Я не думав, що все може змінитися так швидко.

У житті кожної дитини немає людини важливіше і більш дорогоцінні, ніж мати. Хочу відштовхуватися до всього світу: Дізнайтесь про ваших дітей! Захистити їх від зла і несправедливість, і не відхиляти їх. З найбільш ніжних років ставлення матері кладе у малюка ставлення до життя. Тексти пісень, а це означає: Він довіряє світу і знаю його з відкритим серцем? Або постраждати від почуттів відмови? Потужність активного материнського контакту відмінно.

Герой нашої історії знаходиться на дорозі. З одного боку, її кохана людина тягне на себе, на іншому - її син. Fate підготувала дівчина складний тест. Що робити в цій ситуації?

Я думав, що я знайшов однакове жіноче щастя, яке дивує жінок в кіно. Я знайшов мене тільки одного, хто не боїться вогню і води. Але вони просто мої фантазії? Чому я не бачив в Максимі розрахунок і холоднокровний чоловік? Але все в порядку.

Коли я народився, я був абсолютно. Це вже сталося. Він не поспішав пропонувати мені. Я був дуже молодий, просто перевернув 23. Коли вона дізналася, що вона була вагітна, вона не сумнівалася в коханні з хорошою новиною. Я думав, що він буде щасливий і запитати мене прямо. Але вона була різною.

Хлопець просто зникнув, але перед тим, що пропонували гроші. Ви знаєте, чому. Я відмовив тому, що ця дитина була подарунок від неба. Я подарував Єгорку за себе і пообіцяв сина, що я хотів би зробити все можливе для свого щастя.

У мене була моя квартира в часі, але я орендувала її і переїхали з мамою. Так як хоча б деякі гроші, які були передані, коли я був на пологовому залишку. Я не знаю, як я зробив без мами. Він допоміг мені з усім, і я не відчував себе окремо.

Через рік я пішов працювати. Бабця добре поєднується з онуком і продовжував допомагати. Егорка виросла дивовижного хлопчика. Через 3 роки я зустрів Максима.

Я не знаю, як описати почуття, які я відчував. Як я шукав його весь життя. Ми дуже швидко склеюємо. Довіра та відчуття дому та дому. Але я відразу ж сказав йому про сина і те, що малюк завжди прийде. Я був раді почути, що Максим підтримав мене. Трохи пізніше я вніс його до моєї маленької сім'ї.

Ми з радістю долучимося до нашої компанії. Захоплений Егор - він захочився з захопленням, коли Макс прийшов, щоб відвідати і приніс рекламуваний автомобіль або робот. Я з тихою радістю.

Ми підписали і переїхали з чоловіком в двох частинах. Я здаю квартиру і, за порадою моєї матері, врятував гроші «право в разі». У нас є ідилл. Я не можу отримати, як добре Макім і Егор. Чоловік навіть влаштував дитячу кімнату для сина. Вони провели багато часу разом: поїхали на футбол, велопрокат, прогулялися в парку.

Усе змінилося, коли я сказав чоловіка, що я переніс дитину під серцем. Він був щасливий, але... Я почав помітити дивну річ: Максим почав відправляти сина від мене і зробив це так вміло, що ви не знайдете несправності.

Одного разу він пішов на садку для Єгора, а потім взяв його до свого бабуся. Я пояснив це тим, що мій син був хворим, і я не можу хворіти. Нехай її перебування з матір'ю протягом тижня, тому я не отримую нічого. І було багато аргументів, як це. Я знав Максима для мене. Я не хотів, коли мій чоловік відокремив мене від мого сина. Щось не було тут.

Мама з чоловіком. Як, що я хочу? Захищаючи свою територію. Але не мій власний 4-річний син?
Подбайте про ваших дітей: що робити?

Я використовував для запуску слів матері через голову. Як почати розмову з Max? Тексти пісень, а це означає: Він намагається мені, але з іншого боку ... Коли я був вісім місяців, розмова нарешті відбулася. На обіді, а в той час як Єгорка грала в дитячій, мій чоловік присвятив мене своїм рішенням. Моя сина повинна бути надана мені бабуся на місяць або два. Вони кажуть, що коли дитина народжується, він заважатиме ліктям. Я не в змозі впоратися з двома немовлятами після того, як я віддаю народження.

Чоловік тримав штовхач. Все це буде корисно Egorka! Він ревнощує своєї майбутньої сестри, і вимагатиме від нього увагу. І тут є новонароджена дитина, до якої кожен буде курсувати на кожен стиск. Це кращий спосіб, чому ви не розумієте, дружина?

Я просто сидів там і закріпив очі. У ній було логіка, але її серце свербіж для Єгорки. Чи дійсно Максим хоче позбутися від сина? Я не знаю, що робити. Я люблю чоловіка, але я так плутаюся.

Як ви думаєте, що героїні цієї історії повинні робити? Поділіться думками в коментарях.