Нова фото Брюса Вілліса в колі сім'ї викликає змішані почуття, зрозуміло, що актор поступово відлякується

Улюблений супергерой Голлівуд зняв акторські епаулети і відставив. Як працює 68-річний Брюс Вілліс? Новини розчаровує: людина страждає від неприпустимих невиліковних захворювань на рік і половину. Однак його сім'я не дасть. Актор оточений близькими людьми: п'ять люблячих дочок, дідусь, нинішніх і колишніх дружин. Поговоримо про долю Брюса Віліса.

Бруце Вілліс: «Ді жорсткий» не врятував Землю протягом тривалого часу. Тепер йому потрібна допомога. У пресі навесні 2022 р. в пресі діагностували акторську дементію, яка родина Віліса повідомила в пресі. Це захворювання практично неможливо зупинити. Це призводить до поступової втрати слуху, пам'яті, здатності рухатися і сприймати мовлення. Чоловік навряд чи говорить, і читання дано йому з великою складністю.

Однак сім'я актора не втратить надії уповільнення перебігу захворювання. Сім'я Брюса є перевагою всіх доступних можливостей. Включаючи плани, щоб зробити свій улюблений батько і чоловік частина програми для тестування нового препарату для дементії.

І в той час як препарат проходить клінічні дослідження, сім'я Віліса залишається тільки спостерігати, як він віддає, і оточення чоловіка з турботою і любов'ю. Брюце не залишається на даний момент дружиною Емма Геммінг і молодим дочкам: 9-річний Євлин і 11-річний Мабел.

Нерідко в суглобових пострілах спалахує 61-річний Demi Moore. Статус екс-дружини не перешкоджає підтримці відносин з родиною Брюса. Жінка присутній практично в кожній домашніх фотографіях, де вона ретельно обурює її екзамен. За словами Демі, вона чудово підходить для Емі та їхніх дітей. І це взаємно! У недавньому пості актриса висловила подяку Брюсу за те, що вона відома великою любов'ю.

Демі і Брюце не були разом більш ніж 20 років, але вони змогли зберегти хороші стосунки і стати дійсно близькими один до одного. За 11 років і стали батьками трьох красивих дочок. Хоча перше враження актора про Віллі не було. "Я зданий, як такий джерк мені, - Демі згадує з посміханням.

Емма Heming: Любов на Першій Sight 45-річній актриса і модель Emma Heming Вона сказала, що так Вілліс у 2009 році. Вона сказала, що вона впала в любов з чоловіком на перший погляд. Незважаючи на 23 роки вікової різниці, актори ніколи не соромилися відкрито показати один одному теплі почуття. Сьогодні вони йдуть через труднощі і судові справи, але жінка все одно визнає любов до свого дорогого чоловіка щодня.

Емма намагається не згасити Брюс, тому вона приховує її істинні почуття. «Сімей я отримую моменти сумності і сумності, моє життя сповнене гранатомету», – поділився актриса в інтерв’ю.

Але Хаймінг тягне себе разом кожен раз. Не можна впадати в відчай і депресію, і всі родичі гасіння зрозуміють це. Щоб підняти мораль і будь ласка, батько сім'ї, його господарські члени все частіше збираються разом, влаштовують фото пагони і домашні збори. Вони люблять, сміятися багато, посміхатися і повісити їх коханим «твердим горіхом». Кожен хоче, щоб Вілліс запам'ятався тільки найсвіжіші і найкрасивіші моменти.

У квітні 2023 року старий Брюце став дідом вперше. Його старша дочка, 35-річна актриса Rumer Willis, подарувала онука. Luette Isley Thomas Willis традиційно отримав вишукане ім'я та тон любові та чарівності від величезної родини. Дитина стала черговим променем надії для свого діда.

Сподіваємось, що життя Брюса буде заповнюватися підтримкою, любов'ю та турботою про близьких. Його історія - нагадка про те, як кричати людину і як важливо, щоб мати право людей навколо вас. Немає страхів пожежі або води. Разом з тим, на зубах будуть всі хвороби і погана погода.