Заснував стару лебідку, яку мій батько колись приніс з поїздки, і затопив з дитинства спогади

Сучасні діти досить складно здивувати. Що робити, якщо вони мають весь світ на своїх телефонах? Вони хотіли піти в простір або внизу океану, натискаючи екран двічі, і отримали інструкції про те, як зробити все в світі. Ні, ні, я не тут сьогодні скаржаюся на генерацію повстання (це бесіда досить без мене). Я просто хочу відзначити, як відрізнявся від нашого дитинства. Про нас Як дивитися стерео фотографії? Що таке диво!

Зображення, в залежності від того, як вони виглядали, буквально прийшли до життя. Що таке діти? Навіть дорослі мисливці за ці цікавість, і отримувати їх ще було завдання. Я завжди пам'ятаю першу картину я бачив. Що було приємно. посмішка, хто, тримаючи свою руку з акуратним манікюром на обличчі, виграють у всіх, хто виглядав на неї. Я часто думаю, що це і інші зображення, коли ми переглядаємо сімейні альбоми, а деякі сторінки навіть зберегли деякі з них.

3Д Феноменон: Як дивитися стерео фотографії

На цьому етапі стереотипи дивляться цікавими історична перспективай Спочатку прийшла японська: чому? Інновації вже перетворили голову звичайних людей, і тому він також придбав екзотичну роль. Вперше я бачив японську жінку, відвідавши наш сусід Анжела, чоловік якого часто подорожував за кордоном (і просте, побутові) ділові поїздки. Він повернувся з Сибіру з дивною листівкою.

Я прийшов на листівку, щоб подивитися весь вхід, в тому числі мій мати і я. Часи були різними: люди, які тримають близько один до одного, сусіди знають всіх за назвою. Так не було нічого дивного про приходу і голодування на куріозності. Повернувся в "70-ті роки. Відносини між Японією та Радянським Союзом програють значно. На честь Радянсько-японці Вони навіть видали спеціальні бренди «Для миру та друзів».

Справжня магія японського не була єдиною з свого роду, дуже скоро почала з'являтися її «сестри-двоми». Деякі картки не тільки виграють, але і посміхалися ширше. Щоб переглянути картину, просто обертайте його під різним кутом, а потім зображення прийшла до життя. На жаль, ще 4 роки, щоб зустрітися з такою магією, була непристойна, але вже в 80-х роках встановлена Утепленняй Який потім почався?

Вимагався стати щасливим власником живої фотографії або картини. Щось навіть довелося шукати дилерів, адже в новинах продається в один деньй Вартість цієї краси в той час була близько 10 центів. За ці гроші я можу купити 3 склянки солодкої соди з сиропом і без.

Як я пізніше дізнався, що мода для анімованих зображень прийшла до нас з-за кордону. Вони називають їх. 3D листівкиЩо таке, 3D листівки. Ми назвали їх науково - стереознімки. Або, досить просто, переливання. З’ясуйте, що робота над їх створенням вже в 1911 році. Професор імені П. Соколова вперше отримав так звані просторові тривимірні зображення. Але встановити вітчизняне виробництво не працює відразу. І як тільки це сталося, що там не було.

Вони в основному зосереджені на славленні радянського кіно та анімації. Я не знаю, чому: актори та актори були більш популярними за кордоном, і у нас є більше персонажів мультфільму. На жаль, для дитячої аудиторії розроблені стереотипи. З пластикових карток, піонерів мультфільму, персонажів народних казок і навіть мультфільмів дивляться на нас. Барон Мундусен з elusive deer.

Можливо, хтось, дивлячись на ці фотографії, буде розірватися про їх якість, яка практично буквально ріже очі. Не можна не погоджуватися з цим. На жаль, більшість цих стереознімків випустили в кишеньковому форматі і не відрізнялися яскравістю кольорів або чіткістю зображення. А стереотипний ефект, відверто, був дуже слабкий. І тільки якщо ви змогли отримати фотографії великого розміру, вони змогли побачити щось.

У ці дні деякі фотостудії навіть з'явилися спеціальні послуги. "3D портрет"й Ваше зображення може бути доставлене до життя, як це було з персонажами мультфільму. Зараз ця послуга збереглася тільки в дуже віддалених провінційних містах.

Звісно, деякі листівки Soyuzpechat були лише формою. Язик, незрозумілий, з спотвореними обличчями і обличчями. І ще вони були неймовірно популярними. Хтось з них, як у моєму випадку, наречений на місце на родинному альбомі. А деякі навіть кладуть їх на ящик поруч з іншими кадрованими фотографіями.

Іноземні листівки легко відрізнялися серед вітчизняних. Вони були виготовлені з міцного і товстого пластику. Крім того, картина не просто шумер і змінити одну деталь. Іноді її історія може бути повністю перетворена.

Тепер такі листівки у виробництві не познайомляться, тому їх можна сміливо віднести до категорії моди «Вінтажний». Це виправдано, тому що половина століття пройшло. На жаль, для мене людина, яка любить опускатися в ностальгії, технологія виготовлення таких карток має засмаги в оживлення. Ні, вона, безумовно, не забули. Просто ледь використовується.

Іноді в торговій академії можна побачити олівцеві випадки для школярів, які можуть шіммерти і змінити образ. Або навіть деякі блокноти дорожче. Але ці речі не здивують дітей або дорослих. Єдиний жанр, в якому стерео все ще широко представлений - магніти! Компанія Magnets завжди працює на продаж. Але, звичайно, листівка з Анною Павлова тепер можна знайти лише в колекції або на eBay. До речі, вони продають дешево, за деякі 100-300 рублів. Але це зараз! Уявіть, скільки коштує ще 20 років, коли технологія займе по всьому світу.

Світ змінюється, і чудеса змінюються з ним. Я чув десь, що вони вже придумували випадки телефону, які могли б транслювати картину. І сама картина може змінюватися на свій розсуд, що означає зміну зовнішнього вигляду справи. Нагадувати мене про мій дитинство, коли стереознімки були однакові. Ви пам'ятаєте?