Для багатьох кристалів в коробках в шве коштує дорожче і покритий пилом, що є його основною вартістю.

У питаннях домашнього декору я вважаю свою сім'ю досить прогресивною: завжди свіжі оновлення, все підбирається за кольором і влаштовується в дусі здорового мінімалізму. Але навіть в сім'ї цей кришталетний шафа коштує стільки, скільки я можу пам'ятати. Це просто так буває, що у нас багато рухів, але незважаючи на все, слуга тут і Чеський кристал з ним. Навіть мій літні батьки вже досить втомилися від нього, тому вони використовують його з нагоди і без неї. Але деякі предмети в ній не бачили білого світла протягом років.

Я був так використаний для своєрідного елемента декору, який я навіть не думаю, що зацікавився історією цього багатства. І здавалося мені, що слово «спокійний» наноситься тут, крім залізної форми. Що таке скарб? Яка справа з першим? Можливо, наша генерація і не отримала багато нерухомості (хоча до кого), а тон кристала від кожного бабуся – напевно. Коли я сказав, що це до мого батька, він просто побив голову: «Ви нічого не розумієте, дочка». У 10 років ви спасибі мені дуже багато.

Чому іноземці готові продати свою душу для чеського кристала? радянський кристалй Так сталося, що в останнє десятиліття вони раптом почали викликати великий резонанс у закордонних колах через новограну старовинну моду. У Німеччині не магазини з подвійними ручками, але вінтажних магазинів. Кристал від GDR в будь-якому блошиному ринку - це смачна фігура для будь-якого антикварного коханця.

Так сталося, що Чехія, яка поділилася радянським минулим з нами, була особливо багата кристалом, і це звідти, що він зараз входить до ринків Європи. Крім того, її якість дійсно одна з кращих, але наш вітчизняний виробник не відставив. Ми просто мали величезну кількість кристалів і дуже різну якість. Як це сталося? Як відрізнити кристал від менш дорогих кристал-скло? Перейдіть прямо.

Неправи радянських часів були, що може бути людина була грошима, але там ніде не було. В епоху рубцевих і порожніх поличок знайома з старшим поколінням. Однак скляна промисловість працює як швейцарський годинник, так і виробляється нездатною кількістю такого цінного годинника щороку. кристалй В результаті з'явився відомий інцидент: ціна цього виробу була просто безглуздою від зчеплення ринку. Що стосується співвідношення ціни та якості, звичайно, після того, як кристал був гідним.

Несплаш був великим подарунком і доповненням до існуючої колекції. Немає бенкету завершено без кришталевоякий пізніше був видалений в комоді або на борт протягом декількох місяців. Однак цукерка для чаю подається, якщо не в кришталеву вазу, то принаймні в одному з кристального скла. І варення чашок? А ті важкі кристальні вази, які ви не можете підібрати після століття, якщо ви їх розбити?

В цілому було так багато кристалів, які в 1990 році, коли скляна промисловість була в критичному положенні, заводські працівники попросили знайти спосіб продажу товарів. І були вагони по всій країні з федерами, що продаються набори скло і кристал за смішні гроші.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І чим менше краще. Але вже зараз є надійні реселери, які простягають через ринки блохи і рекламу в Інтернеті, купуючи все кристал. І навіть рідкісна ваза може піти тільки рублів за 1000, які для іноземця становить всього 10 євро - брелок. 10 євро в Європі тепер ціна пакету паління палички, звичаї якої багато хто не викорів.

Іноземці не знають про це, і вони не мають кришталево-манії, як і наші батьки. Але довге для далеких часів, за шарм минулих років (зваження, що є) дуже сильно спостерігається.

р.

Наприклад, скільки ви думаєте, що цей декантер і винний охолоджувач буде коштувати? Кожен з пунктів починається від 500 євро за Увійти Бухтай І для продуктів в срібних і мідних рамах, ціна тег може відкрити від 700 євро і вище, в залежності від моделі. Навіть якщо це маленька цукерка.

Навіть найбільш поширені кристали, які в різних варіаціях були знайдені в кожному будинку, починаючи від 60 євро. Стаки трохи дешевше, від 30. Також залежить їх якість і кількість. Послухаючи ці фігури з мого батька, я відразу пішов онлайн і набрав в наступних запитах на eBay: «Радянський кристал», «кристаль з СРСР», «кристаль збір винограду». Для того, щоб я не сказав нічого. Тож у своїх близьких батьків є фортуна.

, Україна

Чи пам'ятаєте скло? Ми вимірювали все: зерно, борошно, вода, вершкове масло. Це не навіть кристал, і в Європі це коштує не менше 8 євро, тобто за 1000 рублів.

Як відрізнити кристал від скла дивовижними номерами, праворуч? І це, якщо ми не говоримо про такі гіганти кристалічного бізнесу, як Goose-Crystal або кристал з високим вмістом свинцю, тобто, високоякісний кристалй Питання полягає в тому, як відрізнити кристал від однакового низького рівня кристала скла. Я теж допоміг батькам, які перевірили всі наші страви кристала давно.

542764

Найпростіший спосіб піднімати продукт і подивитися на сонці, як світло вогнетривке. За допомогою денного світла або яскравої лампи ви відразу знайдете, що кристал дає блідо-блискавку, і просте скло не має цього ефекту. Якщо ви зіткнетеся між вибором двох ідентичних продуктів, пам'ятайте, що кристал завжди важче і, головне, він нагріває більш повільно через високу щільність. Ось чому напої подаються в кришталевой

Фахівці з досвідом навіть знають, як визначити якість кристала, як це звучить. Але щоб бути чесним, я ще не вивчився трюк. Але я знаю, що всі кристали нашої бортової плати найвищої якості.

Після того, як розмова я провів решту вечора на різних ділянках репурча. І якщо ви шукаєте англійською мовою, то цінові теги піднімаються ще вище. І щороку курс йде вгору. Просто покласти, ми маємо це. радянський кристал Розглянуто реліквію минулого і майже тягар для сучасного інтер'єру. І за кордоном, стара ваза мами або кришталева коробка руками буде розірватися. Як вам подобається новина?