Моя мама-в-права прийшла до нас неанонсована куполом очисних виробів, вирішила поставити речі для того, щоб я не міг.

«Це свято, прибирання І насолоджуйтеся тим, що у вас є! Величезна кількість людей в ці дні, втомлена минулого року, визнати, що вони просто не мають достатньо міцності для роботи, дому та навіть саморозвитку. Кожен просто хоче їсти, весело і весело. І як ще, якщо нервова система щороку набирає більше і більше. Величезна кількість новин, соціальних мереж і в цілому різних заходів роблять буквально вигорнути зсередини.

Моя мама-в-права прийшла до нас неанонсована куполом очисних виробів, вирішила поставити речі для того, щоб я не міг.

Для того, щоб повернутися до нормальної, спокійною та набутою міцністю на новий, майбутній рік, який також обіцяє бути досить складним. Постарше покоління ще трохи приблизився, але більш впевнений, ніж молодий. І ось самі молоді люди. У будь-якому випадку, ви досить добре.

Зупинка очищення. І знову, і я зустрілася з чоловіком. Я колись писав, що для нашої сім'ї перше свято року перетворилося в квубл і непорозуміння. Але після цього ми захопили його і змогли досягти певного консенсусусу. Я думав, що нічого подібного, що коли-небудь трапиться в майбутньому, але завдяки моїй мамі. Як ми не можемо вижити без участі, без цього ми, погубимо його!

В цілому, до недавнього часу все було дуже добре. Я приготував для майбутніх свят, позбавляючи яких близьких запрошувати, бігаючи по магазинах і все це. Я повинен сказати, хоча ця рутинка вважається, мабуть, найбільш приємною з усіх можливих, навіть вона може бути виснажена. Поки мій чоловік зробив гроші на роботі, я хотів переконатися, що він був в гарному настрої. Після того, як він повністю ігнорований в цих питаннях, і крім придбання чуйного різдвяного дерева, його чоловіча фантазія не вистачає нічого.

Так, щоб бути чесною, я тільки провів один день очищення всієї квартири, а потім вирішив не звертати увагу на всі дрібниці. Наші друзі І це, для другого, є пучок немитаних страв, дощу, confetti з поп-ап і всіх речей. Вам все ще доведеться чистити, тому, що заспокоїти себе і відволікатися на все? Ні, я не slob, я просто думаю, як дорослий. Я не хочу втомлювати дні, коли Бог сказав нам, щоб відпочити.

Крім того, мій чоловік є єдиним радаром для чистоти: хто краще вирішити, якщо я роблю мито чи погано? Після роботи він отримав око. Так чому б я послухав інших, правда? Що я думав, поки мій мама-в-одному прийшов до нас один день. Ми не мали конфлікту з нею. Так що я насправді не турбувати всередині її парафії. Як мінімум я точно не працював.

І вона була в гарному настрої, що день. Я купив її шматочок з холодильника, зробив кращий чай мій чоловік і я мав. Я зустрілася з любов'ю і увагою. Я не помітив, що вона була однією ходьбою по квартирі весь час. У першу чергу я не зацікавився ним на всіх, я думав, що вона була нервовою або захотіла піти в літинки. А ось наступного дня я зрозумів.

Як ви отримали? Це просто. Я прийшов до нас знову, без виклику, без попередження, з деякими пляшками очисних виробів, рукавичками і повною впевненістю, що я чекав її. Вона не любила замовлення в квартирі, і вона вирішила особисто чистити будинок. З своїми руками, з власною хімією. І мені довелося «не відволікати від речей і не звертати увагу на неї». У нашій квартирі, за її словами, все повинно бути іскристим, так як воно повинно бути для відпочинку.

Я не розумію спочатку, я думав, що це був якийсь жарт або дивний на її складі. Так, мій мама-в-право вирішив показати мені, що я був брудним і що вона залишить тепер і залишила свої речі для мене, щоб я міг бачити, як вона перехопила половину міста для цієї зауваження, до тих пір, поки я не лежав на дивані. Але ні, вона дійсно змінилася, витягнувши старий шарф над головою і отримав на роботу. І я повинен бути просто дивний або може бути приготований, я не знаю.

Тож не дивно, що на мій погляд був активний протест. Я почав кричати, сердитися, хоча я спробував не отримати божевільний. Тоді я почав випустити матері чоловіка, щоб піти в приміщення, і я, щоб говорити, буде мити пластину і чашку з ранку. О, ви, не був комфортний з тим, що ми покладемо зайві речі на балконі, щоб мати більше місця в номері. Уявіть собі. Я не маю нічого іншого, щоб скаржитися.

Але не здавалося мені чути. Я почав шукати купу, не знайшов його і почав рвати, щоб не зрозуміти, як це так, щоб не вдалося знайти купу в будинку. Що вона хоче зробити з нею, я не знаю: є 2 пилососи в будинку. Один нормальний і один автоматичний, який приводить себе. Усе це «роботика» не вражає свого покоління. Якщо ви вимити його руками, до третього дзвінка.

Так, коли мій чоловік прийшов додому і бачив як з нас, сердитися, сидячи в різних кутах кімнати, він був досить дивний. Спочатку я слухав свою маму точку зору, потім шахту. Цікаво, що він приніс до руку середню живу дерево. І це, ви знаєте, є голка по всьому будинку. Але мій мама не відреагував, хоча навіть знаю, що всі номери, в тому числі кухня і навіть ванна кімната, доведеться очищатися від цих голок. Це, ви знаєте, різні.

Після того, як моя мама залишила нашу квартиру, мій чоловік почав зв'язуватися і псувати мене, якби я мав простий день до. Ви бачите, я йду, тому що я боляче старою жінкою. Вона може бути спокійною і тримати її самостійно. Це завжди так, що в сім'ї. Мама очищає, Дад переглядає телевізор, і це океї. І я не мав освіти і розуміння для припинення конфлікту.

Це, вона прийшла до нашого дому, за який ми ще оплатити кредит. Я нічого не бачу в цьому плані. Вона не попередила мене, і ще більше так, відступив мене як коханка. І замість того, щоб мені не було, вона відчувала мене. Що? Це свята. Не ситуація, але натуральний мадам. Настроювання псується, немає бажання відсвяткувати щось з дружиною. У ці дні необхідно влаштувати такий стійкий конфлікт. Я намагаюся жити нормально, але тільки для гостей і власних нервів. І в два тижні я думаю, що мій чоловік і я буду говорити про це. Ось Новий рік, ось ваші нові подарунки.