Моя мама-в-одному побачила чоловіка до тих пір, поки він вирішив на іншій пригоді, тепер я не знаю, що робити.

Для людей, які працюють за кордоном, проблема відносин завжди помітна. Що сказати, навіть чоловіки, які працюють на ротаційній основі, іноді морально можуть відходити від своїх дружин і дітей. Тут ви, скажете, в повній мірі опинилися ваші професійні обов'язки, і сім'яй І що вони роблять там, як вони роблять, вони добре? На телефоні ви можете дізнатися такі речі, але деякі моменти завжди будуть вимкнені сцени. На жаль, це сувора правда життя.

Моя мама-в-одному побачила чоловіка до тих пір, поки він вирішив на іншій пригоді, тепер я не знаю, що робити. р.

Тому не дивно, що пари, які працюють окремо в різних країнах, часто подаються для розлучення. Вони не зупиняються навіть з дітьми та спільними правами. Немає в безпеці від того, що в один момент на горизонті може з'явитися людина, з якою буде легше, краще і цікавіше. Вечори згортають, колишні любителі стають ворогами, а їх діти почуваються позбавленими. У виконанні щастя дуже легко втратити себе і змінити принципи.

В останні роки я помітив, що в Інтернеті немає бідних людей. Раніше, коли соціальні мережі просто вийшли, люди спілкувалися, безпосередньо розповіли про своє життя. І в цілому вони можуть бути довіржені. Я ніколи не задумав, що я живу в Кашмірі. Але як ще, наш район сповнений ними, і я впевнений, що вони повні. Не використовуйте соцмережі?

Зараз змінилися. Кожна жінка мій вік живе в країні вілла і її діти йдуть в приватній школі. “Мій чоловік – це проблема, звичайно. Але я зробив це себе. І кожен другий, Я запевняю тебе. Яка якість життя виросла так багато в нашій країні, або деякі дива відбуваються, і я походжу в той же спадкові принцеси і всілякі султани в коментарях.

Моя мама-в-одному побачила чоловіка до тих пір, поки він вирішив на іншій пригоді, тепер я не знаю, що робити.

Пілінги, моя ситуація відрізняється. Звичайна сім'я, два діти, чоловік. Ми живемо в двокімнатній квартирі, добре, щоб площа не була максимально стандартною і є достатній простір. Але це те ж саме квартира, де можна почути сусіди через стіну. На підлозі кілька років тому (хоча ми вже завершили ремонт). І в цілому, в в'їзді ви ще можете знайти старі написи, які більше 5 або навіть 10 років. Так, ми все ще існують, сірий і летений. Я шкода.

Хоча я знаю, що гідне житло. Так само, як мій мама-в-одному. вона має двоповерховий будинок, який вона і чоловік побудував себе. Всередині - нове обладнання, модний дизайн ремонт і тільки натуральні матеріали. На жаль, я маю на увазі, щоб мати чоловіка кілька разів в 7 років, ми знаємо один одного. Вона зберігає себе від нас і, здається, любити тільки одну себе і її пюре. Навіть мій син досить класний. Я можу побачити, що принаймні.

Де сім'я знаходить гроші для такого красивого будинку? Ми працюємо як перекладач. І не з кимось, але від дуже впливової Турки. Тому в домашніх умовах з'являється досить рідко. За час роботи він проводить більше часу за кордоном. Він відправляє гроші, подарунки та часто дзвінки. Я не маю на увазі мій чоловік, Я маю на увазі мій батько. Як я сказав, що вона має особливі стосунки з сином. Він хоче бути справжнім чоловіком. Так що ніякого не страждання, так.

Вже кілька років тому, коли мій батько-в-право впав, мій мама-в-право запропонував нам рухатися з нею, поки вона не була. Чудова можливість виїхати з розіграного хрущовця і принаймні на той час, щоб відчути себе такими самими «родами з Інтернету». Але я відмовився. Чому? Очевидно. Вона не зробила такої пропозиції від хорошої волі, вона просто шукала безкоштовної сестри для чоловіка. Я не думаю, що мій син гонна. І ось дочка-в-право, що означає, що я досконалий.

Хто хоче виглядати після хворої людини цілодобово, щоб жити в той час як в хороших умовах? Їжа буде краще, чесно. Звісно, я пообіцяв думати, що я хотів, щоб захопити цю проблему якомога простіше і ніжно. Не працює. Моя мама-в-права була постійно дзвонила, звинуватила сина, що він зобов'язаний допомогти батькам, а в той же час я міг переїхати з ним і моїм дітям. В цілому звичний такий хитрий підхід, який помітить будь-яку адекватну жінку.

Я сказав чоловіка мій погляд. Він сказав мені, що мій мати дійсно хотів мене і його. І він навіть погодився зі мною. І поки тиск був занадто великим. Так він прийшов до батька у людини і просто, до найкращої його здатності, готуючи його, промиваючи його і все це. Ви, ймовірно, вже прийняли свою сторону, бо це Дад. Як син не прийшов до свого батька? Я запитаю ще одне питання. Чому не вдалося отримати реальну медсестра, коли він мав гроші? Чому потрібно економити гроші за рахунок роботи власної дитини?

З тих пір, звичайно, наші відносини з матір'ю не теплі. Ми не заваримо, але мова не повернеться до друзів. Який підходить мені відмінно. Моя людина захотіла відродити нас, наїв. Але не вдалося. Добре, це робить. Деякі сім'ї живуть практично при непарних з родичами на мариновій лінії. Я не боїться цього, і я ніколи не боявся його, давайте ламатися.

113577

Але останнім часом у нас є одна незрівнянна «різнога». Як я сказав, що ми живемо скромно, але погано. На столі завжди щось ставити, а діти ходять взуття, одягнені. Які проблеми? Але чоловік, який прислухав його матері, вирішив, що ми живемо дуже погано, і це необхідно терміново виправити. І так як я господиня, ти знаєш, жінка ледача, яка навіть не ходить до роботи, він повинен мати справу в руки і почати робити щось гідне. Наприклад, для роботи за кордоном. Мама допоможе, звичайно.

І ось що я говорю. Я не любляча жінка, яка нагрожує чоловікам і приводить їх до роботи. Я спокійний про всіх своїх хобі, той факт, що він може приїхати додому від роботи, втомилися і лежати на дивані. Він не раб, робот або працівник. Він потребує відпочинку, занадто, прямо? Так поясніть мені, що він хоче йти до невідомого і невідомого для чого? Наші діти використовуються для умов життя, і тому я. Чому слухайте свою маму і розірвати свою сім'ю, навіть якщо тільки тимчасово?

Я слухав його аргументи на довгий час, і мені зрозуміло, що це не навіть його слова. Ось що мій мати-в-завдяки в голову сина. І я не комфортний з цим. Так ви дізнаєтесь про те, що я зустрілася з нами. Але мама хоче щось інше. Будь ласка, вважаю, що нам це право, і що таке полум'я? Я вже відчував нашу шлюбну співчуття, все через привидних звірів однієї маленької жінки!