За кілька років я планував залишатися за кордоном, але після останнього виклику з другу, я кинувся додому, залишаючи все позаду.

Увімкніть новину ввечері і зробіть те, що страшний і бурхливий час ми живемо. Але не знеболюється. контрольй Як було написано на кільці Короля Соломона, «Це теж буде проходити». Головне не розірвати психологічно і стояти міцно на ногах. Після всього, поки внутрішня пожежа людини не загасає, все може бути зведена. І для цього не потрібно бігти до дорогих психологів. Ви просто повинні залишатися спокійним і запам'ятати, що життя йде.

р.

Пілінги Те ж саме стосується звичайного повсякденного життя. Чи можна отримати акцію на роботі? Спробуйте ще раз або подивіться на інші варіанти: хороший фахівець прийде в руки всюди. Чи існує проблема серця? Сама історія, що не припливає на одну людину, тому що почуття не взаємні. Ви не втратите себе. І прийде відпочинок. Це завжди так.

Я можу сказати, побити. Так, він був ще один перед нами, але я отримав мій шлях. Костя зламала дівчину, хоча вона була більш привабливою, ніж у мене багато способів: високий, тонкий, з красивим волоссям. Не думайте про це, я не розумію себе Але я знаю, як зіткнутися з правдою. З цієї причини я швидко зрозумів, що людина я люблю буде нудно бути красивою, приступною жінкою, яка була повністю порожньою всередині. І взяв ініціативу.

Ми довго не зустрічалися, близько 8 місяців. Тексти пісень, а це означає: А потім ми отримали шлюб прямо зараз. Я теж врахував: багато старших жінок попереджали мене, що після шлюбу, чоловіки стають різними. Вони стають більш романтичними. Як тільки ми почали жити разом, я свідомо почав піднімати бар на мої вимоги від чоловіка. У такому невеликому стресі він ніколи не ставився до нього кинути шкарпетки навколо квартири або не мити посуд після себе. Я не відчуваю себе господинею в будинку. Якщо ви прочитаєте, отримайте вуса.

Однак зарплата дитячого терапевта не принесла достатньо грошей. А Костя працює в цій професії. Так я мав думати про те, де і як ми повинні рухатися вперед. Такі думки подразнюють мене, і так сімейна атмосфера в якомусь місці погіршилася. Мій чоловік не бачив себе в бізнесі: він був в ваговому, він навчався всі ці роки? І я не мав бюджету, щоб розпочати щось більше, ніж відірвав з Китаю. Отже, ми повинні взяти рішучу дію.

Найбільш очевидним рішенням було подорожування за кордон. Рік або два для роботи, щоб зробити щось більш серйозним. У банкі не було клопотання про те, що вони не хочуть дати нам необхідну суму, а інтерес був занадто конічним. Тому, щоб піти на роботу, поки молодий, здавалося мені єдиний спосіб. Чоловік погодився, він не міг йти, і не хотів би. Я не знаю мови, це важко для чоловіків, щоб знайти роботи, OK.

На перший рік я заробив гарну кількість і навіть приймав цікаві знайомства. Цікаво, що на приході додому я зміг би провести деякі види торгового бізнесу з цими людьми. Милті люди за кордоном відрізняються від наших. Вони не мають всіх цього шляху і ворожості. І вони набагато більше готові зробити контакт. Якщо ви хочете самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і час.

Так, коли я отримав додому, я був в гарному настрої. Моя людина зустрілася з мною, це було зрозуміло, що він дійсно пропустив мене, і він був дуже зацікавлений у новинах. Я не зробив помилок, що наші жінки часто роблять, коли вони приходять з-за кордону. Я не привезла багато подарунків до родичів, а також купила середню частину, за якою є їх ціни досить доступні. В цілому гроші не витрачали практично.

Я кажу ще більше, Костя приготувала мене романтичним сюрпризом. По суті, в парі тижнів я був додому, ми пішли в ресторани кілька разів. Приготований в домашніх умовах, очищається все. Все за рахунок мого чоловіка, я просто відпочив і отримав сили. Хоча, я зізнався, я не відчуваю втомився на всіх. Так було нормально для мене, щоб повернутися до роботи. Не було ніяких негативних почуттів, я хотів швидко боротися з усім і нарешті почати роботу для себе.

Але через шість місяців після того, як я повернувся в іноземну країну, я давав погані новини. Ми побачимо, що наша родина побачила Костья ходиться поруч з іншою жінкою. Я не використовую, щоб бути ревнощим для кожного стовпа. Але вона була різною. За словами свого друга, Костя не походила з нею як друга: вони сміхалися, послухали, в цілому, поведіли як пара. Так не можна просто пустити цю ситуацію на гальмах. Контроль емоцій, вдих, видих.

Після консультацій з нашим роботодавцем, який протягом цього часу вдалося стати другом, потім другом і навіть наставником, я вирішив піти додому без часу. Як мінімум за кілька днів, щоб повністю зрозуміти, що відбувається. Мій чоловік і я, звичайно, званий, але я не сказав йому про розмову з другом. Вона приймала квитки, приготувавши до всіх, вона дала на свій план роботи, і росла додому.

Нерве були на краю. В аеропорту я майже втратив сумочку з картками, мій телефон і все. Але, дякуємо Богу, він працював. Я майже забув, що коли я прибув додому, мій симка може дати сигнал до Кости, що я, як абонент, був знову в моїй батьківщині. Я мав отримати все в паніці, змінити його назад. Спадщина, теж. Я відкрив двері в квартиру, готуючись на гірше. Але я не можу повністю прогнозувати ситуацію.

3250Р. 3700Р.

На кухні практично в неглизі я зустрівся з молодою дівчиною з величезними відляканими очима. Вона п'є шампанське зі скла і нервово намагається посміхатися. Всі права, я тут з причини. Далі в кімнаті був Костя, також незнімний і помітно в'язниці. Коли я, нарешті, кину його, він не міг вірити очі. У той же час він спробував записати мене і претендувати, щоб бути жертвою: він був таким самотнім!

Дівчина зібралася за хвилину і навпіл, і не заважала її. Вона відразу ж висить з будинку і зліва в невідомому напрямку. Я шукав і помітив, що вона і мій чоловік був тут на дні. Але де дерево? Я почав чекати від нього, щоб відновити. А через 5-10 хвилин ви можете говорити про це тіло відносно чітко.

Гроші, які я заробив в перший рік, витрачався майже повністю. Хто? Це очі дівчат. І виявилося, що вистачить. Коста втомилася від життя, і він пішов на rampage. Де я залишила свої заощадження, він знав. Так не було грошей. Це був кінець нашого шлюбу. Увечері того ж дня Бонс, як його речі, залишили у своїй квартирі.

П'яти я вдома в даний момент, як і раніше. Я ніколи не думав емоції, нехай мене буде. Моє роботодавець все ще сподівається, що я повертаюся працювати і писати мені з часу. Але я все одно маю багато речей, щоб зробити: розлучення, переговорів з адвокатом про ситуацію (хоча вони знаходяться в мертвому кінці), і моральне відновлення. Не існує сил для управління емоціями, тільки нудотою і відступом. Я сподіваюсь, що після того, як я опинився разом. Але я все ж пригнічу. Шукаю чоловіка, яка сталася в житті.