закінчилася в будинку.

Що б він був, літаючий ти повинен бути випущений. Для цього потрібно відкрити всі вікна в кімнаті широкій, а потім повільно виходити і закривати двері позаду вас. Пташка залишить приміщення самостійно. Якщо вона вирішила залишитися, вона повинна використовувати сітку або рушник. З їх допомогою рекомендується ловити птах, а потім взяти його зовні і пустити.

р.

І так що нічого поганого буває у вашій родині, потрібно кинути щось їстівне після птаха і сказати: «Я літаю, щоб їсти, а не душу!» "Я не в біді, я для їжі." Після цього вам не доведеться турбуватися про наслідки. Тепер виконайте власні судові рішення про те, що ти, що летить через вікно, може означати вас. Не думайте про погану.