Сіро-шерстий зал сказав, що в нашому віці без штампу неможливий, тому він погоджується стати чоловіком.

Поняття «Концепції»стресНа жаль, не порожні слова. Розумний: тривожність, нерви, ситуація в цілому. Але життя звичайних людей за останні два роки змінилося так, що ви не хочете — іноді є схильність і навіть реальний розпад. Сімейні проблеми, ймовірно, впливають на всіх. Люди отримують нерви, сім'ї розірвати, і це просто кінчик айсберга.

Навіть люди віку, які, здається, тільки дадуть онуки дітям, звертаються до психологів за допомогою. Але це старше покоління, яке використовувало тільки м'яч, що молодий, кажуть, стала досить слабкою. Не те, що його використовують. Постійні новини, що надходять від кожного заліза, тільки робить ситуацію гірше. Телевізор, навіть Інтернет, припинив бути сферами, які пропонуються тільки полежати на дивані і розслабитися. І життя, згідно з лікарями, в такому стресі не завадить здоров'я.

Після мого розлучення з мого чоловіка я залишився в с. як «наречена на екстрадицію». Не молодий, але не так старий. Трохи більше 50, але це не більше про вік, а при відсутності інших чоловіків. Вони старі або молоді напої. Що, звичайно, не підходить мені. Зараз вони кажуть, жінки молодше мене, навіть в місті, знайти когось це реальна проблема. У наших водах ще більше.

Не дуже. Був. Міша. Я думаю, що я розповім про нього. Також дорослий чоловік, про той же вік. Якщо він був одруженим. Я довго жив з жінкою. Я ніколи не знав, що вони були одружені офіційно. Ви бачите, я загальний гвинт-ап у відносинах, був тільки один чоловік. Тому я не знаю, як провести такі розмови з новою особою. І михаїл завжди жартував при розмові про такі теми.

Пелес: Я не думав про те, що він з ним. Сусіди села "допомоги". Все, як жінка мій вік буде важко, тільки коти в різних кімнатах. Так що якщо у нього немає? Я маю на увазі, я болить себе як малюка. Так, людина, якщо живе все життя з деякими недугами, завжди може регулюватися, якось подолати його і навчатися жити з ним. Миша працювала на місцевому заводі. Я думаю, що він дійсно зробив управління однією рукою. Не важливо мені.

Я кохаю чоловіка в житті. Але він був пригнічений в пенсії. Вражаючі, сумні думки. Що ви робите в селі, якщо ви пригнічилися? Пити, звичайно. Немає інших варіантів. Ще одна річ, що коли ви починаєте пити, ваша депресія тільки гірше. Але це добре відоме незаймана коло, не перший він, не останню. Діти, вдячні Богу, вирощено, тому я радий, що вони не повинні бачити свого батька, як це. незнайомці.

Михаїл погодився зустріти мене з подружжям, і Я був навіть цікавим, що може призвести до. Я собі старечну жінку і завжди намагатися зробити чоловіка повним і не відчувати себе комфортно. Так, запрошувавши Михайла до мого дому, я свідомо приготував багато їжі. Не деякі свіжі каші, але все найкраще. Я думав, що я даю мій новий хлопець трохи слизу. Але це не всім подобається моє приготування їжі.

р.

Я стояв плиту на півдня, навіть загинув себе. Але я думав, що ми завжди робили на святах: вранці, їсти, що лежав в холодильнику, збільшити апетит. Але вечеря буде краще нічити. Ви можете відпочити. Поговоріть знову. Тим не менш, Михайло виявився ще більш пікантним. Я спробував кілька моїх страв, і це, руки на столі. Як жінка, я відчував трохи некомфортно. Я був голодним і знав, що було в меню. Ось чому я не дуже соромлюся. Але як ви не будете сором'язливі, якщо гість не їсть і сидить, просто шукайте на вас?

Далі ми почали говорити. Я маю на увазі, що Misha не схожий на те, що я все ще зберіг фотографії мого екс-люда в найбільш відомих місцях. І я люблю це, людина, з яким ми маємо дітей, з якими ми проживали так довго, не може стати нікому мені. Крім того, це просто фотографії. Якщо ви не любите щось, то це паліте, прямо в обличчя, щоб сказати, що ви не любите це в іншому будинку? Я думаю, що це просто невідповідно мені як господиня.

Але в той час я подарував Михайлу перерву. Не знаю, що мої думки. Ви повинні використовувати один до одного, використовуючи один одному. Ось чому я нічого не сказав. Якщо я відповідав, хто буде гірше? Немає кращого.

Далі ми почали говорити про дітей. Я задовольнив шахту, як я можу. Я щасливий, хто виріс. Дочка заміжна добре, тепер живе в місті і не знає: її чоловік надає їй все. Чи не важливо бути для жінки? Особливо для матері? Син також постарав, навчився і пішов на всю різну площу. На жаль, ми не спілкуємося так часто, як я хотів би, але я знаю, що він тонкий і що робить мене краще.

Пелес Міша почав скаржитися на свого сина. Він також сказав, що він не викликав або писати. А потім я зробив зауваження, кажучи, що мої діти могли залишитися з мною, у мене є багато номерів. Але я розумію, Соонер або пізніше птахи залишать гніздо. Так ми не досягли компромісу про це питання. І в кінці Михайло висловив думку, що мій будинок великий, але немає нічого ремонту. І з тих пір, як мій екс-людей не зробив це, це погано діти не допомагають. Я почав сердитися. Критизувати дітей, які ви?

Я не хочу, щоб залишити його, я хотів би сказати, добре і зробити своє власне. Або хоча б перейдіть до ліжка. Це був важкий день. Але Михаїл також зумів висловити себе: ви бачите, він розумів, де все збирався. Але так як ми дорослі,Він не хоче відносин без печатки на паспорті. У мене є багато сусідів, як вони будуть дивитися на нього? Як ви живете? Так він буде мій чоловік. Не дивлячись на те, що я не здаю, щоб мати вибір.

р.

Я думав про нього. І фотографії, і діти, і його думки. Не довга, але голосно. Він пішов з посмішки. Ми ніколи не побачили один раз. Ось ми йдемо. Ви лікуєте чоловіка з усім серцем, і він соромиться на ній. Що я говорю? Жінки не повинні слухати своїх сусідів про своє життя. Не існує сенсу в цьому, і йде до того, хто-небудь є поганим рішенням. Краще навчатися жити самостійно, ніж перенести незнайомець у дорослому віці. І краще для нервів, я думаю.