Сприяє і лікуванню, як самопізні і безглузді діти, свята показали сутність нашої сім'ї.

Що таке самопізність?На її ядрі? У будь-якій ситуації звертайтесь до своїх особистих інтересів. І так, не лікується. Як правило, діти з неправильним вихованням можуть бути не дуже адекватно. Але пристойне середовище з правою культурою поведінки все ще можна встановити на нормальний шлях. Але з дорослим це не станеться. Особливо якщо є людина в своєму колі, морально ослабше, ніж йому. І це дійсно сумно.

р.

Хтось може сказати, Що таке так і так? Ну, у вас є знайомий еготист, але просто зупинити спілкування з ним. Позбутися від цього лека, що вампір. Це добре. Що робити, якщо ви не можете позбутися від цього, як це? Якщо це ваш чоловік або родич? Що, якщо це ваш бос, який залежить від вашого сімейного бюджету? Отримати нову роботу? Звичайно, це так легко, особливо в нашому часі. На жаль, не можна вирішити так легко.

На минулих канікулах я стала досить громіздкою і нарешті зрозуміла, як самолюбна і безглузда моя родина. Кожен учасник сім'ї розчарував мене самостійно. Як вони всі заховані. Звісно, початок нового року – тільки квіти, а ягоди підуть пізніше. Я пам'ятаю старі дні з смарагістю і навіть пропустіть їх. О, вони сімейні люди. Чому вони стають так відчужливими і холодними, вони завжди були?

По-перше, мій син сказав, що він і його дружина, ймовірно, не прийде. З голосу в трубі зрозуміло, що він вже п'яний. В цілому нічого не дивно. Навіть якщо він не затримає себе на нормальні дні, він буде пити ще більше під час свят. Але я звичайна жінка. І хоча я вже понад п'ятдесят, іноді хочу вірити в диво. Я не чекав нічого, але в цей час я хочу вірити в дива більше, ніж коли-небудь. Тож я піднявся, глибоко всередині, що мій син не дасть мені цей подарунок. Алас, що не сталося.

Після того, як ми говорили, моя сестра-в-правила мене з тієї ж кількості. Вона, навіть не кажучи вже про віолончелі, почала лякати і скаржитися на Андрія. Вона розповіла про те, як втомилася вона була з усього цього, як втомилася вона з такого зв'язку і, якщо вона не була для мене, залишила сина довго. Я намагався зануритися, але це було дуже важко. Ми знаємо, що вони були лише слова. Що мені подобається безкоштовний психолог, бо ми і знаємо правду.

Моя дочка не збирається в будь-якому місці, хоча б не доки вона має дитину, або вони змінюють їх додому. Це те, що це не тільки від нашого міста. А, одружився Андрієм, прийшов, можна сказати, за все готове. Квартира була передана своєму сину батьком, мій екс-людейдж. Так, мій дочок-в-право, можна сказати, залежить від цієї ситуації. Її батьки живуть далеко, в дуже маленькому містечку на іншій стороні країни. Не існує перспектив, немає майбутнього.

Тож дружину сина, щоб покінчити свою антетику. Він не є надії п'яти, має роботу і навіть хороший. Але всі гроші витрачаються на власний розсуд. На себе, переважно. Решта надходить для оплати комунальних послуг і купівлі їжі протягом місяця. З іншого боку, дочка не поспішає працювати. Це майже рік і половина. Так я думаю, що це як комфортний. В цілому було дві самотності. І робить серце боляче.

р.

Моя донька називається, але в її випадку я не сподівався на будь-яке розуміння. Вона і я був в довгому бою, так як вона була одружена. За її логікою, всі її помилки в житті повинні відлякати мене і ніхто інший. Вона викликає мене частіше, ніж Андрій. Але тільки для того, щоб після кількох хвилин нормального спілкування дочки з матір'ю, опинитися або просто наважатися на конфлікт. Потім, як правило, кричить, звинувачення і повісить. Про два тижні. А потім знову.

Ви бачите, вона найстаріша дитина в сім'ї. І, як працює з старшими людьми, я твердо вірю, що я, як мати, покласти багато тиску на неї як дитина. Ось чому вона любила батька більше. Я був дуже хвилював, коли я розірвав його і розбила мене за все. Він також вірить, що я дав мені любов до сина. А Ліза не отримала нічого. Ви думаєте, що моя дочка була важкою підліток? Я думаю, що це очевидно. Ну, вона також не сидить у дівчат - вона заміжала першу людину, вона зустрічала, просто почати жити в іншому місці. Що призвело до нових проблем життя.

У мене є два онуки і обидва з моєї дочки. Ліза дуже любить своїх дітей. Але вона не завадить чоловіка. Докладно більше, ніж мені. Я чесно не розумію, чому. Спочатку він здавалося дивним і неперевершеним. А потім побачила його як звичайна людина, з його прозами і мінусами. Так, іноді немає нічого спільного. Про футбол, крім роботи. Але, з іншого боку, він повністю підтримує свою сім'ю, працює дуже важко і витрачає весь вільний час на своїх дітей. Якщо ви думаєте про це!

Але Ліза не схожа на це. Вона хоче, щоб чоловік поговорити про щось, зробити плани на майбутнє, просто весело. І мій син-в-право не так. Але я знаю, хто дійсно був, мій чоловік, тато Єлизавета. Так вона шукає батька в відносинах зараз? У той же час вона одружилася з головою займалася високою, не запрошуючи мене на церемонію. І тепер він виходить, це всі мої помилки. Чи можна ви уявити?

Так, так, з дітьми, маю повне непорозуміння і, в цілому, це все сумне. До послуг гостей немає міцного чоловіка. Я був у відносинах, але це не призвело до нічого. Я бачу, що це було через цей чоловік, який я розлучився, залишаючи мій перший чоловік, батько Ліза і Андрій. Але це, ймовірно, трапилося один шлях або інший. Я тебе чесний.

Моя жінка ніколи не вдалася речей серйозно. Все було смішно і весело, доки він мав більше друзів. На перший погляд, що є чарівність, інтерес. Але живемо з такою «панкою» дуже складно. Діти тягнеться до нього, і я сердився мати, що змушує всіх піти на ліжко рано, зупинити дайблінг і так далі. І бути чесною, повагою такого типу чоловіка, якось зникне дуже швидко. Ви не живете з чоловіком, який завжди гона дає вам плече, але клоу. Я кинувся знайти справжню людину, але я спалю.

Зараз мій життя, як це. Я живу чисто інерцію, кожен раз, заданий, хто мій діти стали. Я використовував, щоб мати кота, але 6 місяців тому він побіг і тепер я все одно. Я знаю. Десь всередині мене все ще сподівається, що це все ще буде спокійно. Але кожен день вона повільно вигорає. Давайте подивимося, що новий рік приносить. Обід і радість або апатія і нові рецепти. Я не маю нічого спільного з вами. Подбайте про себе і отримайте хороший день.