Моя мама-в-права прийшла до нас неанонсована куполом очисних виробів, вирішила поставити речі для того, щоб я не міг.

«Це свято, прибирання І насолоджуйтеся тим, що у вас є! Величезна кількість людей в ці дні, втомлена минулого року, визнати, що вони просто не мають достатньо міцності для роботи, дому та навіть саморозвитку. Кожен просто хоче їсти, весело і весело. І як ще, якщо нервова система щороку набирає більше і більше. Величезна кількість новин, соціальних мереж і в цілому різних заходів роблять буквально вигорнути зсередини.

Для того, щоб повернутися до нормальної, спокійною та набутою міцністю на новий, майбутній рік, який також обіцяє бути досить складним. Постарше покоління ще трохи приблизився, але більш впевнений, ніж молодий. І ось самі молоді люди. У будь-якому випадку, ви досить добре.

Зупинка очищення. І знову, і я зустрілася з чоловіком. Я колись писав, що для нашої сім'ї перше свято року перетворилося в квубл і непорозуміння. Але після цього ми захопили його і змогли досягти певного консенсусусу. Я думав, що нічого подібного, що коли-небудь трапиться в майбутньому, але завдяки моїй мамі. Як ми не можемо вижити без участі, без цього ми, погубимо його!

В цілому, до недавнього часу все було дуже добре. Я приготував для майбутніх свят, позбавляючи яких близьких запрошувати, бігаючи по магазинах і все це. Я повинен сказати, хоча ця рутинка вважається, мабуть, найбільш приємною з усіх можливих, навіть вона може бути виснажена. Поки мій чоловік зробив гроші на роботі, я хотів переконатися, що він був в гарному настрої. Після того, як він повністю ігнорований в цих питаннях, і крім придбання чуйного різдвяного дерева, його чоловіча фантазія не вистачає нічого.

Так, щоб бути чесною, я тільки провів один день очищення всієї квартири, а потім вирішив не звертати увагу на всі дрібниці. Наші друзі І це, для другого, є пучок немитаних страв, дощу, confetti з поп-ап і всіх речей. Вам все ще доведеться чистити, тому, що заспокоїти себе і відволікатися на все? Ні, я не slob, я просто думаю, як дорослий. Я не хочу втомлювати дні, коли Бог сказав нам, щоб відпочити.

Крім того, мій чоловік є єдиним радаром для чистоти: хто краще вирішити, якщо я роблю мито чи погано? Після роботи він отримав око. Так чому б я послухав інших, правда? Що я думав, поки мій мама-в-одному прийшов до нас один день. Ми не мали конфлікту з нею. Так що я насправді не турбувати всередині її парафії. Як мінімум я точно не працював.

І вона була в гарному настрої, що день. Я купив її шматочок з холодильника, зробив кращий чай мій чоловік і я мав. Я зустрілася з любов'ю і увагою. Я не помітив, що вона була однією ходьбою по квартирі весь час. У першу чергу я не зацікавився ним на всіх, я думав, що вона була нервовою або захотіла піти в літинки. А ось наступного дня я зрозумів.

Як ви отримали? Це просто. Я прийшов до нас знову, без виклику, без попередження, з деякими пляшками очисних виробів, рукавичками і повною впевненістю, що я чекав її. Вона не любила замовлення в квартирі, і вона вирішила особисто чистити будинок. З своїми руками, з власною хімією. І мені довелося «не відволікати від речей і не звертати увагу на неї». У нашій квартирі, за її словами, все повинно бути іскристим, так як воно повинно бути для відпочинку.

Я не розумію спочатку, я думав, що це був якийсь жарт або дивний на її складі. Так, мій мама-в-право вирішив показати мені, що я був брудним і що вона залишить тепер і залишила свої речі для мене, щоб я міг бачити, як вона перехопила половину міста для цієї зауваження, до тих пір, поки я не лежав на дивані. Але ні, вона дійсно змінилася, витягнувши старий шарф над головою і отримав на роботу. І я повинен бути просто дивний або може бути приготований, я не знаю.

Тож не дивно, що на мій погляд був активний протест. Я почав кричати, сердитися, хоча я спробував не отримати божевільний. Тоді я почав випустити матері чоловіка, щоб піти в приміщення, і я, щоб говорити, буде мити пластину і чашку з ранку. О, ви, не був комфортний з тим, що ми покладемо зайві речі на балконі, щоб мати більше місця в номері. Уявіть собі. Я не маю нічого іншого, щоб скаржитися.

Але не здавалося мені чути. Я почав шукати купу, не знайшов його і почав рвати, щоб не зрозуміти, як це так, щоб не вдалося знайти купу в будинку. Що вона хоче зробити з нею, я не знаю: є 2 пилососи в будинку. Один нормальний і один автоматичний, який приводить себе. Усе це «роботика» не вражає свого покоління. Якщо ви вимити його руками, до третього дзвінка.

Так, коли мій чоловік прийшов додому і бачив як з нас, сердитися, сидячи в різних кутах кімнати, він був досить дивний. Спочатку я слухав свою маму точку зору, потім шахту. Цікаво, що він приніс до руку середню живу дерево. І це, ви знаєте, є голка по всьому будинку. Але мій мама не відреагував, хоча навіть знаю, що всі номери, в тому числі кухня і навіть ванна кімната, доведеться очищатися від цих голок. Це, ви знаєте, різні.

Після того, як моя мама залишила нашу квартиру, мій чоловік почав зв'язуватися і псувати мене, якби я мав простий день до. Ви бачите, я йду, тому що я боляче старою жінкою. Вона може бути спокійною і тримати її самостійно. Це завжди так, що в сім'ї. Мама очищає, Дад переглядає телевізор, і це океї. І я не мав освіти і розуміння для припинення конфлікту.

Це, вона прийшла до нашого дому, за який ми ще оплатити кредит. Я нічого не бачу в цьому плані. Вона не попередила мене, і ще більше так, відступив мене як коханка. І замість того, щоб мені не було, вона відчувала мене. Що? Це свята. Не ситуація, але натуральний мадам. Настроювання псується, немає бажання відсвяткувати щось з дружиною. У ці дні необхідно влаштувати такий стійкий конфлікт. Я намагаюся жити нормально, але тільки для гостей і власних нервів. І в два тижні я думаю, що мій чоловік і я буду говорити про це. Ось Новий рік, ось ваші нові подарунки.